GPS שמיפיאס

eranglr

New member
GPS שמיפיאס ../images/Emo3.gif

שלום לכם לאחר שרכשתי את ה-dell axim 50v צריך להשתלט על עוד מוצר, ובכן - אני רוכש gps bluetooth - חשבתי על ה-royaltek rbt1000 או על מכשיר של חברת syson או על דגם של חברת global sat

eranglr

New member
והשאלה...

כל הדגמים הנל תומכים בטכנולוגית xtrac - דבר שאמור לשפר את קליטת הלווינים כמעט בכל מצב. למישהו יש התנסות על אחד המכשירים להלן ? תודה

eranglr

New member
זה לא רק בשביל תנאי קליטה קשים

מספיק שיש עננים / בניינים גבוהים בסביבה ומקלט רגיל יפסיק לתפקד. דבר שני - את המקלט הזה ניתן עקרונית לשים בתא הכפפות ולא צריך לשים אותו על הדש-בורד ולחכות שהוא כל הזמן יחליק (כמו שתמיד קורה כשפונים פנייה חדה). אשמח לדעת אם מישהו התנסה עם מקלט שכזה או שאפשר להסתפק בכיף במקלט royaltek הרגיל

eranglr

New member
ועוד שאלה - GPRS

היכן ניתן לרכוש מתאם שכזה למכשיר התומך ב-SD וב-CF ? פשוט מתאם שניתן להכניס לו כרטיס sim של חברת אורנג' והוא יפעל מיד.

לא הגיוני.

א) לגבי עננות - אני מכיר מישהו שנסע עם הGPS שלי באופן אישי בסופת שלגים ולא רק שהקליטה היתה טובה, הוא קלט 10 לוינים. ב)בנינים גבוהים - לא יודע איפה אתה גר, אבל נסיעה באזור הסיטי הצפוף של ת"א לא מזיזה לאף GPS. לענין תא הכפפות, הוא מגיע עם שטיח "אנטי-החלקה" לדאשבורד. לטעמי זה יקר, ולא שימושי עבור סתם נווט עירוני. מה שגם לוקח לו יותר זמן לקבל FIX, מכיון שהוא לא סומך על 3 לוינים, אלא דורש יותר.

eranglr

New member
תודה על תגובתך עומרי

איזה gps יש לך ? ועל איזה מכשיר אתה באופן אישי ממליץ

לי יש את הרויאלטק RBT-1000

ואני ממליץ לך על האח הקטן (רק בגודל, בביצועים הוא הגדול) הRBT-3000..

צ'יפסט איכותי יותר, קטן יותר...

מניסיון והשוואה "אחד-מול-אחד" הוא הציג תוצאות טובות יותר, ובנוסף, הוא קטן יותר.

redbull2002

New member
אתה מתבלבל, לך יש את הRBT 3000

ואתה ממליץ על הRBT-1000 שהוא הקטן יותר

eranglr

New member
אכן

ה-RBT1000 הוא הקטן מבינהם המעלות של ה-3000 היא כמובן אפשרות שמירת נ.צ"ים בלי חיבור למחשב כך היד/לפטופ. כך שאתה יכול להסתובב איתו ואז לחבר אותו למחשב ולראות את המסלול שעברת (טוב לניווטים למשל- לתחקיר אחרי ניווט וכו').

ron14

New member
אז בסופו של דבר לא הבנתי

על מה אתה ממליץ על ה 1000 - שהוא הקטן יותר או על ה 3000 - הגדול יותר ?????????????

vineto

New member
1000 או 3000

תלוי מה השימושים שלך במכשיר ולמה אתה צריך אותו. אם אתה מנווט ברגל הרי שעדיף ה- 1000 היות והוא נכנס לכיס החולצה ולא מעיק עליך. אם אתה צריך אותו לטיולי מכוניות הן בשטח והן בכבישים הרי שלא אתה סוחב את המכשיר ולמה לא לקבל מכשיר עם פונקציות נוספות. ממה שלמדתי מאדם שמתעסק עם האנטנות הנ"ל אין כל שוני באיכות והקליטה או ההתנהלות שלהם היא על אותה הרמה ונותנים את אותם התוצאות

vemp

New member
לי יש את ה 308...

זה הדגם שדל משתמשים בו כשלהם. עובד מצויין עם ה AXIM X50V

למעלה