Grateful Dead
ו

godsdice

New member
Grateful Dead../images/Emo91.gif ו../images/Emo53.gif

לא מזמן קיבלתי מחבר דיסק שכלל את שני האלבומים הכי מוכרים (ולפי דעת הרבה אנשים הכי טובים) של ה Grateful Dead ולמי שלא יודע אני מדבר על "American Beauty" ו-"Workingman´s Dead". הדד היו אחת מהלהקות שלא ממש נכנסתי לראש שלהם, ונראה שהפסדתי הרבה. הרבה שנים אני מכיר את ה"להיטים" שלהם Sugar Magnolia, Truckin´, Uncle John´s Band, Casey Jones בין השאר (שכמובן אפשר למצוא בשני האלבומים הנ"ל) הדבר הכי קרוב לדיסק שלהם באוסף שלי הוא "Dylan & The Dead" שהרבה מעריצים, ומבקרים קטלו את האלבום הזה, אבל אני דווקא אהבתי אותו! ו-"Deadicated" שבעצם היה אוסף של קאוורים לשירים של הדד. גם יצא לראות אותם בהופעה חיה ב95. הרבה אני לא זוכר, אבל זה היה דבר שרואים פעם בחיים כאילו חזרנו ל 69 לשלוש שעות. יש כל כך הרבה אלבומים בהופעות חיות (יותר מאשר אלבומי אולפן) ביחוד אם הסידרה של Dick´s Picks שכוללת כבר יותר מ 25 ערכים. השאלה היא למי שמבין ב Grateful Dead או שמע, ואוהב את אחד מאלבומי ההופעה חיה שלהם. איזה אלבום בהופעה חיה אתם ממליצים?

זה כמו לבחור בין הילדים שלך

אנילא מסוגל להמליץ על אלבום הופעה אחד של הדד שהוא טוב מאחר, אני כן יכול להגיד שאלבומי ההופעה שלהם יותר טובים מאלבומי האולפן, יש בדף הקישורים קישור לאתר הרישמי של הדד, יש שם פורום (צריך להרשם לפני הכניסה לפורום) יש שם שרשורים רבים בנושא, אולי הם יוכלו לעזור לך ודרך אגב מקנא בך בטירוף שראיתה אותם live זאת חוויה שכבר לא אזכה לה עקב מותו של ג´רי גרסיה זצ"ל

godsdice

New member
הניבלונגים../images/Emo51.gif

ניסיתי את האתר של הדד, אבל הוא ממש בלאגן. את הפורום ממש לא מצאתי, אם אתה יכול להשאיר לינק? וכמובן שהם היו להקת הופעות יותר מאולפן!

יגעת ומצאת תאמין

(לא יגעת וגם מצאת, מה אכפת לי תאמין גם...) אז הנה הפורום, תלחץ על register ותרשם לכניסה לפורום (הוא בנוי קצת שונה מפורומים בארץ)

ganooov

New member
בפעם הראשונה שנכנסתי לאתר הזה ../images/Emo13.gif

חטפתי כאב ראש מרוב מקומות שאפשר ללחוץ עליהם
. עיצוב מגניב.

האמת

האתר של הדד והאתר של זאפה הם בין הבודדים שיש קשר בין רוח האמן לאופן עיצוב האתר, העיצוב באתר של הדד הוא פסיכי אבל הוא תופס באופן מצוין את רוח הגריטפול דד

ganooov

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

ואני מסיק מזה שגם ראית מה שכתבתי על העתר של זאפה במדור הקישורים. האתר שפך אותי לחלוטין.

country joe

New member
קבל אתר עם מיליון בוטלגים

זה אתר עם המון בוטלגים של הדד (ועוד כמה להקות), באיכות מעולה, וגם עטיפות לכל הופעה. http://www.gdlive.com

ralf2

New member
europe 1972

ההופעה שלהם europe 1972 אמור להיות הדיסק שכדאי לרכוש אם רוצים רק דיסק אחד שלהם בהופעה,ולאחרונה יצא דיסק שמתעד הופעה בבריטניה מאותה תקופה שגם מומלץ על ידי דדהדס כדיסק חובה לא זוכר את שם הדיסק תבדוק באמזון אני אישית חולה על american beauty דיסק מרגש ויפה ביותר דיסק חובה לכל חובב מוזיקה,גם אם הוא לא חסיד מובהק של הדד ואם כבר מדברים על הופעה חיה הכי גדולים הם הallman brothers גם ההופעה שלהם בfillmore east מ71 וגם ההופעה שלהם בשנות ה 90 אני ראיתי אותם פעמיים בהופעה ב92 וגם ב94 חוייה שלא אשכח בחיים charlie

godsdice

New member
תודה, רפי

(ולכל מי שהגיב, אבל חיפשתי המלצה על אלבום אחד) זה מה שחשבתי. europe 1972 ניראה שהוא הכי מדובר, ואני אתן לו סיבוב. הallman brothers בפילמור הוא אחד האלבומי הופעה הכי טובים, והכי אהובים עלי. אבל, יש בו הרבה השפעות בלוז. מותר לנו לדבר על כזה אלבום ב"אגדות רוק"?

ch15

New member
להקות jam

אם אתם מהצדיקים בסדום ומכירים את הallman brothers וההופעות שלהם מומלץ לשמוע את ההופעה של gov´t mule : live with alittle help of our friends להקות חדשות אחרות בסגנון שכדאי להכיר screamin cheetah wheelies blues traveler god street wine derek trucks band (האחיין של butch( freddy jones band the why store widespread panic one eyed jack(ניתן למצוא באתר המצויין cd baby eat a peach(ניתן למצוא באתר cd street charlie

למעלה