Gossip Girl 3x10

Born To Try1

New member
העניינים מתחממים../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

יש עוד מישהו שרואה פרקים בימי שלישי כמוני?
נכון לעכשיו, היו טובים יותר אבל היה בהחלט פרק טוב... אהבתי את עניין טריפ-סרינה עד שנייט הצטרף, פתאום הוא שוב מתאהב בסרינה? היה נראה לי קצת הזוי ואני לא אתפלא אם גם הם יעשו שלישיה. (סתם, אני כן אתפלא
) ג'ני...כבר אי אפשר להכיר אותה, הבחורה ירדה מהפסים לגמרי...מזל שצ'אק היה שם, מזל שהוא כבר בוגר ואחראי
קצת הציק לי שלא היו סצינות צ'אק\בלייר אבל נראה לי שזה משאיר משהו טוב לאח"כ. אני מניחה שאת אוליביה כבר לא נראה בסדרה וחבל, ממש אהבתי אותה. מעניין לדעת איך עניינים יהיו עכשיו בין דן לונסה... ליידי גאגא-היה נחמד. המחזה היה מצחיק חח בלייר... מחכה לפרק הבא...

M r s J o n e s

New member
גם אני רואה בימי שלישי

אבל רק עכשיו חזרתי מהלימודים,אין כמו פרק חדש של GG אחרי שיעור אנטומיה!!

GossipKid

New member
אין כמו בלי שיעור אנטומיה בכלל.

יש לכם שיעורי אנטומיה?:O

GossipKid

New member
XDDD

עדיין, לא כל הסטודנטים לומדים אנטומיה... את האמת, לא הבנתי למה התבלבלתי בכלל... כאילו, אין שיעורים כאלה בבתי ספר. גרמתי לך לחשוב על בית ספר? אוף, התבלבלתי שוב... רגע, כל הסטדונטים לומדים אנטומיה?

M r s J o n e s

New member
ממש לא..

כמעט כל הסטודנטים לומדים סטטיסטיקה. אנטומיה ילמדו בד"כ סטודנטים למקצועות הרפואה למיניהם..

M r s J o n e s

New member
../images/Emo58.gif

טוב העונה הזו הולכת לכיוונים מוזרים,סרינה וטריפ?!?מה הקשר?!?אני עדיין לא הבנתי..ופתאום גם נייט מאוהב בסרינה.עד לפני רגע,הוא בקושי הסכים לדבר איתה ופתאום הוא רוצה אותה?!?מזל שיש את בלייר וצ'אק שהופכים את העניינים נורמליים. פרק קצת מאכזב..אחרי עשרה פרקים,אפשר להגיד שמשהו בעונה הזו פשוט לא זורם..כל המעבר לקולג' לא ממש הצליח לכותבים,וכל הדמויות החדשות(אוליביה,הבן של לילי ורופוס) פשוט לא סחבו או ממש עניינו. נראה לי שצריך להחזיר את סרינה ודן אחד לשני או לפחות משהו בכיוון בשביל לעורר את הסדרה מחדש.

../images/Emo58.gif

אממ היה פרק נחמד ביותר..אהבתי את איך שהעניינים של השלישיה ונסה-דן-אוליביה הסתבכו..למרות שלא בא לי שאוליביה תעזוב דווקא חיבבתי אותה.. עניין הטריפ-סרינה נחמד..מוסיף קצת משו.. לא אהבתי את הקטע שנייט פתאום מעלה רגשות מהעבר ושוב חוזר הקטע שהוא מאוהב בסרינה כאילו מה זה קשור? עברו שלוש שנים ופתאום הוא נזכר שהוא שוב רוצה אותה? חוץ מזה בכללי בעונה הזאת נייט הוא נורא דמות משנית כאילו אין לו עלילה והדמות לא מתפתחת לשום מקום חוץ מכל פעם שהוא מכסה חור כזה של כמה דק' בפרק כמו אז שהוא התלווה לג'ני לטקס, עכשיו פתאום הוא חוזר לעניין סרינה וזה האמת מבאס כי אני אוהבת את הדמות של נייט.. בלייר הייתה חמודה היום חחח במיוחד בהצגה:p וכמובן איך אפשר לשכוח את ליידי גאגא הזאת כזאת הזוייה ומוזרה אבל מה אחלה שירים ויודעת להופיע האישה הזאת...

Born To Try1

New member
תגידו../images/Emo58.gif

זה לא ממש קשור לשרשור אבל האם אתם חושבים שצ'אק קצת נשי העונה? (נדמה לי שכבר העלו את הנושא פה).

תסבירי מה הכוונה נשי ..

אפשר לשים לב שצ'אק השתנה ,אולי את קוראת לזה נשי אבל הוא פשוט מחוייב לבלייר,כבר לא בוגד ,סוף סוף הבין את משמעות האהבה ,ולדעתי התדמית החדשה דווקא הולמת אותו

Born To Try1

New member
נשלחה לי

התגובה לפני שהספקתי לכתוב הכל. אופס. אני מאוד אוהבת את צ'אק העונה וזה שהוא מחוייב לבלייר והכל. גם הצד הרגיש שלו מאוד נחשף יותר העונה. אולי פשוט חסר לי קצת ממה שהיה בעונה הקודמת, הוא עדיין סקסי (ונראה הרבה יותר טוב מעונות קודמות) פשוט משהו אצלו היה נראה לי פחות...צ'אק. כנראה געגוע קל לבאד בוי.

JAP Noa

New member
פרק מעפן.../images/Emo58.gif

בזמן האחרון כל התוכניות בטלוויזיה יותר מעניין מגוסיפ, וזה דיי מבאס. הדבר היחיד שהיה מעניין בפרק היה ליידי גאגא, וגם זה רק כי היא הזויה ברמות קשות. ומכוערת רצח. סרינה חזרה להיות Bad Girl, סבבה, אבל למה עם היצור הזה? כאילו הוא נראה טוב והכל, אבל מממממממממה? ביזבוז. דווקא רציתי שהיא תהיה עם נייט. בצורה חולנית כלשהי (דן וונסה ביחד, נייט וסרינה ביחד..איכ!! כאילו תתחתנו בתוך המשפחה וזהו. דוחים. הכי מצחיק שדן וסרינה הם היחידים שבאמת משפחה ואם זה ייקרה זה ממממממממממממש לא יפריע לי.
) בלייר נהייתה..משעממת? כאילו התכסיסים שלה משעממים רצח. ג'ני כלכך פתטית. והקטע העצוב זה שלפחות בעונה שעברה היא הייתה פתטית מעניינת, עכשיו היא סתם משעממת. כמו כולם שם. הדבר היחיד שהציל את העלילה זה המריבה המטופשת ביותר של אוליביה וונסה. תפרשו בשיא, הוא לא בקטע של אף אחת מכן.

JAP Noa

New member
מי אמר שאני לא אוהבת את הסדרה?

יש לה פרקים ממש טובים, ויש פרקים ממש לא טובים. זה שאני אוהבת את הסדרה לא אומר שאני צריכה לאהוב כל פרק, בעיקר לא את המטומטמים שבהם.

GossipKid

New member
איך את אומרת דבר כזה למנהלת???

אם בכלל לא היית פה בפורום O: ואם כן, ממש לא ראיתי אותך מגיבה פה אי פעם. זה הדבר הכי פוגע והכי מעליב שאפשר להגיד למנהלת, עזבי שזה בכלל לא עניינך או ענייננו.

Born To Try1

New member
לא שזה כ"כ קשור

לניהול הפורום, אבל גם אני הרגשתי שנכנסת בהם קצת חזק מידיי יחסית למשהי שאוהבת את הסדרה
מצד שני גם אני לא אוהבת את זה שכולם היו מאוהבים בכולם או שכבו\התנשקו עם כולם, זה הזוי לגמרי. ועכשיו הם הולכים לעשות את זה הרבה יותר גרוע עם משולש נייט-סרינה-טריפ

למעלה