GPRS - MMS , למכשיר חדש -

• פותח הנושא hunt
  • פורסם בתאריך

hunt

New member
GPRS - MMS , למכשיר חדש -

ידידיי המלומדים, אולי זה לא המקום ! ואולי כן !!!!! מכיוון שאני קצת חדש בתחום הר"מ, אשמח לקבל עזרה ואפילו אם יש צורך בתשלום. רכשתי בחו"ל את המכשיר MOTO MPX220 . אפשרויות האינטרנט בו הם מרובות, אך אין לי מושג כיצד מ"סדרים" אותו לארצנו הקטנה. המכשיר הוא גם PPC ומערכת הפעלה WM2003 אני מנוי סלקום, ויש לי אפשרות פתוחות לכל סוגי התקשורת. בברכה,

hunt

New member
מוכן לשלם כל סכום שידרש......

אני צריך עזרה ב-GPRS מה, אף אחד לא משתמש ב-GPRS אצלו במכשיר ??????????? תודה מראש

raananta

New member
ניסית ליצור קשר עם סלקום\אורנג'?

יש איזו סבירות שמוקדי הדאטה שלהם יעזור לך (ללא תשלום). אולי בגלל שהמכשיר לא משווק על-ידם הם ימנעו מלהכנס לנושא, אבל הם עוזרים להגדיר חיבור GPRS דרך מכשירי סלולר ברשתות שלהם אני מניח שהדבר די דומה מבחינתם.

hunt

New member
זה הדבר הראשון שעשיתי , אבל

איך שאמרת, הם לא מוכנים לעזור לציוד שאינו "ברשותם"..... תודה בכל אופן ..... אולי משהו פה, מספיק מומחה ובעל נסיון והוא זה שיעזור

raananta

New member
במידה ולא תמצא עזרה כאן...

צור קשר עם המוקד שוב, ואמור להם שיסבירו לך איך מקנפגים חייגן GPRS בפוקט PC בעל מערכת הפעלה 2003 יחד עם סלולארי תומך. ברגע שיהיו בידך כל מיני מספרים מוזרים (סטרינגים) מספר לחיוג וכדומה נסה לשחק עם המכשיר שלך. לעניות דעתי ההגדרות צריכות להיות די זהות ההבדל הוא שאינך צריך "להתחבר" לטלפון לפני ביצוע החיבור לרשת. בהצלחה.

2cookie

New member
מדובר בסמארטפון

אני לא יודע ספציפית איך מגדירים GPRS במכשירים האלו, אבל תוכל לקבל הגדרות ג'נריות בפורום 117.

meir n

New member
עזרה מסלקום.

לי יש O2 שהבאתי מחו"ל. התקשרתי לסלקום שיעזרו לי בהגדרות שלו לGPRS באותו יום חזרו אליי ועזרו לי עד שנוצר החיבור והכל עבד.

למעלה