GPS Antenna - אנטנת ג´י פי אס

fellini

New member
GPS Antenna - אנטנת ג´י פי אס

שלום, יש לי מכשיר איי פאק 3950. אני מעוניין לקנות עכשיו את הג´ פי אס של חברת דסטינאטור. השאלה היא האם לרכוש את אנטנת הספיר או את אנטנת הסי אף. למיטב הבנתי אנטנת סי אף היא אומנם יותר נוחה, אבל זמן הכיול שלה הוא כשעה והיא מעדכנת בצורה איטית יותר את המידע במפות וגם היא קולטת 12 לווינים לעומת 18 של הספיר. האם זה נכון? תודה, ליאור

במה ה-CF יותר נוחה? בקליטה הגרועה

שלה? במחיר האסטרונומי ש-GPS&MORE דורשים בשבילה? רוצה אנטנה טובה, קח את ה-Navman for IPAQ 3000, גם שרוול CF, גם אנטנה פנימית וחיצונית, וגם מפות לניווט באירופה או בארה"ב בשביל 300 דולר. מוכרים אותה בארץ ב-$330 דולר. אם תרצה פרטים, אשלח לך במסר.

fellini

New member
אתה בטוח?

כי יצא לי לדבר עם מישהו ביממה האחרונה שדיבר מנסיון על כרטיס ה- CF שרכש. הוא אמר שהקליטה היתה טובה מאוד. אני נותן לך לינק להתכתבות שלנו. תודה, ליאור

לגבי האנטנות

המדד הרלוונטי לגבי אנטנות הוא לא מספר הלווינים - לכל האנטנות יש 12 ערוצי קליטה והן מסוגלות לקלוט עד 12 לווינים. בדר"כ הן קולטות 5-8 לווינים וזה מספיק. היתרון הגדול של הספיר הוא ברגישות הקליטה הנובעת מתוכנה מתקדמת וכן של מהירות העידכון של המידע למכשיר Baude rate 38000. מהירות העידכון חשובה במיוחד כאשר משתמשים בתוכנות כמו הדסטינטור הנדרשות לתת הנחייה בזמן כמה שיותר "אמיתי" לגבי פנייה מתקרבת. הקליטה של הספיר היא מיידית ויציבה - לא כך המצב לגבי אנטנות CF אחרות. למי שרוצה לטייל עם המכשיר מחוץ לרכב המלצתי היא לקרוא את התגובה של אדם. כל האנטנות עומדות למכירה באתר "אונרוד" מחלקת ג´י.פי.אס ראו קישור

enoeht

New member
נזכרתי מאוחר לשאול אבל מוטב מאוחר..

שמעתי שהאנטנות הטובות אינן תואמות למכשירי באיי פאק 3660. זה נכון ? ואם כן, אולי בכל זאת יש פתרון ?

למעלה