Grateful Dead ב- Deja vu

Grateful Dead ב- Deja vu

שלום, זה שוב אני שמתעקש לחמם את לילות החורף...עלאכ חורף... והפעם, עם להקה גדולה, שבתקופה שפעלה, 1965 - 1995, לא כל כך "הרשימה" במצעדים, אבל מסעות ההופעות שלהם הפכו למיתולוגיה וארועים חברתיים מדהימים. לא, לצערי לא יצא לי לראות אותם, אבל ביליתי יום שלם בנסיון לקנות כרטיסים למופע באודיטוריום של אוקלנד ב-1982, נסיון שכמעט עלה לי בחיי לאחר שהתעקשתי להתווכח עם ספסר בגודל מקרר שרצה 1600 דולר לשני כרטיסים. להופעה, אחת מתוך חמש רצופות, הגיעו אנשים מכל יבשת אמריקה, מאלסקה בצפון ועד לברזיל בדרום, קומונות היפים באוטובוסים ישנים, אינדיאנים מאריזונה, יאפים מאיזור המפרץ, זקנים מפלורידה, תיירים מאירופה ויפן, חבורות של אופנוענים מקנדה, בקיצור, אירוע שלא אשכח בחיי. את ג'רי גארסיה, לעומת זאת, ראיתי עם ההרכב שלו, בפאב שלו בבארקלי. יגיש איתי את התכנית גון אמיר. אל תשכחו, Deja vu, רדיו "אמצע הדרך", יום חמישי 11.12, מחצות, רק ב-90 FM.

קולטים את זה בחו"ל?

אני מקווה שגם אצלנו, בדרום הרחוק, מעבר לגבול קסטינה, קולטים את הקולות מהעבר. בכל מקרה, כיוון שאני בתורנות מחר בערב, אני מבטיח לקחת עמי דיסק של החבורה של ג'רי "המזוין" גרסיה, לאות הזדהות עמכם. שא ברכה. נ.ב. אני מת מקנאה - היית בהופעה של ג'רי גרסיה, בנאדם! לפחות נגעת לו בזקן? :)

לא נגעתי לו בזקן אבל הייתי ממש קרוב

ולעצם העניין. ניתן לקלוט את שידורי רדיו "אמצע הדרך" 90 FM בדרכים הבאות: רדיו, שידורי טלביזיה בלווין ובכבלים בדיגיטאליים (אי שם בערוצי הרדיו) או באינטרנט ב: 90fm.tapuz.co.il מקווה שתהנה. אתה יכול להתקשר לאולפן בעת השידור 1212909090, ולספר מה קורה. בני.

אתה מתכוון ל Jerry Garcia Band

האלבום שלהם שיש לי הוא (עוד) עדות לגאונות של האיש הזה, חבל שרק הדד האדס יודעים כמה האיש הזה מדהים ואיזה גיטריסט גדול הוא. איך אמר הולדן: שא ברכה... אני אגב אהיה דבוק לרדיו (שוב)

Chocoholic

New member
תבוא עליכם ברכה

שמתם לב? כל התוכניות שעוסקות במוסיקה המדוברת כאן, משום מה ממלאות את לוח השידורים דווקא בשעות הלא שגרתיות, בלילה, מתי שכל ה"פסיכים", ה"פריקים" ו ה"לא נרדמים" ערים... כל הספיישלים של גל"צ - מחצות בד"כ. מה לעשות, הפופולריות קובעת. בינתיים אני מברך על שעת הבלוז היומית (22:00) ועל "עידן הדלי" ב 88FM.

תודה, אתה צודק ויש לזה הסבר

שעות הלילה הן השעות האהובות עלי במיוחד לשמיעת מוסיקה ומכאן שגם לשידורה. בנוסף לכך, מדובר במוסיקה שדורשת האזנה ולא רק משהו ברקע תוך כדי עבודה, לימודים ושיחות בין ההסתדרות לאוצר. למוסיקה שאני משדר, רוק, פרוג, ג'אז לסוגיו השונים וספיישלים לאומנים כמו הדד, ניל יאנג (בשבוע הבא), הנדריקס, זאפה ועוד, צריך משבצת מיוחדת, בלי חדשות, בלי פיגועים, בלי פרסומות, אחרי מכבי ת"א, רגיעה מוחלטת עם יין טוב או בירה, מערכת טובה והתפננות עד אין קץ. קאפיש?

Chocoholic

New member
מסכים איתך

אבל עדיין אין פיתרון ל"מעמד הפועלים" (כן,גם שישי בבוקר) אם אתה מבין את כוונתי...

GingerBread Man

New member
אם כבר מדברים על הגרייטפול דד

מישהו מוכן להמליץ לעי מה הדיסק איתו כדאי להתחיל ואולי גם לספר לי טיפ טיפה עליהם?

בוא הנה צעיר,

מי לימד אותך לכתוב כל כך יפה? כתבה מעולה. אהבתי כל מילה. אני מקווה שתהנה מהשידור לפחות באותה מידה. לגבי ה Dead head שרודף אחרי, הוא לא רודף, הוא פשוט מאמין שבורותי תהרוג אותי עוד קודם לכן...

Paranoid Y

New member
צעיר עלק ../images/Emo3.gif

איזה צעיר? הוא כבר בן 57, והולך עם טרקטור של זקנים..
סתם, באתי בגלל שהגיטרות של ג'רי והחברה התחילו לעבוד, אחחחח, ענק, שלא ייגמר לעולם!!
ושגם הולדננו ייהנה מזה איפה שהוא

Paranoid Y

New member
אחחחחחחחח

כמה טוב ונעים קולו של ג'רי בלילה,
וגם ביום, ובמיוחד ברדיו.. למרות שזה בטלוזיה
... תודה!!
זה יעשה שמח לכל הדד הדז באיזור

למעלה