GOOOOOD MORNING VIETNAAAAAAAAAAM

joe2b

New member
GOOOOOD MORNING VIETNAAAAAAAAAAM

הי!! יש כאן מישהו ?! או שכולכם בחופשת ה-
??? נדמה לי, או שבאמת ביומיים-שלושה האחרונים הפורום דומם?

ליילה

New member
משום מה גם לי יש

תחושה שכולם עסוקים בכריסטמס בימים האחרונים.... איפה כולם???

../images/Emo124.gifמישהוא קרא לי ../images/Emo35.gif

סליחה על האיחור אבל בדיוק חזרתי לפני כמה דקות מריכבת בוקר על האופניים לטיילת, השמש זורחת והרוח נושבת בקלילות בפנים.....קצת ללכת בחול....קצת לראות אחרים כמוני שרוכבים או טסים על "ROLLERBALDES", כאלו שרצים...וגם כאלו שיושבים בבתי קפה ובוהים בים ובספינות המרוץ באופק..... ובנוסף לכל ה"צרות" חברת הכבלים שלי נותנת שבועיים של צפייה בכל ערוצי הסרטים בחינם....8 ערוצי סרטים....מגרד את הראש ולא יודע באיזה סרט לבחור....אני אומר לכם, האמריקה הזו................ תגידו, כריסטמס לא צריך להיות עם הרבה שלג?....עם בובות שלג?
...עם גלישה במרכבות שלג?? וסתם להתעסק במלחמות שלג?? שיהיה לכם רק שמח באיפה שאתם נמצאים

ליילה

New member
הי פיטנס, אני חייבת לספר לך

אני מאוד גאה בעצמי, כל יום בבוקר אני עושה שעה פילטיס, ולמרות הסבל שכרוך בזה מבחינתי, אני מאוד גאה בעצמי על ההתמדה ועל היכולת, והאמת מתחילים לראות תוצאות... נכון שאתה גאה בי נורא?
חוץ מזה לאן נעלמת בזמן האחרון? מה שלום היד? ואם אתה רוצה קצת שלג לכריסטמס אז אצלנו מאתמול בערב לא הפסיק לרדת... אין כמו אמריקה
יום כתום

מה אני אגיד לך ליילה......

כל הכבוד!!!! ממש גאה בך! ויותר חשוב מזה, שאת גאה בעצמך! נכון שזה עושה טוב על הנשמה? נכון שההרגשה הטובה הזו, באופן מסויים, משנה קצת איך את פועלת במשך היום ואיך את מסתכלת על החיים באופן כללי? אני לא מכיר את האופי שלך אבל אני בטוח שזה עוזר לך להוריד לחצים יום יומיים. ואם תידאגי שהאימון היומי ילווה במוזיקה אז את באמת תהני מכל אימון ואימון וזה יהפך לחלק אינטיגרלי מהחיים שלך.... אגב איך את מתאמנת? קנית טייפ? היד, ברוך השם, מתקדמת יפה. אני כבר חזרתי לאימונים קלים וזה סימן טוב. תודה ששאלת. ועל השלג: תאמיני או לא אבל אחת מתחנות הטלויזיה המקומיות מביאה כל שנה בשביל ילדים מקומיים שלג מהצפון..... למרות שאני אוהב שלג (תושב לונדון לשעבר) אבל אני מוכרח להודות שאני "סוגד" לאלת השמש יותר...

ליילה

New member
קודם כל אני שמחה לשמוע על היד

אולי נראה אותך פה יותר... ואני מתאמנת עם קלטת שקניתי של דניס אוסטין שהבנתי שהיא מלכת הפילטיס והיוגה פה עכשיו (ובטח כמו כל דבר אמריקני תחזיק מעמד בפיסגה דקה וחצי) וזה נחמד, זה עם מוזיקה והכל, קצת קשה, אבל כל יום אני מצליחה קצת יותר, ועכשיו גם קניתי קלטת קלנטיקס, כי חברה שלי בארץ אמרה לי שזה הדבר להצרת היקפים, אז נלך גם על זה, נעשה יום זה יום זה ונראה מה יקרה. אני מאוד גאה בעצמי וכן, זה עושה טוב לנשמה, חוץ מאשר החצי שעה בבוקר לפני שאני במאבק עם עצמי ועם השד הקטן שלוחש לי, היום לא צריך, את הרי סובלת, למה לך, תקחי יום חופש...
. בנתיים אני מנצחת אותו לא רע..

ליילה, אני פה הרבה יותר.....

ממה שזה נראה...אני פשוט מגיב רק כשיש לי מה להוסיף מתוך נסיוני, לספר משהו שנראה לי שיעניין את רוב החברים, לתאר או לספק מיידע. אני מאלה שעדיין מאמין שלפעמים, (לא תמיד) SILENCE IS GOLDEN. ולנושא האימון: טוב שקנית יותר מקלטת אחת. אני לפעמים עושה יוגה לפי קלטת אבל אני מוצא שאם משתמשים בזה כל הזמן זה מתחיל לשעמם. צריך גיוון כל הזמן כדי לשמור על "הגחלת". חוץ מזה וכעיקרון: אם עושים את אותם התרגילים כל הזמן שרירי הגוף לאחר זמן "מפסיקים להגיב ולהתפתח", הם צריכים משהו חדש מדי פעם בפעם. לכן מאוד ממומלץ לשנות את תוכן האימון כל 3-4 שבועות. וכן, אני מכיר טוב מאוד את "השד הקטן והמסית הזה" ....זה אותו השד שצץ כן שלא ממש מתחשק לעשות משהו שאתה לא אוהב לעשות ותמיד לוחש באוזן: "אה, עזוב את זה, לא יקרה כלום אם תדחה למחר מחרתיים..."

ruben53

New member
לילה ופיטנס היקרים..חדר כושר =

מועדון ריקודים... שעתיים של השתוללות לצלילי מוסיקה,עם בנות זוג/בני זוג(במקום מכשירים קרים),כל פעם במקום אחר,קשרים חברתיים/עיסקיים...בקיצור,לצאת לרקוד 4-5 פעמיים בשבוע נותן ומשפר את איכות החיים באופן כללי...לא?

רובי, כתוספת מועדון ריקודים...

הוא טוב מאוד...גם בחדרי כושר בזמן האחרון מוסיפים יותר ויותר כיתות אירוביות שבנויות על מוזיקת סלסה או על משהו ע"ש השיר "לוקומושיין".... אני מסתכל על מועדון ריקודים כמקום בילוי חברתי ולא "במקום" חדרי כושר. ולצערי אני חולק על דעתך שמכשירים הם קרים...הם מאוד חמים למי שנהנה להשתמש בהם.....כל אחד והעדיפויות שלו...אתה יכול להנות 4-5 בשבוע במועדון ריקודים...אני מעדיף חדרי כושר, ריצות, הליכות מהירות ורכיבת אופניים באויר הצח של חוף הים והטיילת ומשאיר פעילויות חברתיות לסופי שבוע וחגים...

ליילה

New member
מועדון ריקודים? במקום שאני גרה בו?

אולי עם הפרות ברפת, אבל לא יותר מזה... ואם כבר הזכרת, אז גם חדר כושר זה דבר שאני לא חושבת שמישהו בסביבה שלנו שמע עליו אי פעם. ככה שמה שנותר, זה להשאר עם הקלטות בבית, והאמת, יותר מתאים לי ככה, אני דווקא מעדיפה את הבילויים החברתיים שלי בישיבה..
עצלנית , מה לעשות...

אני מרגישה ממש כמו יום כיפור

חוץ מהשרב... בררר איזה קור כאן ויורד שלג מעורב בברד. רציתי ללכת לסופר אבל הכל סגור. הפורומים מתים, נראה שכולם חוגגים להם מול האח מתחת לעץ או משהו. דווקא כאן בטלוויזיה יש מרתון אלי מקביל, ובדיוק סיימתי להכין קציצות, אני מרגישה ממש כמו בערב שבת או משהו. חבל שמחר חוזרים לעבודהההה.

מעניין שגם אנחנו קמנו בבוקר בהרגשה

דומה. שקט כזה אין איש ברחוב. ושלא נדבר על זה שסוף סוף הם קיבלו חג לבן שלג ללא הפסקה. לא נעים לי להשוויץ אבל בקנדה לא חוזרים לעבודה מחר. יום הקופסאות הידוע הוא יום חופש. לכל מי שלא עובד בחנויות או חושב שקניות הם מקצוע. אנחנו ושארית העם .. ננוח עוד יום שלם. תענוג.

ליילה

New member
אפילו אצלנו שגם ככה אין פעילות

מי יודע מה, ואין בכלל רחובות, מרגישים משהו באוויר אחר, כאילו כולם הסתגרו להם עם המשפחות שלהם בבתים שלהם... מוזר... ואני מבינה מהנוכחות בפורום, שהרבה מהחברים גם חוגגים בכל מיני צורות את החג, אז שיהיה לכם חג שמח...
ותבואו כבר חזרה...
מקווה שלפחות יהיו חוויות מעניינות לשמוע..

אני מבלה את החג בין המיטה לסירים

גם ככה אני לא יכולה לעשות שומדבר אחר ולצאת החוצה כשיש ברירה לא בא בחשבון. כבר הבוקר הספקתי לעשות מרק וקציצות ולשחק עם החתולים. חוצמזה אני מבלה עם ספר מול הטלויזיה במיטה, יש מרתון של אלי מקביל בערוץ FX. טהכי חשוב, דיברתי קצת בטלפון עם הארץ ואני מתכוננת ללידה המתקרבת (לא כל כך מהר אבל בכל זאת), היום גיליתי שאני כבר שבועיים בחודש שישי ולא ידעתי. הספירה המטומטמת של השבועות מעצבנת אותי, כי כששואלים אותי באיזה חודש אין לי מושג ירוק. מה גם שכל חודש בהריון זה מספר אחר של שבועות, חלקם ארבעה, חלקם חמישה וחלקם שישה שבועות. בקיצור, אני כבר שבוע שני בחודש שישי! איזה כיף לי (או שלא). היום גם אמא שלי אמרה לי שעל אף הכרזותיה הנמרצות היא מתכוונת להגיע לכאן בסמוך ללידה, וכמובן לברית, אז אני בכלל שמחה. אבא שלי כבר לפני כמה ימים הביע התעניינות שרמזה שהוא מתכנן להגיע. מי יודע עוד בסוף כל המשפחה שלי שהודיעו נמרצות שהם לא יגיעו יהיו כאן ללידה ולברית :) וגם כאן השלג לא מפסיק לרדת, רק שכאן הוא מעורבב עם ברד ומים ועוד כל מיני איכסות.

סנדייז

New member
גם פה יש הרגשה של יום כיפור

הכל שקט.הרחובות ריקים.משהו מוזר למקום הזה. אבל אתמול קרה פה משהו לא ברור.כל הערב והלילה נשמעו יריות(כך לפחות זה נשמע),חזזים וזיקוקין.מישהו יודע אם זה קשור באיזה שהיא צורה לחג.
גם אם כן זה ממש לא מתאים לעצבים הישראלים שלנו. אנחנו נבהלנו כל פעם מחדש ואחרי כל בהלה בא צחוק. שגם מרחוק אנחנו נשארים "תוצריי הארץ". אז שיהיה לכולנו המשך שבוע נהדר
דרורה

סנדייז

New member
עדי אני לא מכירה אותך אבל.....

לאשה בהריון חייבים לומר
ו
תבלי הרבה במיטה ותצברי שעות שינה (אפילו שאין דבר כזה מצב צבירה של שעות)אבל לפחות פסיכולוגית תרגישי שכך את עושה .כי אחר כך מה לעשות ישנים מעטטטטטטטטטט. אז מזה שתהני מהתקופה הזו ושיהיה לך באמת במזל טוב איך אומר השיר של שלמה בר "ילדים זה שמחה ילדים זו ברכה......." דרורה
אגב לא יודעת מה התוכניות שלך אבל להניק זה נפלא
נפלא
|נפלא
אז להתראות

../images/Emo51.gif וכמה שאני ישנה זה לא מספיק

הוא כבר מעיר אותי בלילות כי הוא זז ובועט!! ויש לי כל הכוונות בעולם להניק, אם אני רק אצליח. מאוד הפחידו אותי שזה נורא קשה. דווקא בדרך כלל אני בסדר גמור עם מעט שעות שינה רק מתחילת ההריון אני גמורה מעייפות רוב הזמן. אולי האנרגיה קצת תחזור לי אחרי. בינתיים אני מבזבזת את זמני בדאגות מהלידה ולחפש מוהל וכל מיני :) ואגב סיפורך לגבי הזיקוקין/יריות, לפני כמה חודשים פתחו אצלנו חנות של טארגט (נדמה לי בספטמבר?) וחצי לילה ירו זיקוקין לרגל הפתיחה החגיגית. אני זוכרת שכתבתי על זה בפורום שממש נבהלתי וכבר חשבתי שיש פיגוע...

סנדייז

New member
עדי ,עוד משהו....

תשמעי,אני לא ישנתי תשעה חודשים והלילה היחידי שבו ישנתי, אז בלילה הזה רוקנו לי את הבית (כנראה הרדימו אותנו עם משהו)אז סבבי קחי את זה בקלות. אל תקשיבי למי שאומר לך שזה כל כך קשה.אם אין בעיות פיזיות
אז לא צריכה להיות שום בעיה(יש ספרי הנקה שמאוד עוזרים-תעזרי בהם). לגביי מוהל אני ממליצה לך לקחת כירורג שהוא גם מוהל. ובכלל בסוף זה מגיע ומתחילים פרק חדש,שבעיני זו הבריאה בהתגלמותה. אז שיהיה
דרורה

הי ותודה על ההמלצות

בסך הכל אני מסכימה עם תיאור הבריאה שלך, אני חושבת שזה ממש פלא ונס אמיתי כל העניין. לגבי הנקה אני פשוט קצת חוששת כמו כולם, אבל אני בטוחה שבסופו של דבר זה יסתדר. מוהל אני עדיין מחפשת וזה מאוד לא פשוט. אני לא בטוחה שבאיזור שלי כאן אני יכולה למצוא מוהל שהוא גם כירורג אבל אני אשאל את הרופאה ובבית החולים ונראה. בכל אופן תודה :)

למעלה