Gossip Girl סדרה חדשה.... מעולה... על חבר'ה צעירים ור-ע-י-ם!!! בדיוק כמו שכולנו אוהבים.... לקומונה
נ ניקול שון New member 9/11/07 #1 Gossip Girl סדרה חדשה.... מעולה... על חבר'ה צעירים ור-ע-י-ם!!! בדיוק כמו שכולנו אוהבים.... לקומונה
D D e l i l a h New member 9/11/07 #2 ../images/Emo105.gif../images/Emo41.gifלמה לא לנצלש?! דייייייייייייייייייייייי כבר זה ממש מעצבן !
W WatchMeWatchYou New member 10/11/07 #4 ../images/Emo207.gif ../images/Emo41.gif פרומו חדש לעונה החמישית ../images/Emo41.gif יצא פרומו חדש לעונה החמישית. האיכות של הסרטון לא משהו, אבל יותר טוב מכלום זהירות ספויילרים.. לחצו כאן לצפייה בסרטון
../images/Emo207.gif ../images/Emo41.gif פרומו חדש לעונה החמישית ../images/Emo41.gif יצא פרומו חדש לעונה החמישית. האיכות של הסרטון לא משהו, אבל יותר טוב מכלום זהירות ספויילרים.. לחצו כאן לצפייה בסרטון
D D e l i l a h New member 10/11/07 #5 ../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif טוב עכשיו רישמית אני כבר לא יכולה לחכות TY$#^$^$%^ תודה
T TaMiRMo New member 11/11/07 #7 יש פה ספויילרים רציניים או שסתם ? כאילו אני אראה את העונה ב"יס" (כנראה עוד המון זמן חח) זה יהרוס לי לדעתכם ? ותודה רבה !!!!!!!!!
יש פה ספויילרים רציניים או שסתם ? כאילו אני אראה את העונה ב"יס" (כנראה עוד המון זמן חח) זה יהרוס לי לדעתכם ? ותודה רבה !!!!!!!!!
W WatchMeWatchYou New member 12/11/07 #9 לא רציני, אבל אם אתה לא רוצה לדעת, אל תראה זה רק יגרום לך לרצות לדעת עוד