Gossip Girl 3x10

JAP Noa

New member
חחחח נכנסתי חזק כי..

לדעתי פעם זו הייתה סדרה ממש טובה, ועכשיו הם מזגזגים, כשהרוב לכיוון הלא טוב.

Born To Try1

New member
לדעתי...../images/Emo58.gif

היוצרים עשו עבודה מעולה העונה, אחרי עונה 2 חשבתי 'מעניין מה הם יעשו עם הדמויות עכשיו' הפרקים הראשונים קצת איכזבו אותי בהתחלה, אבל עכשיו אני מבינה למה הם היו חלשים. אין ספק שאין את הכיוונים הברורים והסדר שהיו בעונות קודמות אבל הם עדיין מצליחים ליצור עלילה מעניינת ופרקים יפים, זו עדיין "אחת שיודעת" כמו שאנחנו מכירים ואוהבים והם הפתיעו אותי לטובה במיוחד בפרקים האחרונים. בעונה הזאת יש הרבה מה לעשות עם הדמויות עדיין. אני חוששת לעונה 4....(אם תהיה כזאת) אגב, לפי ספוילרים וסיפורים שמעתי שהחצי השני של העונה יהיה מדהים. אבל נחכה ונראה

פרק טוב! ../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק... בעיניי בין דן לוונסה תמיד היה משהו, סוג של מתח מיני.. הרי מתי אנשים יבינו שאין כזה דבר ידידים. תמיד יש לפחות צד אחד שרוצה משהו מעבר לידידות...
הריב בין וונסה לאוליביה היה סתם כדי לעשות איזשהו ריב בנות על דן, דבר שהיה באמת מטופש, הרי שתיהן גם היו קצת קוצ'י מוצ'י אחת עם השנייה, לא? אז מה העוינות פתאום?! ובכלל שמתם לב שאין זוג חברות נורמליות בסדרה... כאילו בנות לא יכולות להיות פשוט חברות טובות בלי לריב על בנים או על מעמד... בכל מקרה באמת שהסדרה מצויינת בכמה פרקים האחרונים... מחכה לפרק הבא..

Maayang4

New member
../images/Emo58.gifאחדדד הפרקים

הטוביםםם כול הזוגות ווואיי דן וונסה טריפה וסרינה או סרינה וניייט וג'ני ילדהה רעעע ויישש סוף סוףף אוליביה הולכתתת חיכיתי כול כך הרבהה לרגע הזה...חח וליידיי גאגאא הופעה שלך הייתה מדהימה וטוב שהייתה ומי שאומר שזאת לא זאתי זה כן לידי גאגאא מחכה כבר לפרק הבא לראות מה יקרה בין כול הזוגות האלווו

GossipKid

New member
כמה הכפלות של אותיות, אוהו...

בואו נסכם ונגיד שהסדרה מעולה. אני קצת מאט את הצפייה שלי, סך הכל אוטוטו תהיה הפסקה בטוח וזה... ממש רוצה להשאיר קצת טעם של עוד.

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא../images/Emo58.gif

אני ממש אהבתי את הפרק>< דווקא חבל שהילארי דאף עזבה (ג'יז אני אף פעם לא מצליחה להיזכר בשם שלה בסדרה. אני כל הזמן קוראת לה ליזי מקגוויר
) פחות בגלל שממש אהבתי את הדמות שלה, למרות שבכמה פרקים האחרונים באמת התחלתי לחבב אותה ויותר בגלל שאני ממש לא רוצה לראות את דן וונסה יחד. עדיף כבר שיחזור לסרינה. טוב בעצם לא><. שונאת את שני הזוגות באותה מידה. אני ממש אוהבת את בלייר העונה! ממש! נייט היה נייט כהרגלו ואני אולי בעמדת מיעוט אבל אני ממש אשמח לראות אותו עם סרינה יחד

../images/Emo58.gif

חייבת להגיד פרק מעולה!
אהבתי איך שגם נייט וגם בלייר אמרו לדן ש"threesome supposed to be with a stranger"..
לא יודעת למה אבל זה הצחיק אותי משום מה... בלייר- יצאה מלכה עם כל העניין של ההצגה של שלגיה בסגנון של ליידי גאגא.. כמובן היא הייתה חמודה עם צ'אק.. צ'אק- יצא גדול כאשר הוא בא לעזור לג'ני... נייט- כ"כ רואים שהוא *עדיין* מאוהב בסרינה למרות הכל... מקווה שיהיה משהו בינהם... אה וטוב שטריפ גילה את האמת על אישתו מאמא של נייט והוא וטריפ יכולו להלחם על סרינה XD... סרינה- יוצאת אידיוטית כאשר טריפ נמצא בשטח.. אבל מצד שני אני שמחה שהעניינים בינה לבין נייט הסתדרו...
טריפ- מעולם לא אהבתי אותו אבל אין ספק שהוא דמות שמוסיפה לסדרה במיוחד כשמדובר על דברים שקשורים לנייט... מצד שני הוא עוד לא התגרש והוא כבר עם סרינה שצעירה ממנו בהרבה שנים.. שיעזוב אותה בשקט... אוליביה- אני חייבת להגיד שהילארי דאף משחקת אותה מעולה עם הדמות הזאת... עצוב שהיא עוזבת... אבל אין ספק שהדמות תרמה לסדרה.. אהבתי איך שהיא ממשיכה להגיד לדן ולוונסה שהם אוהבים אחד את השני... וונסה- עד כמה שהיא תכחיש ועד כמה שהוא יכחיש יש בינה לבין דן כימיה... היא יצאה מלכה בפרק... =]] ג'ני- הפכה למיני בלייר הישנה... מוצאת את עצמה במקומות שהיא לא צריכה להיות.. והפכה לביצ'ית...
דן- חח אהבתי אותו הפרק.. מסתבך עם אהבתו וסומך על נייט לעצות... הוא ממש פתאום מלך הבנות ... XD

Born To Try1

New member
ג'ני../images/Emo58.gif

מתחילה להיות הרבה יותר גרועה מבלייר. עם כל התככנות והביצ'יות, לבלייר עדיין היו רגליים על הקרקע...ג'ני לעומת זאת, מאבדת את זה לגמרי.

../images/Emo58.gif

תאכלס אבל זה מה שמיוחד בה בעונה הזאת... כאילו בעונות הקודמות היא הייתה מעיין התמימה הזאת.. וכל התמימות הזאת נעלמה ביום שהיא הפכה למלכת הבית ספר...

Sherri149

New member
טוב, כן כן רק היום ראיתי את פרק 10 אז:|ספוילר

איו לא באלי שדן וונסה יהיו ביחד. כאילו, כבר התרגלתי לזה שהם ידידים טובים וזהו. סופסוףףףףףףף אוליביההה עוזבת DDDDDD: לדעתי היו צריכים לתת לליידי גאגא לדבר קצת. שתדבר עם בלייר או משהו כזה. לא באלי שסרינה תהיה עם טריייייייייייפ, הוא בכלל בכלל לא מתאים , נייט וסרינה פי אלף יותר מתאימים. עוד מהעונה הראשונה רציתי שהם יהיו ביחד ! 3> זאת רק אני או שוונסה הייתה מהממת בפרק? לא יודעת, נשית ויפה כזאת. היא תמיד יפה אבל הפעם זה היה במיוחד. ובכלל, למי שקרא את הספר "אחת שיודעת" - כמוני (כןכן, זאת סדרה של בערך 12-10 ספרים) וונסה מתוארת כ"כ אחרת בספר. העלילה של הספרים כ"כ שונה. אני, בתור אחת שקראה את הספר הראשון (שרק הוא תורגם לעברית) והייתה ממש בדיכאון ששאר הספרים לא תורגמו, אז הלכתי לראות את הסדרה וישר התאהבתי אפילו שעלילה ממש שונה. אם מישהו קרא את שאר הספרים שיספר לי בבקשה מה היה בערך.. ? תודה :)

אני קראתי את אחד הספרים

ויש לי עוד איזה אחד בבית האמת לא התלהבתי כל כך אולי בגלל שזה מאוד שונה מהסדרה וקשה לי פתאום לדמיין את הדמויות. כמו באמת ונסה למשל שמתוארת עם שיער מגולח (לפחות בספר שאני קראתי שנראה לי שהוא השני או השלישי בסדרה) ובכללי מכל העלילה בספר לא כל כך התלהבתי..נייט בכלל מעשן סמים וכל הזמן מסומם וקיצר סתמי ביותר..אבל יכול להיות שזה רק בגלל שאני רואה את הסדרה ופתאום זה שונה ממה שאני מכירה אז לא התחברתי...בעלילה שקראתי היה את בלייר וסרינה שנסעו לאיזו חופשה עם המשפחה של בלייר ולבלייר יש אח חורג ארון ואממ סרינה יוצאת עם איזה זמר רוק כזה ואממ וונסה ודן יחד וונסה מתוארת כמשהי מאוד לא נשית עם שיער מגולח כמו שכבר אמרתי ואחת שלא קונה בגדים נשים וזה..קיצר אספיק לחפור חחח לא אהבתי וזהו

קראתי את כל הספרים פחות או יותר..

ממש לפני שהסדרה יצאה.. אין מה להשוות בין הסדרה לספרים... הכל שונה לחלוטין...

אין משהו אני ממליצה במיוחד..

כאילו אני אוהבת את העלילות כל אחד בנפרד... סדרות בטיוי וספרים זה לא אותו דבר חח... לכל אחד יש את הייחודיות שלו...

jasika siton

New member
פרק חמוד :)../images/Emo58.gif

אמ, קודם כל יחסית להרבה מהפורום, אני ממש אוהבת את ג'ני כאן. וזה לא שאני חושבת שהיא מתנהגת בסדר, היא פשוט הרבה יותר מעניינת ממה שהיא הייתה בעונות הקודמות והעלילה שלה בכלל מעניינת. סרינה מעצבנת אותי, כאילו, רגע אחד היא רוצה את טריפ, אחרי שנייה כמעט מתנשקת עם נייט ובסוף הולכת עם טריפ.. כאילו מה הקטע ?! כמה שאני אוהבת את בלייר, כל המזימות האלה שלה כבר לא כמו שהיו פעם.. הם נהיו פחות מעניינות. אני מבואסת מנייט העונה הזאת.. בקושי מראים אותו. בעונות הקודמות הוא היה אחד מהשחקנים הראשיים, זאת אומרת אלה היו נייט,צ'אק, בלייר וסרינה ולכל אחד מהם היה איזשהו סיפור משלו וגם משותף. עכשיו לשלושתם יש ולנייט אין, אם מראים אותו זה רק אם הוא קשור לסיפור של אחד מהם או של דמות אחרת.. מבאס. אבל בכל מקרה, העונה התחילה לא משהו וממשיכה כאחלה לגמריי :] ומישהו יודע עם הלארי דאף עוזבת את הסדרה לגמריי ?!

למעלה