GPS בסללורי

berg975

New member
GPS בסללורי

שלום לכולם , ברצוני לחבר את מכשיר הפלאפון שלי לGPS .האם ייתכן לחבר זאת ללא כניסה לאינטרנט הסללורי . איזה תוכנה אני צריך להוריד .האם מישהו ניסה זאת ? איזך זה עובד ? איזה GPS מומלץ ? תודה מראש אלחנדרו

BravoMan

Active member
וכעת הסבר קטן על GPS:

לפי זה שכתבתה בהודע הקודמת "בלי ניתוקים" נראה שאתה לא בדיוק מבין במה מדובר, אז הרשה לי להסביר: GPS - היא רשת של 24 לווינים אמריקאים שמשדרים באופן קבוע את המיקום שלהם. מכשיר עם מקלט מתאים יכול לקלוט את האות ממספר לווינים ולפי זה לחשב את המיקום שלו. אות הGPS חלש מאוד לכן כדי לעבוד על המקלט להיות בקו ראיה ישיר לשמיים ולא בתוך בניין. התקשורת היא חד סתרית כמו רדיו וחינמית כמובן. למיוב ידיעתי אין עדיין טלפונים סלולרים שיודעים להתחבר למקלט GPS. ולא אין לזה שום קשר לאינטרנט.

טעות בידך....

יש כבר סלולרים שיודעים להתחבר למקלט GPS (6230I 6280 V3XIׁ( השירות ניתן בסלקום והוא שירות נחמד, הבעיה היא שהמסכים קצת קטנים ובנוסף אתה לא יכול להתחמק מהלתחבר לאינטרנט מפני שהם מחייבים אותך להוריד מפות בכל נסיעה ככה שזה לא ממש יוצא זול מה גם שעד כמה שאני זוכר זה גם כולה תשלום חודשי להיות מחובר לשירות, בקיצור הוצאה לא קטנה

BravoMan

Active member
טוב מסתבר שאני לא מעודכן

AMIC: התכוונתי כמובן לטלפונים רגילים לא (PPC PHONE EDITION (6915 ולא SMARTPHONE.

BravoMan

Active member
נראה שאני חייב לBERG975 התנצלות

בקריאה ראשונה הבנתי את ההודע שלו כמשהו נוסך "כמה עולה GPS בחודש?" ולכן פתחתי בהסבר שככל הנראה מיותר. לאור משורטיגו2006 כתב ובקריאה חוזרת עולה שפשוט מדובר בתוכנה שתזהה את המקלט ותכיל מפות בלי הצורך להוריד אותם (אני עדיין די בטוח זה לא כיים - וחבל) ואני מתנצל על האי הבנה.

berg975

New member
מחרי GPS טובים ?

ירדתי מהרעיום של ה GPS בסלולרי עקב הכניסות לאינטרנט (עדיף להשקיע חד פעמי ) , כעת מישהו יכול להמליץ לי על מכישר ניווט טוב , כאר יש לי סכום של כ 1000 שקל .לא צריך מחשב כף יד ! רק מכישר ניווט ?

mkr

Member
אתה טועה.

המכשירים התומכים (אם יש לך) עובדים נחמד מאד ברשת סלקום . הם מתקשרים עם מקלט GPS ( 500-700 שח משושמ) באמצעות BT ותקשורת ה-GPRS (לא אינטרנט) ב-50 ש"ח לחודש תספיק לך. לעטמת זאת, מחשב כף יד ב- 1000 שח טוב - לא תמצא. התוכנה עולה גם היא 1000 ש"ח לפחות. תחשוב שוב.

למעלה