Gossip Girl מגיע ליס!!!!

LeRanch

New member
זה עדיין לא בטוח

ואני ממש לא סומך על הודעה של מישהו מפורום מגרש ביתי כאישור רשמי שהיא תשודר ביס. אוטוטו פסטיבל ראש-פינה ונדע בדיוק מי מגיעה אלינו ומי לא

Dandushit 24

New member
הלוואי שמרפאה פרטית תגיע../images/Emo12.gif

או האישה הביונית למרות הרייטינג המדשדש

LeRanch

New member
../images/Emo207.gifBack To You נרכשה לשידור ביס../images/Emo9.gif

משתתפים בה קלסי גרמר (פרייז'ר) ופטרישה היטון (כולם אוהבים את ריימונד). לעוד פרטים לחצו כאן. קרדיט לפורום טלוויזיה-רייטינג

aviGODFATHER

New member
ראיתי את הפיילוט

הרגשתי חובה לראות כי אני מאוד אוהב את "פרייז'ר" ואת "ריימונד", אבל ממש לא אהבתי. אולי צחקתי פעם או פעמיים בכל הפרק (וגם זה די בהגזמה). מתי יבינו שפס הצחוק המוקלט מת?

TheLost

New member
כל סדרה שיש בה פסקול של צחוק

היא סדרה עם צחוק מוקלט. לפעמים כשמתאים להם הם משאירים את הפסקול של הקהל (שלפעמים כן עובד להם, בד"כ לא). יחד עם הצחוק המוקלט באים גם כל ה"אוווווווווו" שנשמעים ברגע עצוב וכו'. אם ראית "חברים", למשל, שהרבה פעמים יש בדיחה קטנה או כביכול יותר מתוחכמת, ואז שומעים רק צחוק אחד או שניים - גם אז זה מוקלט.

aviGODFATHER

New member
גם מרגישים שזה מוגזם לפעמים...

בדיחות קטנות מקבלות שאגות מהקהל. זה קצת מוזר. לדעתי, הכותבים נהגו להשתמש בפס הצחוק כמעין "מרקר" לפאנץ-ליין. "בדיחה" קטנה ואפורה הופכת לבדיחה "רשמית" כשיש צחוק מוקלט. אבל אני חייב לציין שאני מאוד אוהב לשמוע צחוק אמיתי של קהל - לדוגמא, כשמראים קטע מתכנית מסויימת אצל ג'יי לנו או קונאן - שם הצחוק אמיתי.

TheLost

New member
מסכים בקשר לשורה האחרונה ../images/Emo45.gif

כי אז זה באמת מצחיק וגם הרבה פעמים הם מגיבים על הצחוק של הקהל וזה הרבה יותר אותנטי. דרך אגב גם באיך פגשתי את אימא יש צחוק מוקלט אבל הרבה יותר "מוסווה" ובקושי שמים לב אליו.

aviGODFATHER

New member
גם נכון, אבל יותר התכוונתי

שכשמראים קטע מתכנית כשאחד השחקנים שלה מתארח, והצחוק של הקהל הוא אמיתי. לפעמים זה מאוד מעניין לראות קטע של "המשרד" או "30 רוק" עם צחוק אמיתי... אגב, את "איך פגשתי את אמא" מצלמים בלי קהל. את הפרק הערוך והסופי מקרינים מול קהל ואז מכניסים את הצחוק שלהם.

LeRanch

New member
יותר מצחיק שהקהל אצל ג'יי לא צוחק../images/Emo6.gif

בעיקר מכל הבדיחות על הבחירות הקרובות שם, שאף אחד אפילו לא מתעניין בהן
אני אוהב ת'תגובה שלו כשזה קורהXDD

למעלה