Gotta get back to Hogwarts

neurotica

New member
אבל לק!

לא זה לא רק של פרחות. לק זה צבעוני ושמח, זה לא מעוות את תפיסת הגיל. זו דרך להביע את עצמך. זה מפריע לי עכשיו כנראה הרבה יותר מכמה שזה הפריע לי אז. (בעיקר כי אז לא היו לי דעות.)

5ifi

New member
אבל זאת מסגרת,

אין לך דרך להגיד- 'לקים שמחים וכיפיים כמו צהוב, כתום, ירוק, כחול וסגול מותרים, לקים בגוונים פרחיים יותר כמו הגוונים הזנותיים של וורוד ואדוד- אסורים.'
פשוט אוסרים הכל וזהו.
זה סך הכל בית ספר. יש דרכים להביע את עצמך גם עם תלבושת אחידה וגם כשאסור לשים לק.
זה לא כיף ולא מגניב, אבל בית ספר זה לא מתנ"ס.

neurotica

New member
לא אמרתי שצריך לאסור את הגוונים הפרחיים

פלוס, אני לא חושבת שיש דבר כזה גוונים פרחיים בלק. *מלטפת את הורודים שלי*
לדעתי, כל עוד זה לא פוגע בתפקוד של הילדה/נערה, ז"א זה באורך/צורה שמאפשרת לה עדיין לכתוב בשיעורים ולא לרצוח אף אחד בטעות בשיעורי ספורט, אין סיבה שיאסרו את זה. כמובן כל עוד מריחת הלק לא נעשית בשיעור. ת'כלס, מה זה כבר מפריע? זה לא מראה על הבדלי מעמדות (כי יש גם לקים ב-5 שקל), זה לא פוגע באחידות יותר מנעליים ומכנסיים (בהנחה וה"תלבושת האחידה" היא רק טישירט)

5ifi

New member

גם לי יש טריליוני לקים ורודים ואדומים ואני לא חושבת שהם פרחיים, אבל אנשים אחרים יכולים שלא להסכים איתי.
בכל מקרה, זה עניין של השקפה חינוכית, אז אני בעד לאסור את הכל כי אם אתה מאשר דברים קטנים זה יוצר חורים בגדר.
אבל את בהחלט יכולה לעתור לבג"צ או משהו

תכלס שמה שאור אמרה פשוט נכון, אחרי כמה חודשים כל העניין הזה יהיה הרבה פחות תקיף ומהותי ומהר מאוד יפסיקו לאכוף את זה. איך יאכפו את זה בכלל? ישימו אציטון וצמר גפן בחדר היועצת?
שיהיה.

CrissColfer

New member
בעקבות הסוגיה הזאת שמעתי היום איזה סיפור על

ילדה שבאה לבית ספר שאסר על לק עם לק ושלחו אותו להוריד אותו במעבדה עם אציטון

neurotica

New member
אני אענה על זה באוקטובר

כשכל הסטודנטים יחזרו/יתחילו ללמוד ואני... לא.

Nati17S

New member
מוזר לא להיות בבצפר...

סיימתי י"ב ועכשיו אני בתקופה העמומה הזו שבין הגיוס לשום דבר, וזה ממש מוזר לא להיות בבצפר, למרות שאני לא מתגעגעת. לא כרגע לפחות.
כל מי שחוזרת לבצפר- לא נורא. הכל עובר. לפחות לא עושים לכם סלאשי!

aesu

New member
הי, את.

עוד לא התגייסת אז אין לך תירוצים לא להיות בפורום.

Nati17S

New member
שיואו.

הרגשתם בחסרוני. זה מוזר שאני מתפנגרלת כרגע?!
מצטערת על ההזנחה. לא יקרה שנית!

למעלה