GPX -כמה שאלות....

GPX -כמה שאלות....

איך הוא למתחילים? הוא יהיה צפוף לרוכב בגובה 1.85? יש כאלה עוד במצב טוב?

joey GS

New member
"אליה וקוץ בה"

למתחילים הוא מצויין, מגיע למהירויות בסדר (לא משהו), שליטה טובה ואפשרות תיקון מעולה, נראה טוב, אבל !!!! שוק חרא סוף הדרך... ואחרי זמן קצר נמאס ממנו, וכן הוא קטן לאנשים גבוהים. עדיף למתחילים GS והוא בסר לגבוהים אני גובה 1.87 ונוח מאד

psichi

New member
1.87 ונוח? על GS?

אני כולה 1.79 רזה (מטר שמונים בימים חמים) והיה לי צפוף. מספיקה נסיעה אחת על דו"ש כמו XT או KLE או אפילו DR כדי להבין כמה התנוחה על הג'יאס מכווצת ולא טבעית. על GPX לא רכבתי אבל מהסתכלות בלבד הוא נראה קטן למידותי, ובטח למידותיו של האדון מפחד-מהחושך-123

guts

New member
GS, תנוחה מכווצת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

אני לא רוצה לדעת מה יקרה אם תרכב על R1...

choochee

New member
למתחיל הקט :

אם קראת את ספרו של אבירם ברקאי אז אתה כבר יודע שהסכנה הגדולה למתחיל היא מהקשקשנים שרוכבים חודש יותר ממנו ומספרים סיפורים כאילו רכבו כבר באינקובטור. תעשה סיבוב על ה-GPX ותראה אם נוח לך. נקודה. ביצועים-יש מספיק ממנו בשביל מתחיל. ותאמין לי, בהתחלה הכל כיף-גם ג'אווה (אי שם לפני כ-10 שנים), בעיקר בווילי חסר נסיון שנגמר בריצה אחרי אופנוע אדום ומעשן בצומת פנקס שנוסע מאוזן על גלגל אחורי בלי נהג ...

Great Blue

New member
../images/Emo45.gif בדיוק! ספר לו ציון במה הוא זכה

מה המצב? חשבתי שהמלך קורע לך ת'צורה שם במשרד...- הוא לא נותן לך לנשום? ספר לבחור קצת על נפלאות הגמד שלך, ספר... (גם על הצביעה)

למעלה