GPS

tyehuda1

New member
GPS

רכשתי בחו"ל ערכת destinator (אפשרות להזמין רק דרך ה internet ) ברשותי מכשיר של ipaq מדגם 3870 ,כאשר היזמנתי את המערכת ציינתי מה מכשיר שלי שלחו לי ערכה שמתאימה ל ipaq מסידרה 3000 ,לא היה לי זמן ובדקתי את זה אחרי הרבה זמן ומתברר לי שהחיבור ל מכשיר לא מתאים מה לעשות,לזרוק ולקנות חדש ?

SaarAvigour

New member
כבל דסטינייטור לא מתאים

בעקרון (חובת ניסוח משפטי) מחברי סדרה 3 זהים. לראייה אם תחפש כבל סנכרון/טעינה "צד ג'" תמצא שלרובם תאימות 36/37/38/39/54/55. אם זאת, ובהתאם לייצרן, יש יוצאים מהכלל ולזה קצת קשה להתייחס בלי לראות. לפני שאתה שם בצד - בזהירות המכנית המירבית (דהיינו לא להפעיל כוח לא סביר) נסנ להפוך את כיוון ההחדרה של המחבר ל- IPaq. היות ועל המחבר לא מסומן כיוון (למעלה/למטה) ייתכן שאתה טועה בהכנסה. אם זה לא זה, לא יהיה מנוס מלהחליף את הכבל. שוב, תלוי בחבילה שרכשת. הכבל המצורף לערכות הישראליות מאפשר החלפת ריבוי מתאמים למחשבי כף יד שונים (חלק הכבל המתחבר ל- "Y" מצד אחד ולמחשב כף היד מצד שני). במקרה ה"גרוע" תצטרך לקנות רק את חלק ה"מתאם" והכתובת לכך בארץ היא GPS&More (המפיץ הראשי לדסטינייטור בישראל). בברכה, סער אביגור SPM Homeland Security Technology Corporation

tyehuda1

New member
כבל דסטינייטור לא מתאים

החבילה היא destinator 2 שנרכש בארה"ב ורשום על החבילה שמותאמת ל ipaq/hp 3000 ובכל זאת הקבל לא מתאים וזאת לאחר השווה עם מערכת אחרת שנרכשה בארץ

למעלה