Gossip Girl 4x07 War At The Roses

../images/Emo58.gif

ייתכן שאני המיעוט אבל אהבתי את הכל בפרק...
ושום מילה מיותרת

Born To Try1

New member
למה מיעוט?../images/Emo3.gif

גם אני מאוד אהבתי
פשוט את הסצינה האחרונה אני חושבת שיכלו לעשות טוב יותר

../images/Emo58.gifאז ככהD:

הפרק היה בהחלט יפה וזה וחיכיתי לו המון! אבל לא יפה כמו שציפיתי .. כיאלו נחמד .. כל פרק של גוסיפ הוא נחמד.. הסצנה בסוף שלה בעצםנראלי כל הפורום חיכה לא הייתה משהו בכלל.. הייתה הרגשה לפי דעתי שהיא הייתה יותר מידי כוחנית ע"י צ'אק כן? לא נראה כמו אונס אומשו אבל עדיין אגרסיבי מידי וגם אם זה לא היה צריך להראות עדין במיוחד משהו בהגזמה כזו זה נראה מוקצן וזול .. וכמו שמישהי אמרה כאן , הכימיה שבינהם שבדר"כ מורגשת מאד אפילו רק שהם מדברים .. כאן לא הייתה מורגשת בכלל גם שהם עושים את זה..D: אבלעדיין היה נחמד ביותר. אני שונאת את ונסה ודאמ סרינה מעצבנת אבל הלבוש שלה העונה מדהים! ומהלבוש של בלייר אני מאוכזבת מאד... (נדמה לי או שהיא מתלבשת מבוגר מהרגיל?! )

Born To Try1

New member
אז זהו שאני אפילו../images/Emo58.gif

את הכוחניות והארגסיביות לא ראיתי מרוב חוסר כימיה לעומת סצינות אחרות שלהם. אולי לשברירי שניות יכולתי לראות את צ'אק ובלייר בסצינה הזו, אבל בגדול...איך מישהי אמרה כאן? טו מאץ' מתאמץ. ראיתי פחות 'צ'אק ובלייר עושים את זה' והרבה יותר 'אד ולייטון מצלמים סצינה' וזה לא משהו שאנחנו בתור הצופים אמורים לראות אז לדעתי היה כאן כשל קל במערכת.

Born To Try1

New member
חברים איפה כולם??../images/Emo11.gif

ציפיתי לראות קצת יותר תגובות אחרי פרק שכזה
חוץ מזה יש כאלה שרואים אבל לא מגיבים...אז תכבדו אותנו

Born To Try1

New member
אה וחידה קלה../images/Emo3.gif

1x07 2x07 4x07 (ולא הייתי מקפחת גם את 3x07) מה משותף לכולם?

spiceupmylife1

New member
ממממממ

*חושבת* צאק ובלייר מתנשקים
או היומולדת של בלייר !!!!!
לא?
*מנחשת כי אני ממש לא זוכרת מה היה בעונות קודמות*

אז ככה../images/Emo58.gif

ב1X07 הם עושיםאת זה בלימוזינה ב2X07 הם כמעט עושים את זה אבל צ'אק הולך כי בלייר לא מוכנה להגיד שהיא אוהבתאותו . ב3X07 הם גם עושים אתזה D: אולפחות נרמז ככה וב4X07 הם גם עושים את זה על השולחן D: אני מקווה שקלעתי XD

Born To Try1

New member
נכון../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

ובנוסף כולן קורות בסוף הפרק
בקיצור ב5X07 צפו למשהו...חח

Born To Try1

New member
3X07../images/Emo58.gif

סצינת make up קטנה...והיא ממש שניה לפני שהפרק נגמר עם ג'ני אבל בגלל שגם זה 7 לא נקפח אותו...

Born To Try1

New member
2X07../images/Emo58.gif

סצינית ה- Three words, eight letters say them and I'm yours צ'אק ובלייר כמעט...אבל צ'אק הולך בסוף וזה גם-בסוף הפרק.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo14.gif

אחד המשפטים הכי חזקים אי פעם!!
Three words, eight letters say them and I'm yours

Born To Try1

New member
וכמובן 4X07../images/Emo58.gif

The piano scene כן, כן. אם תשימו לב הסצינה לא הייתה על שולחן האוכל כמו שהיה אמור להיות בתסריט המקורי, אלא על פסנתר

למעלה