GPS BT

hiluca

New member
GPS BT

יש לי מכשיר פוקט 2790HX אני מחפשת לו GPS לא משנה לי איזה סוג חשבתי על חיבור CF בשביל ניווט רגלי ובשביל לא לאבד אותו.. מצד שני אני שוקלת BT משום שהוא כנראה ישמש עוד בני משפחה והגבלה למכשירים שתומכים גם בכרטיס SD וגם ב CF יכול להיות מגביל. מה גם שקראתי שזה לוקח מהסוללה של המכשיר?? האם הבנתי נכון? ואני לא רוצה שהיא תגמר בטעות (לעומת חיבור המכשיר למצת ובעצם לא תהייה לי בעיה של בטריה לעולם?) אשמח אם תעזרו לי בשיקולים בבחירת מכשיר כמו כן בהמלצות למכשיר לא יקר. אני נוהגת במיצובישי/מאזדה כך שחשיבות המכוניות הצרפתיות עם השמשה הלא טובה לא רלוונטי כרגע. ובמידה ויהייה בעתיד - נוסיף חיצונית או משהו..(אם יש מכשיר שאינו יקר ומאפשר קליטה גבוהה - כמובן שאשמח!!). האם יש חברות עדיפות בשוק כזה? או שזה לא רלוונטי? מה הפרמטרים של הקליטה שצריך לבדוק ראיתי משהו 4800 זה טוב? תודה מראש.

JacobLevin

New member
GPS POCKETPC וניווט רגלי

"מה גם שקראתי שזה לוקח מהסוללה של המכשיר?? האם הבנתי נכון? ואני לא רוצה שהיא תגמר בטעות (לעומת חיבור המכשיר למצת ובעצם לא תהייה לי בעיה של בטריה לעולם?) " גם למכשירי PPC וגם ל- GPS עם BT בטריות ייחודיות עם אורך חיים מוגבל. אם הניווט הרגלי שלך הוא קצר, אין בעיה. אם הניווט שלך הוא ארוך (גם עד מספר ימים) עדיף שימוש עם GPS יעודי ל- OUTDOOR שבדרך כלל יעבוד על סוללות AA ולא תהיה בעיית גמירת הסוללות. במקרה זה ניתן כמובן גם לעבוד עם GPS BT או ל- GPS OUTDOOR לחבר משדר BT ולעבוד עם ה- PPC.

hiluca

New member
ניווט רגלי זה הפונקציה הכי פחות

חשובה מדובר היה על טיול קצר ברחוב לא שטח לא כלום. ההתמקדות היא בניווט בנסיעה חשוב מאוד שיהייה טוב ומדויק כי אני ודרכים זה לא עובד

למעלה