GPS

vineto

New member
GPS

מקלט של איזו חברה הייתם מציעים לקנות ועם כמה סיביות9600 או 38400

mikeoreli

New member
38400

בגלל שהוא מעביר את המידע יותר במהירות. לגבי מה הכי מומלץ, תסתכל בהודעה שכתבתי לגבי השוואה שעשו בפריק.

eranglr

New member
אני חייב לנפץ אשליה לגבי כמות המידע

9600 באוד = 1.2 קיי לשנייה - בשביל GPS זה ה-מ-ו-ן (פס רחב בערך פי 2 - 3 מכמות האינפורמציה שה-GPS צריך בפועל "להעביר" למחשב הכף יד שלך). הסיבה היחידה שיש שינוי בשוק בין כמות המידע היא עקב הטכנולוגיה החדשה=ישנה - שימוש ברכיבים זולים מאוד שמאפשרים העברת מידע "מהירה" - 57600 - כמו מודם ישן מאוד. למרות זאת, כמובן שהייתי ממליץ לך לבחור בסוג NMEA בקצב העברה של 57600 - כיום כמעט ולא תמצאי GPS שתומך בפחות מכך, אלא אם כן הוא יד-שנייה / ממש ממש ממש זול (300 שקל). לי אישית יש GPS של חברת NAVMAN - הדגם הנו 4400 - בלוטות כמובן. הוא פועל ע"י 3 סוללות AAA - ישנם אנשים שסבורים שהדבר מהווה חסרון ונטל, אבל אני אסביר למה לא: 1) ה-GPS הנ"ל הוא היחידי שמסוגל לפעול 30 שעות ברציפות בלי שהסוללות נגמרות, מה עוד שברגע שהנורה ה"אדומה" נדלקת - זה אומר שנשארו לך עוד שעתיים שלמות ! (בערך זמן ההפעלה הממוצע של מכשיר GPS מתחרה). 2) כידוע, כמו לכל מכשיר שפועל על סוללות נטענות, הסוללה נשחקת עם הזמן (תשאלי את חברי הפורום ותווחכי שמחשב כף יד שפעל במשך שנה-שנתיים כל יום מספר שעות, סוללתו מאבדת את יכולת ה"הטענה" שלה בקירוב של 40-50%). 3) אני אישית משתמש בסוללות נטענות של GP - מספק לי בערך 25 שעות של "ניווט" (יש לי במכונית תמיד "ספר" למקרה חירום). 4) מכשיר GPS עם סוללה פנימית - על-מנת להחליף את הסוללה עליך לשלוח את המכשיר לחברה - המוווווון כסף. לכן, אם יוצא לך "להניח" את ידיך על מכשיר כזה, תקני אותו בכלל בלי לחשוב פעמיים ! הוא פשוט מדהים. יש לו חיבור לאנטנה חיצונית + מטען רכב (מה שמקל מאוד על החיים) בנוסף - יש לו חיבור "פומפה" מאסיבית מ-א-ו-ד, אפילו על ג'יפ מאובק, הgps מחזיק כמו תותח ולא נופל. זהו... קצת נסחפתי, אבל בשורה התחתונה - אם קונים gps קונים רק משהו טוב... מחברה מוכרת, עם אחריות ל-3 שנים (כמובן שמנסים אותו מחוץ לחנות - תבדקי כמה זמן לוקח לו לאתחל = לבדוק מיקום עצמי ראשוני..).. זהו !!!!!

למעלה