GPS ב TYTN שלי

o r u s h

New member
GPS

1. אין סיבה שלא יהיה, GPS עם BT יעבוד לדעתי עם כל מכשיר שיש לו BT, השאלה היא כמובן התוכנה. 2. זה שיש אייקון אומר שיש תוכנה של GPS על המכשיר, לא מחייב שהיא אכן עובדת ובטח לא מחייב שיש מפות (ייתכן שזו תוכנת קורדינטות בלבד). בכל אופן לדעתי כל תוכנה שעובדת על WIN 2005 תעבוד על TYTN למה לא?

2cookie

New member
מה הוכחה?!??!!?../images/Emo3.gif

נפטרת מה-6315 לטובת טריניטי ולא סיפרת?

Barrrsch

New member
בכאב אמנם אבל הגיע הזמן....לא?../images/Emo13.gif

ה ICON הוא ב SETTINGS ולא בתכניות

BravoMan

Active member
TRINITY או TYTN

אז רגע, קודם כל איזה מכשיר יש לך? COOKIE שואל על TRINITY ובהודעה המקורית רשמתה TYTN. בכל אופן האייקון לא מוכיח שום דבר. בWM5 יש רכיב סטנדרטי שמאפשר הכוונה של GPS לפורט ווירטואלי כך שיותר מתוכנה אחת תוכל להשתמש בו בו זמנית. זה האייקון של הרכיב אם כי לרוב הוא בטאב 'מערכת'. ראיתי אותו בכמה IPAQים שאין להם GPS אבל התוכנה עדיין שימושית עם מקלט BT. היות ואכן קיים ROM לTRINITY שמאפשר שימוש בGPS יתכן ויש סיכוי גם לTYTN אבל עד שלא הרצתה IGO או תוכונה אחרת שהצליחה להפעיל GPS ולמצוא לווינים לא הוכחתה כלום.

Barrrsch

New member
פה על השולחן.....מחפש הורים

וזה TYTN ברוומן ואתה צודק. אני סתם מתלהב מהרעיון שאיזו תכנה שפותחה באתר XDA הפעילה לי למעשה משהו ב SETTINGS ששולט על ה GPS. זה לא היה קודם כשרק קבלתי את המכשיר. התכנה נקראית FIT4CAT והיא מיועדת לכמה CRACKS ידועים ב TYTN. פשוט ריכזה את כל השינויים ברג'יסטרי ומאפשרת ביצוע בעזרת CHECK BOXES. ידוע כי החמרה של ה TYTN וה TRINITY זהה. אבל עד שלא אתקין תכנת ניווט ואנסה לקלוט לויין זה הכל בגדר WISHFULL THINKING.

י-וס-י

New member
בוא נאכזב אותך קצת

עדיין לא הצליחו למצוא את ה-GPS המובנה ב-TYTN אני עוקב אחרי השרשור ב-XDA בנושא. תתחדש על המכשיר, גם אני לאחרונה התחדשתי במכשיר דומה ה-JASJAM.

Barrrsch

New member
אני אישית לא איש של GPS

אז האכזבה לא גדולה. תתחדש גם אתה.

למעלה