Grandma - Such A Friend

Just Me

New member
Grandma - Such A Friend

I almost lost you today, Thenk god! that`s all I can say. All night long I couldn`t sleep my thoughts and fears were so deep. You told me ``watch your family`` with tears in your eyes I was shivering I needed someone to help me rise. You rased me almost my whole life so many memories are running in my head You were always there whetever something was bad. I was the only girl between all the boys we were having a great time together I`ve never nade some noise. Now I`m grown up and not a baby anymore but I will never forget I`m so happy everthing went ok for you to go, I will never let. I love so much granms.... remember! you promised to be in my wedding!!!! ha ha ha!

אין מילים בפי

ילדונת מקסימה וחזקה שלי אל יאוש - הכל יהיה בסדר - אני בטוחה וסילחי לי שהודעתי אינה ארוכה... הנושא קשה להתייחסות כאן על גבי הפורום אנחנו עוד נדבר... ומבטיחה ``לשמור חזק`` :) (שלא יחשבו שהשתגעתי ;-) חחח) אוהבת אותך ילדה יקרה שימרי על עצמך למעני עוד יבוא יום ואראה אותך - גם בזה אני בטוחה ! ענבל שאוהבת אותך כל כך

Just Me

New member
כל מילה משמעותית...

עינבל שלי... לא משנה עד כמה קצרה או ארוכה ההודעה שלך תיהייה בשבילי כל מילה חשובה ומשמעותית... אני גם מקווה שיום אחד ניפגש אני ואת... ושהלימודים לא יפריעו לנו כל כך.... אני יודעת שאת שומרת חזק חזק ותודה... (חחח) באהבה שני

Just Me

New member
כל מילה משמעותית...

עינבל שלי... לא משנה עד כמה קצרה או ארוכה ההודעה שלך תיהייה בשבילי כל מילה חשובה ומשמעותית... אני גם מקווה שיום אחד ניפגש אני ואת... ושהלימודים לא יפריעו לנו כל כך.... אני יודעת שאת שומרת חזק חזק ותודה... (חחח) באהבה שני

למעלה