Gps לילד

Gps לילד

אני מחפש GPS להתקין על הילד כי לא בא לי לקחת את הGPS מהאוטו וכל פעם לעצור ולהוציא מהתיק ולראות ולהחזיר, מחיפושים שערכתי התקשתי למצוא תשובה ברורה לדבר. אם הגיוני שGPS לאופנוע עולה 600$ קצת יקר לדעתי מישהו יכול להמליץ לי על איזה דגם סביר לא חייב להיות מין השורה אבל משהו קטן ונוח במחיר נורמלי. דרך אגב אני גר בקליפורניה ככה שהדגם צריך להכיל את מפת ארה"ב. האופנוע הוא CBR-RR ואיזו תושבת היא נוחה או מתאימה לאופנוע - עדיפות שיהיה על הכידון. תודה מראש יונתן.

מיצו

New member
אם אתה גר בקליפורניה למה שלא תיכנס ל

כל אחת מהרשתות האלה שיש לכם שם ופשוט תבחר לך איזה דגם שנראה לך? עם כל הרצון לעזור לא ברור לי איך אנשים מפה יכולים לדעת איזה דגמים יש לכם שם.

Dresdner

New member
אם אתה רוצה GPS שהוא לא צעצוע

אז צריך להשקיע, כרגע לאופנועים הGPS המוביל הוא הגרמין זומו, הוא נגד מים ועמיד בזעזועים ומתאים לטיולים ארוכים. כרגע אני משתמש בPDA עם GPS מובנה שעלה גרושים אבל הוא נתקע מידי פעם ובטיול שמתחיל לרדת גשם צריך לעצור ולשים כיסוי.

Dresdner

New member
נכון, אבל הזומו מותאם במיוחד

לאופנועים, מקווה לרכוש אחד כזה בקרוב למרות שהמחיר האמת קצת מרתיע כמו כן גם החתונה הקאתולית עם גרמין בכל מה שקשור למפות

M O R M

New member
GARMIN GPSMAP 76

תקנה משומש ב- EBAY ותזמין על הדרך תושבת לאופנוע ב- 20$ חדש ציבעוני דגם CSX עולה כ- 300$ . יש משומשים טובים בחצי המחיר. גארמין

razc

New member
../images/Emo45.gifה76 מעולה. התושבת קצת שבירה עדיף ליצר לבד

avi elbaz

New member
GPS

חפש באתר הזה. תמצא שם את מה שאתה מחפש. מקסימום תעשה משלוח לקליפורניה או שמגיע מישהו אליך מישראל שיביא לך את זה. יש מפות של ישראל וארה"ב ושאר העולם כולל מיתקון לאופנועים ומיגון מפגעי מזג האויר.

מזג האויר לא מעניין אותי

אם גם ככה לא הולך לנסוע בגשם כמו כן שהתחיל פה הקיץ אני לא מחפש משהו מדהים רק שיהיה משהו על האופנוע שיעזור לנווט אני גם לא נוסע הרבה עם האופנוע - מה לעשות בוס מניאק לא נותן יותר מדי זמן לזה. גם לא מעניין אותי מפה של ישראל שאני ימכור את האופנוע אז אני ימכור את הGPS גם. בכל מקרה אני לא מתכוון לקנות חדש - רק משומש מאיביי וכן ג'רמין הם הכי טובים יש לי באוטו. בכל מקרה תודה על התשובות.

למעלה