Google Ads בבלוג

Kumagoro01

New member
Google Ads בבלוג

אוקיי, אז יש לי בלוג שקיים בערך ארבעה ימים והצלחתי להביא אליו בערך 100 כניסות ב-4 ימים האלו (עם 2 וחצי פוסטים).
אני נורא חדשה בכל העניין הזה וצריכה עזרה.
רציתי למקם פרסומות של גוגל (הבלוג קיים בבלוגר.CA) ומשום מה הם סרבו (שלחו אימייל שהבקשה לא מתאימה ולא הסבירו למה).
ניסיתי פעמיים וקבלתי אותה תשובה, אז פחדתי לנסות שוב. אני כותבת את ה"פוסטים" שלי בשוונג (אם אתם מכירים, Shvoong.com), שבקושי מרוויחים בו (אם בכלל).
החלטתי על גישה חדשה - לחפש תוכניות שותפים ומוצרים לקדם. אממה, כל האינטרנט מפוצץ scams ואני לא באמת מוצאת מוצר שאני יכולה ורוצה לקדם עם תנאים טובים.
אני לא צריכה להרוויח משרה מלאה, אבל אני בהחלט לא רוצה שהכתיבה שלי תתבזבז (כי אני כותבת בכל מקרה, והנושאים שלי פופולאריים בגוגל איך שלא יהיה).
אני כל הזמן רואה Google Ads בכל מקום שמתאימות בול לקטגוריה שאני כותבת (לייף סטייל, טיפוח, העצמה אישית).
מה לעשות? יש כאן מישהו שעושה/עשה בעבר משהו דומה?

hatkyinc

New member
מדובר על האתר המקושר?

מדובר על האתר המקושר בחתימה שלך?
אני לא רואה בו תוכן.
ויש לך זכויות לשימוש בתמונות?..

את מנסה להגיש את הבקשה בתוך האופציות של blogger?
אני לא זוכר למה, אבל נדמה לי שיש טיפ לפתוח בלוג באנגלית, לעשות עמוד תוכן אחד, לאשר אותו לאדסנס ואז יש אפשרות להשתמש בזה במקומות אחרים, אני לא בטוח אם זה טיפ שעוזר לבלוגר, זה היה טיפ לאשר חשבון אדסנס בכלליות לשימוש באתרים חיצוניים.

מה האתר שלך אולי יש בו בעיות שאפשר לראות בעין... שוב דברים כמו תוכן שנראה, תמונות בלי זכויות או משהו מוזר אחר.
הבלוג בעברית ומוגדר לעברית? או שזה הכל באנגלית?..

Kumagoro01

New member
זה אכן הבלוג בחתימה

כמו שאמרתי, התוכן נמצא באתר shvoong.
בפוסטים עצמם יש קישורים לאתר ההוא. התוכן של הפוסטים = תמונה, לינק וטיפטיפה טקסט. הטקסט תמיד באחריותי, אבל את התמונות אני מוצאת אונליין.
זאת בעיה? אם כן, אז מה שצריך לעשות זה לוותר על התמונות?

כמו שאמרתי אני לא מתכננת אתר, אבל ראיתי הרבה בלוגים אישיים עם פרסומות ולא כולם משתמשים רק בתמונות שהם צלמו בעצמם.

הבלוג באנגלית ומוגדר לאנגלית.
וכן, ניסיתי להגיש בקשה דרך האופציות של בלוגר.

lotanstar

New member
אין לי ניסיון בזה אבל ההיגיון אומר לי

שאולי מדובר בתקנון האתר שלא מאפשר פרסומות? דבר נוסף אמרת 100 כניסות ב4 ימים, תבדקי שאלה לא הכניסות שלך שנספרות שוב ושוב.
עשיתי בדיקה בשבילך וככל הנראה האפשרות הזו נעולה כרגע לארה"ב ובריטניה בלבד
http://buzz.blogger.com/2012/09/google-affiliate-ads-for-blogger-now-in.html
בנוסף יש לך קיק שהבלוג שלך הוא בעצם מוצר של גוגל כך שלפחות מבחינת קידום יש לך התחלה טובה (-:
אולי כדאי לך לנסות לפתוח בלוג במקום שכן מאפשר תכניות שותפים, אבל אם קודם כל תבדקי שזה אפשרי באותו בלוג.
מקווה שעזרתי

Kumagoro01

New member
בדקתי, אלה לא כניסות שלי

דיברתי על פרסומות גוגל הרגילות
לא הבאזז.
ודיברתי גם על תוכניות שותפים רגילות(?) כלומר, למצוא מוצר ולשם לינק אישי בבלוג בעצמי, לא דרך גוגל. אני לא חושבת שיש בעיית תקנון עם זה. כמובן שאני אקרא את התקנון יותר ברצינות כשאני אדע איפה מוצאים תוכניות שותפים ואיך מפרסמים אותן...

lotanstar

New member
תכניות שותפים

התכוונתי שהבלוג שלך שייך לגוגל.. ייתכן ואני טועה אבל בלוגר.קום מוביל לגוגל - תכניות השותפים של גוגל נקרא adsense
אבל את יכולה לעשות תכניות שותפים דרך sekindo, clickcon, livecity
אלה אתרי שותפים ישראלים, את יכולה לנסות לחפש affiliates ואז תמצאי גם אתרים בחו"ל
מה דעתך?

lotanstar

New member
כן כפי שציינתי בפוסט הקודם, זה כרגע אפשרי רק

בארה"ב ובריטניה

למעלה