GPX250

• פותח הנושא TTB
  • פורסם בתאריך

TTB

New member
GPX250

שלום .. אשמח לקבל מידע על הכלי כגון התרשמות אישית מחיר, טיפולים, בעיות נפוצות, איך הוא בתור אופנוע ראשון עד עכשיו היו לי קטנועים גם גדולים וחזקים ממנו, אני מעונין למצוא כלי שידמה בסגנון הרכיבה שלו לכלים הספורטיבים הגדולים אבל שיהיה סלחן לא יקר והכי חשוב שיהיה אפשר ללמוד עליו ולקבל נסיון ובסיס טוב, כל מידע יתקבל בברכה תודה תומר.

C O L T

New member
תעשה סיבוב

הוא לא בדיוק דומה לכלים הגדולים, טוב אולי לישנים שבהם, יש הרי אופנוע 600 של קוואסקי בעיצוב דומה מאוד, שלא הגיע ארצה. GPX600R. עדיין, רב השונה על הדומה, ומאופנוע ספורט של היום עוד יותר. הנינג'ה הקטן מציע כח רציני למדי ומשקל נמוך יחסית, המאפשר לו לנוע כשווה פחות או יותר בין אופנועי 500 הקיימים בארץ. במיוחד אם הרוכב קטן וקל, ולא מגזע הנפילים. תנוחת הרכיבה לא קיצונית מדי, או לא קיצונית בכלל, למען האמת. סך הכל למתחילים הוא מתאים יותר מכל אופנועי ה-500, לדעתי, ורק הפיירינג היקר לתיקון מוריד קצת, כי הנפילות הקטנות יכולות לעלות יקר. טוב, מצד שני מתקבל מראה של אופנוע ספורט. לרוכב המכור לכביש ולא מוכן ללכת בשביל הדו"שים ה-GPX זה נקודת התחלה מצויינת. אמינות יש, זה לא הבעיה העיקרית של האופנוע, נזקי תאונות חשוב יותר לבדוק, אבל אופנוע מוזנח יכול להפתיע, אז חובה לבדוק ולעומק. בכל עניין העלויות של האחזקה והבעיות הנפוצות תוכל לקבל מידע מדוייק מהרוכבים על כאלה, כמו ציון. וכמובן - אל תקנה לפני שתתרשם ממנו אישית, תמצא אחד, פרטי או בסוכנות, ותעשה סיבוב רציני, ארוך ככל האפשר, לראות איך אתה מתחבר לאופנוע והאם הוא מרגש אותך. בעניין תנוחת הרכיבה הספורטיבית - קיצונית, לא בעיה להפוך כמעט כל אופנוע לבעל תנוחה כזאת, ראה את הקפה-רייסרים של פעם. כידון קליפ-און נמוך, זה כמעט כל מה שצריך.

ROCKr

New member
COLT תגיד הGPX הוא טוב >>>

לרוכבים קטני קומה מזה אומר בדיוק ? 170-180 ? 160-170 ? מה ?

C O L T

New member
יותר קטן - יותר טוב

אני משהו כמו 190, אחרי קיצור קטן בהתרסקות עם אופנוע, אז לי הוא נראה ומרגיש ממש קטן, וצפוף למדי. אולי הייתי יכול להתרגל, אבל למה לי? לרוכב עד 180 יהיה האופנוע סביר, לדעתי. קצת פחות גובה - תהיה לו גם הגנת רוח. היפנים כפי שידוע אינם בדיוק גבוהים, והאופנוע הזה מושלם ליפני ממוצע, בגובה של 160 ככה.

ROCKr

New member
אני פשוט שואל אפשר לאמר לגביי

שאני 170 או 175 ביום טוב

C O L T

New member
מתאים, אבל צריך למדוד בכל זאת

אין כמו נסיון אישי, כי האנשים לא זהים במבנה, ומה שנראה נוח לאחד, יהיה לא נוח לאחר, למרות הגובה. וגם לא מספיק לרוב לשבת על האופנוע, כי רק איזה סיבוב ארוך יגלה לך אם האופנוע נוח.

ROCKr

New member
לזה אני מסכים במאה אחוז

כמה שנראה לי ש XT 500 זה היה אופנוע נוח בהתחלה אחרי יומיים כבר כמעט והשתגעתי מה"נוחות" אבל לעומת זאת DR250 ששמעתי שהוא לא נוח התאים לי די בסדר

TTB

New member
תודה רבה על התשובות ../images/Emo61.gif../images/Emo42.gif

למעלה