GPS לפאלם

ניר פ

New member
GPS לפאלם

האם מישהו יודע אם יצאה מפת ישראל ל-GPS של מגלן שמולבש על הפאלם? האם יש למישהו GPS כזה? כדאי לרכוש בארה"ב? המחיר ירד מתחת ל-100$

באופן כללי ויותר מזה ... ../images/Emo11.gif

למיטב ידיעתי אין מפות א"י שמתאימות לפאלם עם או בלי GPS. בנוסף GPS טוב (טוב משמע רגיל, שחור לבן, מדויק יחסית 10 מ´ וכיו"ב) של מגלאן עולה כיום 150 דולר בארה"ב (ולמעלה מ 200 דולר בארץ לאוהדי המכס והמוסר) והוא לא תלוי בפאלם, לא יגמור לך את הסוללות והוא הרבה ויתר עמיד למכות ולרטיבות (שזה חשוב אלא אם כן אתה קונה GPS כדי להגיע לסופר כמו שהשטח שראו רוב רוכשי הג´יפים הוא מדרכה כזו או אחרת ברמה"ש). נקודה אחרונה, רוב המפות בארץ משורטטות בשיטת UTM, תבדוק אם ה GPS תומך בשיטה זו אחרת תקבל קורדינטות שלא תוכל לעשות איתן כלום (חוץ מאולי למלא טפסי לוטו...
) לסיכום אם מישהו מעוניין בעוד מידע על GPS (איך הוא עובד וכו´) אשמח לענות.
The Colonel
שמנגן על GPS-ים וראה שטח בחייו ולא בנשיונל גאוגרפיק

יהונתן+

New member
אם נותנים תשובות שהם לפחות יהיו

נכונות ובדוקות. יש מפות לGPS לישראל. של חב פז לוגיסטיקה (למיטב זכרוני התוכנה נקראת TurboCD) אותה חברה משווקת גם תוסף ל-Vx ההופך אותו לGPS. כמובן, שכמו מרבית היבואנים המחיר הוא בעננים ושווה בהחלט ליבא אישית מחו"ל. אני אישית לא ממליץ על הפיכת פאלם לGPS אם הכוונה היא להשתמש בו בטיולים בחולות. נראה לי שעדיף לרכוש מכשיר יעודי. אם זאת, אם עוברים מVx ל505 אז המכשיר הישן ...................... ניווט נעים

התוכנה הנ"ל היא למחשב האישי

לא לפאלם ! ככה שעדיין אין מפות לפאלם... התוכנה פשוט מאפשרת לערוך מסלול על המחשב, לחבר את המחשב ל-GPS בעזרת כבל ולסנכרן אותם ! נ.ב. אני יודע את זה כי שקלתי לקנות את התוכנה בעצמי מעופר פז... אבל יכול להיות שיעשו שידרוגים בעתיד ויהיה ניתן להעביר לפאלם !
עומר

מחירים:

לפאלם III- Rand McNally StreetFinder GPS for the Palm III - 60$ In the US לפאלם V\VX- Rand McNally StreetFinder GPS for the Palm V - 100$ In the US למחשב נייד (בעזרת תוכנת טורבו CD של פז לוגיסטיקה ניתן לנווט אלחוטית)- Rand McNally StreetFinder GPS for Laptop PCs - 100$ In the US האתר הראשי: http://www.randmacnally.com עומר המאירי

למעלה