GOZILLA - איזה GOD ואיזה ZILLA?

xcalibur

New member
GOZILLA - איזה GOD ואיזה ZILLA?

כמה דקות אחרי GODZILLA ב-IMAX ואני לא זוכר מתי ניהנתי כל כך בסרט ויחד עם זאת התבאסתי קשות. מצד אחד זו כנראה תהיה הפעם האחרונה בחיים שאלך לראות סרט בקולנוע שהוא לא iMAX. החוויה של לראות סרט ואת GODZILLA בפרט על מסך 3 קומות עם מערכת אודיו מס' אחת בעולם מטיבה מאוד עם כל מה שקשור לאפקטים, חורבן, קאוס ופיצוצים. כך שבתחום ה-CGI מגיע לסרט הזה את כל הקרדיט שבעולם כולל הצלצולים שהשאגה האדירה של המפלצת תעשה לכם באוזניים. מנגד, הסרט הזה פשוט קקה אחד גדול ומיד אסביר מדוע.

כל מי שאי פעם שמע ולו מילה על סיפור המפלצת האגדית הזו היה חושב שהוא הולך להגיע לסרט אסונות עם סוג של לטאה ענקית שמשמידה עיר אחר עיר. זה גם בדיוק מה שאני חשבתי שאני הולך לראות. מפלצת שנוצרה כתוצאה מדליפה גרעינית או ניסוי גרעיני כזה או אחר מגיעה לעיר גדולה כלשהי, זורעת הרס וחורבן, כל צבאות העולם בעקבותיה עד שמישהו טיפש מספיק תוקע לה נפץ בחור של הטוסיק, לוחץ על מתג וכולם חיים באושר ועושר. פשוט, נכון? אז זהוא שלא.

לא כל כך ברור לי למה צריך להכניס רגש ואמוציה לתוך סרט של מפלצות. הרי ברור כשמש שאף אחד לא יקח ברצינות סרט כזה (כולל השחקנים עצמם) על מנת לשקול מועמדות לאוסקר. אז למה לעזאזל לתקוע לנו את כל המעשים ההירואים הדבילים האלה? למה צריך לעניין אותי ילד שהחזירו אותו להורים שלו או חבורת קשישים שבדקה ה-90 נחלצו מהמחצות על ידי תחת במשקל 8789769769 טון? רבאק, באנו לראות מפלצת אז תנו לראות מפלצת!

הייתי יכול לסלוח איפשהו באמצע כל זה. אחרי הכל טרם נולד המפיק שישמיד את העולם הזה אחת ולתמיד מבלי לעשות חשבון לאף אחד. אבל אני חושב שמה שהכי הרבה הרס את הסרט הזה זה שהוא ניסה להיות הכל חוץ GODZILLA. נתחיל בזה שהפנים של המפלצת נראים יותר כמו דובי חמוד מאשר יצור שאול מאיים. זה בא למוטט בניין על יושביו תוך כדי זעקת אמוק אל השמיים ומה אני אמור לעשות? ללטף אותו? זה כבר מוריד משמעותית מאמינות הסרט. אז זה דבר אחד. דבר שני ואשתדל כמה שפחות לספיילר למי שבכל זאת מעוניין לראות הגוש קקי המבאס הזה, אם לא אהבתם את PACIFIC RIM - תתרחקו כמו מאש מהסרט הזה.

aשרון

New member
אוווווווףףףףףףףףףףףףףףףף.......

התגובה שלך לסרט מצטרפת להרבה תגובות אחרות שנתקלתי בהן שגם התאכזבו ממנו. אני עדיין לא צפיתי בסרט אך גם אני מצפה ממנו להיות סרט מפלצות סוחף ומהנה. מהטריילרים אני נגנבתי לגמרי והציפייה שלי לסרט היתה גדולה, עכשיו לאחר הביקורות קצת פחות, אבל עדיין אלך לראות אותו...

הנה הביקורת של ג'רמי ג'אנס לסרט...https://www.youtube.com/watch?v=se-5ali709I
ואני סומך עליו מאווווווווווווווווודדדדד...

THOR1997

New member
זה אחלה סרט

אני אהבתי, chris stuckmann אהב, ג'רמי ג'אנס אהב schmoes know אהבו וברוטן טומייטוז יש לו 72%. לך לראות.

ערן1987

New member
אני ממש רוצה לראות את הסרט הזה

והחלטתי גם שאראה אותו ב-IMAX.. אבל קצת ביאסת חחח

ובכל זאת, עדיין אלך לראות אותו!

LRa

New member
"כל מי שאי פעם שמע ולו מילה על סיפור המפלצת"

כנראה שאם היית שומע יותר ממילה אחת היית יודע שבזאנר סרטי גודזילה, גודזילה פעמים רבות עומד לצד המין האנושי ונלחם בכל מיני יוצרים אחרים.

xcalibur

New member
-= ספויילר =-

וזה בדיוק למה הסרט היה קקה אחד גדול.
לפחות שהיו נותנים לשתי המפלצות להשתעשע ולמחוק את ניו יורק / לאס וגאס ולקטוש כמה טנקים ומטוסים בדרך. אבל המעצבנים האלה קטעו את כל הקרבות באמצע!!!

ALIsuperstar

New member
סרט טוב, די להתבכיין...

כולם כתבו את מה שאתה כתבת, הביקורת שלך די שיטחית... לשם שינוי לקחו את הסיפור לכיוון המקורי משנות ה54. שזה בעיניי מצויין... הגודזילה נראית טוב, האקשן מתחיל ומסתיים טוב, הסוף מאוד טוב. בניית הסיפור, הצילום, האפקטים, כל אלה מסמנים סרט פופקורן מצויין... שובר קופות הוא יהיה אין ספק...

Guy950

New member
הוא יהיה שובר קופות בגלל הטעייה

הבחור לא טועה, זה באמת סרט מחורבן ומטעה.
אתה בא מתוך ידיעה שאתה הולך לראות את גודזילה האיום שבא להטיל טרור על העולם, אבל למעשה אתה נתקל בסרט של שעה וחצי שמתוכו רואים את גודזילה בטוטאל של עשר דקות.
ניסו לעשות את הסרט הרבה יותר רציני ממה שהוא וזה מה שמפיל אותו, אנחנו לא באים לסרט בשביל העלילה אלא בשביל האקשן.

ALIsuperstar

New member
על פי הטריילרים, אתה באמת לא מצפה לראות הרבה

הסרט לא מטעה ולא אשם שרצית לראות פורנו רך, ובמקום זה ראית פיצוצים ומפלצות נלחמות... איפה מצויין בטריילר שכל ההתמקדות היא הגודזילה, רק שמדובר בשם של סרט. ויכוח חסר תועלת, לא אהבת, לא נורא, אני אחיה עם זה האמת.

Guy950

New member
עשיתי טעות

שחשבתי שלהגיב לאידיוט כמוך זה יועיל במשהו.
ברצינות? ירדת עליי שאני מחפש פורנו רך?

ראיתי עכשיו את הטריילר הרשמי, שתיים וחצי דקות שבהם מראים לך הרס בכל מקום, אנשים מפוחדים ואימה נשלטת ואת גודזילה.
אולי אתה פשוט לא קולט פרטים או שיש לך קליטה איטית, זה בסדר זה קורה, אבל הטריילר הוא ברור וחלק - גודזילה הולך להמטיר אימה והרס.
זה מה שציפיתי לו, שגודזילה יבוא ויתחרפן. כמו שאמרתי, זה לא סרט בשביל עלילה מורכבת, זה סרט בשביל אקשן דבילי שאמור להעביר את הזמן לך את הזמן ביחד עם קצת הומור.
מה קיבלנו במקום? סרט עם עלילה רדודה ורצינית להחריד, מינימום אקשן, מינימום גודזילה והרבה התבכיינות "אני רוצה לחזור להציל את המשפחה שלי".

אתה מנסה לשחות נגד הזרם ולפסול זרם גדול של ביקורות שליליות תוך כדי תוקפנות ילדותית, ברצינות פורנו רך? לא יכולת לחשוב על משהו יותר בוגר?

ALIsuperstar

New member
זה סרט עם עלילה מורכבת ואקשן מצויין

רואים שהבמאי הלך עם המתכונת המצויינת של האביר האפל של נולן... ומאוד מוזר שלא הבנת את הדוגמא של הפורנו רך, כי אתה מגיע בטענות ומחפש בסרט עצמו מה שלא תמצא... אף אחד לא הבטיח לך הרס וחורבן אינסופי... עשו לך טיזר משגע, את גודזילה בקושי הראו גם בטריילר עצמו... לא יודע מה אתה רוצה, או לא קיבלת מהסרט, ומה שמוזר זה שהסרט די ארוך, בכללי, אבל בגלל קצב טוב, סיפור מעניין, לא שמתי לב לזה בכלל... אני נהנתי, אתה לא. אני אחיה עם זה. ואין שום דבר רע בלראות קצת פורנו רך, מי יישמע איזו השוואה עשיתי... ממש אוי אוי אוי...

xcalibur

New member
הפוך גוטה, הפוך

רצינו HARDCORE ודוגיסטייל בעמידת ידיים ובמקום הזה קיבלנו פורנו רך.
לא היה לא פיצוצים ולא נעל בית.
אתה בכלל שמת לב כמה פעמים הם קטעו את הקרבות באמצע הפסיכים האלה?!

ALIsuperstar

New member
איזה, הקרב האחרון היה מצויין...

אבל כן הייתה קטיעה בהתחלה, או באמצע הסרט, לא זוכר האמת, עוד סרט טוב שגורם לי לרצות לראות אותו שוב...

xcalibur

New member
פסיפיק רים עשה את זה יותר טוב

וגם הוא היה גרוע ברמות.

ALIsuperstar

New member
פסיפיק היה אחד הגרועים. למה?

כי הסיפור היה לא טוב, בניית הדמויות הייתה ברמה מאוד נמוכה ולא התאימה לבמאי... סצנות האקשן היו בסדר, אבל לא מספיק מרגשות, או מספיק גרנדיאוזיות...
אני מאמין שגודזילה למדה מזה המון.
התסריט מצויין, גורם לך להתחבר לכל דמות ודמות בסרט, אפילו לילדון המעצבן מקיק אס...

xcalibur

New member
הביקורת שלי אמיתית

הסיפור עייף.
כל הגיבורים מתים אחרי 5 דקות,
לגיבור הראשי אין שום משקל או משמעות בסיפור,
אין שם עם מי לנסות אפילו להזדהות.

שעה וחצי אתה רק מחכה שיקרה משהו.
בקיצור, הוציאו את המיץ.

ALIsuperstar

New member
אני לא הרגשתי כך

הזדהתי עם כמה גיבורים, האבא שלו למשל, תפקיד מצויין, התחלה מצויינת, הסיפור נבנה עניינית כדי שהבן ייכנס לעניינים... גודזילה בסופו של דבר היא הכוכב בזכות הפיכתה לגיבור, כי זה מה שהיא, גיבור תרבות. זה שימח אותי שדאגו לפשפש במקורות של העבר ולא הפכו אותה למפלצת חסרת עמוד שידרה... כמו שהיה ב98

למעלה