Great White

WhiteSnake 85

New member
Great White

מישהו שמע עליהם פעם? להקת רוק אנד רול טובה לחלוטין לאחרונה(היום), גיליתי שהם הוציאו אלבום שהוא כולו גרסת כובר לשירים של לד-זפלין האדירים. מומלץ לבדוק את האלבום הנדיר הזה משנת 1999 Great White | Great Zeppelin: A Tribute to Led Zeppelin Released: 1999 (Cleopatra)

godsdice

New member
לא שמעתי את האלבום

אבל, הם עשו קאוור אקוסטי פעם ב mtv ל "Babe, I´m Gonna Leave You" של זפלין, וזה היה פיצוץ! חוץ מזה סתם להקת מטאל של שנות השמונים.

Aeroguy

New member
אכן מעולים!

הסולן שלהם נשמע ממש כמו פלאנט! יש לי אוסף שלהם שנפתח עם קאבר בהופעה ל In The Light

באמת????? ../images/Emo13.gif

אני לא מאמינה! אני הולכת מהר לחפש שירים שלהם!
אמממ, שמעתי איפשהו שיצא אלבום טריביוט ללד זפלין, אבל השירים מבוצעים ע"י כל מיני אמנים- לא רק ע"י הלהקה הזו... יכול להיות שיצא יותר מאלבום אחד כזה?!

WhiteSnake 85

New member
כנראה יצאו כמה

האלבום שדיברתי עליו הוא של GREAT WHITE בלבד-1999 (אז שייתבייש מי שאמר להקת מטאל משנות ה-80). הייתי רוצה לדעת מי עוד עשה קוברים לשירים של לד-זפלין... האלבום שדובר עליו אכן מכיל את: ROVER,IN THE LIGHT, BABE I´M GONNA LEAVE YOU ועוד הרבה אחרים וטובים של לד... את כל המידע הזה קיבלתי ע"י תוכנה שמשמיעה ומראה קבצי אודיו וקליפים ונותנת את כל המידע על האמן המבצע כולל שם האלבום,היסטוריה,עוד דיסקים שיצאו לאמן ואמנים המנגנים בסגנון דומה. למעוניינים: REALONE PLAYER

godsdice

New member
הזיכרון שלי עוד לא נמחק../images/Emo129.gif

ואולי אתה מכיר אותם מ99, אני זוכר אותם משנות ה80 (כנראה לפני שנולדת) תחפש את Rock Me ו- Once Bitten Twice Shy שהיו הלהיטים המקוריים שלהם.

למעלה