Greet the newbie

ברוך הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנחנו לא משוגעים אנחנו מיוחדים. לפחות חלקנו. ב בו בונ בונז בונזו (?!) ב בו בונ בונז בונזא בונזאי בבבבבבבבבבבבבבבבוווווווווווווווננננננננננננננננננננזזזזזזזזזזזזזזזאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מ א ג ר ט

New member
הממף...

אני משוכנעת שפעם השאלון היה הרבה יותר ארוך. למעשה, אני בטוחה בכך (טוב, אני הבחורה עם החיפוש מתקדם, למה שתתוכחו איתי על זה?).

TheBursar

New member
ברוך הבא!

אני בטוח שתשתלב יפה פה בין המשוגעים המקומיים... סליחה, המיוחדיפ שלנו

אל תתייחס לכל המשוגעים שכאן...

בונזאי! בונזאי! בונזאיבונזאיבונזאי! בונזאי!!!!! בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבווווווווווווווווווווווווווווווווווננננננננננננננננננננננננזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

?

אה, וגם: בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבוווווווווווווווווווווווווווווונננננננננננננננננננננננננזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מן הסתם...

Nogmor

New member
אבה ךורב

נו, מי הגאון הראשון שקלט שהכותרת הפוכה?

מ א ג ר ט

New member
צר לי לבשר לך

אבל הקפה של הפורום הזה מגעיל! זה בכלל לא קפה איכותי. העוגיות הרבה יותר טובות... ודרך אגב... שמתם לב למבצע בסטימצקי? קונים קפה ומקבלים ספר שני מתנה. לאן הדרדרנו.

ששש...

אל תאמרי קפה לא איכותי, ויימס פה. היא עוד עלולה לשים לך יותר אוראניות נוזלי מכרגיל...

מ א ג ר ט

New member
אז לא!

זה כל ספר! ממש כל ספר, השני חינם. כמובן שהזול מבינהם... קניתי לחברה את סטארדאסט, סול מיוזיק וצנצנת קפה וזה יצא 70 שקל, שזה יותר זול מלקנות רק את שני הספרים, 110 שקל. אז הרווחתי הנחה, קפה, והשאלה ביום מן הימים.

למעלה