grajdanskya oborona

fuck tapuz 666

New member
grajdanskya oborona

או בעברית "פיקוד העורף" זה הלהקה הכי טובה בעולם רק חבל שאנל יודע רוסית, יש למישו לינק לליריקס באנגלית ככה?

ronzed

New member
או בעברית: המשמר האזרחי

אני לא חושב שמישהו אי פעם ניסה אפילו לתרגם את המילים שלהם, רוסית היא שפה מסובכת לתירגום בגלל ריבוי גופים ושייכויות, וגלל שהיא שפה עשירה מאוד בצורתה המקורית, ובכל דור ודור נוספים לה עוד רבדים מטורפים של סלנג עכשווי או משמעויות שאפשר להבין לעומקן רק אם אתה רוסי \ יודע באמת במה מדובר. אבל אם אתה רוצה סתם מידע עליהם, יש בויקיפדיה, ובמייספייס. יש כמובן גם סרטים, ועוד מלא אתרי ענק שכולם מוקדשים להם באופן רשמי ולא רשמי, אבל שוב, הכל ברוסית.

אה

ונראה לי שיש לי וידאו מטור ראשון שלהם בארץ. 2000 או 2001 הופעה בחיפה. לחפש?

IDNTFS

New member
אתה מגזים.

תכלס, במילים שלהם הם תופסים את המציאות של התקופה לא רע (דוגמאות בולטות, לדעתי, ניתן למצוא בשירים כמו "Necrophilia", "Poganaya Molodej", "Ey Brat Lyuber", וכו'), אבל חלק מהזמן זה פשוט חרא מוזר ופילוסופי, גדוש במטאפורות שכנראה רק הסולן עצמו יכול להבינן. אני יכול קצת להתחבר לזה כי אני זוכר את אירועי התקופה, אבל אפשר גם בקלות להבין למה מחוץ למעגל של מהגרים מברה"מ לשעבר הם בכלל לא להקה פופולרית. עם זאת, הסיפור של הסולן, בשנים המוקדמות של הלהקה מעניין לאללה. אני מציע שתיגש לפריקים הרוסים בביה"ס שלך, ופשוט תשאל על מה המילים.

fuck tapuz 666

New member
אני סתם אומר אבל תיראה

אני חושב שאמרת פה משו שגם אני חשבתי עליו בזמן ששמעתי תלהקה עכשיו יעני (אז וי ספיק יעני) שיש כאן סוג של "אווירה" שאנלא מכיר שהם תופסים כאן ואנלא "מבין" אותה עד הסופ..פשוט כי "לא הייתי שם" וחרא כזה כי יש יעני להזדהות מהראש ויש להזדהות מהלב (אני מנסח חרא נראהלי) אבל בכל מקרה אנלא ממש יכול עד הסופ להזדהות פה עם הלב... אני יכול להזדהות "עם הלב" רק עם מה שחופף למציאות שלי (שזה כן חלק מסויים אבל זה עדיין בגדר רק חלק יעני) ו"העם הראש" לשאר. למרות שזאת להקה שיותר צריך "עם הלב" בשבילה בניגוד נגיד לדד קנדיז (הרוב שלהם) מקווה שהבנת מה שאמרתי ולא הבנת משו אחר ודפוק שכנראה נשמע ככה..זהו כה זה הדרך הכי טובה לתרגום חח

לא יודע...

...אם זה בדיוק מה שאתה מתכוון, אבל פאנק טוב יכול גם לגרום לך להזדהות "עם הלב" בלי להבין את המילים. לדוגמה, אני חושב שאחד משירי הפאנק הכי טובים אי פעם הוא "fala" של הלהקה הפולנית Siekiera. זה שני אקורדים, דקה וחצי, יש צפצוף כשהם אומרים "קורווה!" (אני חושב) כי הוציאו את זה תחת השלטון הקומוניסטי בפולין וזה פשוט מסור שחותך מהראש, דרך הלב ועד הבטן. לרוב לא צריך יותר מזה.

fuck tapuz 666

New member
אהא

"פאנק טוב יכול גם לגרום לך להזדהות "עם הלב" בלי להבין את המילים" חושרמוטה. כנל הלהקה הזאתי שדיבתרתי עלייה עכשיו וכנל קונטרה לה קונטרה שיש לי פה 40 שירים שלהם בשמות כמו track 1 וכו ובכלזאת אני מת עליהם ברמות (למרות שעכשדיו יש לי ליריקס של כמה מהשירים אבל בלי קשר) גם שהייתי בז' הייתי שומע איזה דיסק רעוע צרוב של אח שלי של מלא פאנק ישראלי סטייל מפגרת נכי נאצה וכו ולמרות שזה בעברית לא הבנתי כמעט כלום בשיט (ועוד בז' אין לך תשמיעת צעקות והבחנה) ובכלזאת חרשתי על זסה ברמות כי זה היה הדבר הכי טוב בעולם. עד היום.

ר י י ך

New member
ועוד בז' אין לך תשמיעת צעקות והבחנה

שמיעת צעקות זה ממש אחלה אני אזכור את זה

אני לא יכול להחזיק מעמד. חייב להוציא את זה

בזמן שק.ג.ב. מקומי, בסיביר רדפו והציקו ליגור לטוב, במוסקווה היו מצלמים סרטים בהשתתפות פאנקיסטים, היפים ושאר פריקים אנטיממסדים אחרים. הנה סרט אחד להורדה. Avaria doch' menta קטעים מהסרט: ככה זה מתחיל: http://www.youtube.com/watch?v=nEl2t7c-SlA אפשל לראות ליוברים(גופניקי) שמציאים עזרה לשוטר. הופעה של להקת פאנק רוק "צ'ודו יודו", אחת הראשונות בבית המועצות: http://www.youtube.com/watch?v=XJlt-zJ0xWk ואיך משטרה סוגרת באמצע. זה לא סרט על פאנקיסטים, אבל מופיעים די הרבה שם להורדה http://rapidshare.com/users/BKE34P/43

למעלה