green card lotary

green card lotary

אני ממליצה לכם להשתתף בהגרלה פעם בשנה של הגרין כארד. ראו
מצורף

הגרלה כן או לא ../images/Emo35.gif

נרשמתי להגרלה לפני שמונה חודשים ולא עליתי בגורל חבל ...אסל מזל מדוע? מפני ששמעתי על העובדה שהממשלה האמריקאית מסמנת את שמות האנשים שמגישים בקשה ע"י ההגרלה ובאיזה שהו שלב לאחר שיש להם את כל הפרטים עלייך הם מגיעים אלייך הביתה מהאימיגרישיין ומחזירים אותך לארץ שממנה באת. במילים אחרות ההרשמה להגרלה מספקת את כל פרטייך האישיים לאימיגרישיין וזה לא ממש רעיון טוב... לפני מס´ חודשים בסביבות אפריל תפסו כמות של ישראלים אשר נירשמו להגרלה ושלחו אותם לארץ...

DJNYC

New member
דניאל בפעולה פותר כל תעלומה ../images/Emo3.gif

סאנשיינס יקירתי,
להגרלת הלוטו של הגרין קארד מגישים מיליוני בקשות!! מיליונים!! חוץ מזה, שזה שאת מגישה בקשה לא אומר אם את חוקית או לא חוקית בארה"ב.. היא אפילו לא אומרת שאת בארצות הברית (אפשר להגיש מכל מדינה). סיפור העוקץ עליו שמעת, לפי דעתי, זה היה משהו אחר. זה דבר שנקרא 245I, זה דבר ששמעתי עליו ופחדתי לעשות אותו (בגלל הסיבות שכתבת), זה נתן אפשרות לאנשים לא חוקיים להיהפף לחוקים... זה היה לי חשוד מדי. אם את רוצה לקרוא על זה, תבדקי באתר המצ"ב תחת הלינק 245(i) בקיצור - הגרלה - כן

צודק ../images/Emo9.gif

לזה התכוונתי לסיפור שאמור היה לעזור לאנשים לא חוקיים לההיפך לחוקיים טעות שלי...

אילן די

New member
לכל מי שמהסס אם להרשם

אל תהססו. אחד הרגעים המאושרים ביותר שהיו לי הוא קבלת המעטפה ובתוכה המכתב שאמר שזכיתי
זה אפשרי, מנסיון (וניסיתי רק פעם אחת). אילן מלוס אנג´לס

reveal26

New member
היה לך מזל...

אני מכיר אנשים שמנסים שנים.... זה אפשרי, אבל you were one hell of a lucky guy

אני לא חושבת שזה נכון

חושבת שזה רק שמועות, כי אני מכירה בחורה אחת שזכתה בהגרלה. כבר מיליתי טופס 4 בפעמים עדיין לא שמעתי מהאימגרישן.

למעלה