Grand dink 250 חוות דעת

• פותח הנושא LCGG
  • פורסם בתאריך

LCGG

New member
Grand dink 250 חוות דעת

שלום לחברי הפורום! מבקש חוות דעת עבור הקטנוע הנ"ל, שכוללת: -עלויות(טיפולים/ביטוחים) -אמינות(חשמל/מכני) -האם מתאים לרכיבה בזוג למרחקים? (מעל שעה) -האם ניתן להרכיב ארגז אחורי + להכניס 2 קסדות מתחת למושב? -מה לגבי נוחות המושב האחורי (לא גבוה מדי?) - תנו המלצות לקטנועים דומים

חוות דעת של רוכב GD250 מזה חודשיים

אז ככה...קודם כל עשיתי בירור די מקיף לפני שקניתי והיו כל מיני שמועות על מערכת חשמל לא טובה, נזילות שמן וחוסר אמינות. אבל אלה היו שמועות בלבד !! במספר מוסכים קבלתי דעות מצויינות על הקטנוע הזה, גם כאן בפורום שמעתי לא מאחד שהבחירה שעשיתי היתה טובה מאד. כמו כן, ואני לא יודע אם זה משקף, הוא קבל ציון טוב מאד במבחן הדרכים שבוצע במגזין מוטו. בכל אופן מה שאני מרגיש מזה חודשיים זה ככה: 1. עלויות - ביטוח אין שום הבדל כמובן מקטנוע אחר בנפח 250. טיפולים עשיתי טיפול קטן+ברקס אחורי ועלה לי 150 ש"ח (לא חושב שזה הרבה) 2. אמינות - בינתיים אין לי כל בעייה איתו וכך גם הבחור שקניתי ממנו אמר. אני בודק שמן פעם ביומיים - וזה לא בגלל הנזילות - פשוט אין לו נורית בקרה. עד היום הייתי צריך להוסיף פעם אחת בלבד - ביום שקניתי. מערכת החשמל - אין לי כל בעיות איתה (שמעתי על אנשים שהתאורה בלוח התקלקלה אבל ניתן לסדר את זה בעלות קטנה. 2א - אמינות מכנית - SO FAR SO GOOD. הדבר היחיד המעצבן שנתקלתי בו הוא שבבוקר קר צריך לחמם קצת את המנוע כי אחרת הוא נחנק ב3000 סל"ד ונפתח ב4000 חזרה. בכל מקרה אחרי 10 דקות מקסימום זה עובר. 3. סוגר בלי בעיות 130 קמ"ש. עם עוד מישהו בעליות בחיפה סגרתי 100 ב7000 סל"ד. הוא מתאים לרכיבה בזוג אבל למרחקים של עד 30 דקות או משהו כזה. לא הייתי עושה איתו ת"א-חיפה נאמר. (עשיתי את זה לבד). 4. נוחות מושבים - דרושה שיפור. ברכיבה ארוכה קצת כואב התחת. המתלים צריכים שיפור. 5. ניתן להרכיב ארגז אחורי אפילו גדול (כמו שלי :) ). המקום מתחת למושב גדול אך קצת בעייתי - ניתן להכניס קסדה מלאה אחת + חצי קסדה. את המלאה יש להציב בםוזיציה מסויימת אחרת זה פשוט לא נכנס. אבל יש שם הרבה מאד מקום + שקע למצת (מטען) ומקום לפלאפון. אני סה"כ מאד מרוצה מהקטנוע הוא משרת את מטרותי בעיר והן לא גדולות. אם אתה מחפש משהו לנסיעה בעיר או בין-עירוני קצר (ת"א - הרצליה, כ"ס) שמשלב נוחות קצת כח, יכולת אחסון גדולה ויכולת תמרון טובה בין מכוניות זה הקטנוע שלך. אבל . . . אם אתה מחפש משהו לנסיעות ארוכות מעל שעה עם אדם נוסף (כדרך קבע) חפש אחד הקטנועי ה500. מקווה שעזרתי . . . בהצלחה.

למעלה