Goodnight

NoyNoy

New member
Goodnight

I think I`ll go to bed now Emotionaly exhausted I can`t cry another tear I turn the light into darkness Left alone with all my thoughts Nothing to distract me from my fears But the pillow feels like concrete My mind is just as hard The coldness of the summer night is itching The blanket has no mercy No teddy-bear to hug And now it started raining on the concrete

Mאיה

New member
מאחלת לך...

להתעורר לבוקר מחייך, אופטימי יותר... יש רגעים בחיים שהלבן מלווה אותך-ואז את מחייכת. ויש רגעים שהחשחור מלווה אותך-ואז את כואבת. ויש גם רגעים שהם אפור-ואז...את לא ממש מבינה מה את מרגישה. מאחלת לך כמה שיותר ימים מוארים בלבן. Mאיה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נוי נוי ...

לא יודעת איך להפחית את כמות הכאב. רק שתחזיקי מעמד. זה חייב להחלש, ככה אנחנו, בני האדם בנויים, זה בא לפעמים ואז חייב להרגע. בינתיים את מוזמנת לדבר. כי את יודעת שזה יכול להקל.

NoyNoy

New member
סהר,

כדי שלא יגידו שאני לא עושה שום דבר כדי לשפר את המצב שלי.... ניראה לי שפשוט בימים האחרונים נכנסתי למין דיכאון כזה... היום בבוקר אחרי שפירסמתי כאן את השיר החלטתי שנמאס לי לא לעשות כלום כל היום, ושאני חייבת לעשות משהו יותר כייף היום. כניראה שפשוט הייתי צריכה איזה יום כייף נחמד עם חברות כדי להתרענן, וזה עבד כמו...אמממ... אין לי רעיון :) אבל זה עבד... כל היום הייתי בחוץ עם חברות, וחזרתי רק עכשיו... אפילו דיברתי קצת עם חברה שלה, אמרתי לה ככה - כמו שכשעייפים נורא בלילה, כל הבעיות נהיות הרבה יותר גדולות, וזה נראה כאילו זה סוף העולם, אבל בבוקר קמים רעננים ושוכחים מזה לגמרי? אז ככה זה כניראה אצלי עם עצמי... כל כך התעייפתי מלהיות לבד כל הזמן, שכניראה שהיו לזה תופעות לוואי שליליות... :) וגיליתי את זה רק אחרי שהייתי כ-ל היום עם חברות, וזה משהו שבדרך כלל לא הייתי עומדת בו, להיות כל כך הרבה זמן עם אנשים??? אבל עמדתי בזה יפה, וזה אפילו עשה לי טוב... זהו, ושלא יגידו אח``כ שאני רק מרחמת על עצמי כל הזמן... בלה :)

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נויצ`יק

מי שאומר לך שאת לא עושה כלום כדי להתמודד -- אין לו כוונה לעזור לך, בהכרח... לעיתים קרובות אנשים כאלו מעוניינים להראות (ועוד בפומבי!) את חכמתם ותו לא, כדי לטפוח על האגו שלהם, למען עצמם... עשית קודם, את עושה עכשיו, ותעשי עוד בעתיד... כל אחד והקצב שלו, הנסיבות שלו, האפשרויות שלו, הקשיים שלו... לבוא מהצד ו``לחנך`` אותך זו לא חכמה... זו בעצם מוגבלות של ``המחנך``... אנחנו סומכים עלייך, אנחנו למדנו מי את, ואנחנו בטוחים שאת עושה נכון למען עצמך, בנסיבות האישיות שלך. וחוץ מזה -- יופי שיצאת עם חברות, ויופי לדעת שנהנית!

thesurvivor

New member
בוקר טוב נוי

טוב שאת נלחמת עם הדיכאון שלך . אני גם מכיר את המלחמה הזאת . אך אל תשימי לב למה שאומרים לך . אף אדם אינו מבין מה זה דיכאון . כמה פעמים אמרו לי קום ,צא לעשות משהו .לטייל . לעבוד . כל אדם יש את הקצב משלו להתגבר על הדיכאון . יש אנשים אם יותר כוחות וכאלה אם פחות כוחות .טוב שיצאת החוצה ונהנת .זה פשוט נהדר. אך תדעי במצב של דיכאון הבחירה צריכה להיות שלך . כי אם תרגישי שמישהו אילץ אותך הדיכאון יכולה להתגבר וגם הכעס והזעם על -כך שלא עשית מה שרצית . באהבה אל36

NoyNoy

New member
לסהר וסורבייבור,

סתם צחקתי כשכתבתי שזה כדי שלא יגידו שאני לא עושה כלום... עשיתי את זה בעצמי, וזאת הייתה בחירה שלי לגמרי (האמת שכשחלטתי שאני יוצאת מהדיכאון בכלל לא חשבתי על ההיא מהפורום שאמרה שאנחנו לא עושים כלום עם עצמנו). אז זהו, אין סיבה להיות מודאגים... :)

אל36

New member
נוי נוי B-()

כמה סבל ועצבות יש בך ובשיר שלך . את צריכה לעבור את התקופה הקשה הזו .גם לי יש ימים שאינני רוצה לקום מן המיטה . הרבה ימים בכיתי עד שמלאי הדמעות אזל . נשאר רק הכאב על הזיכרונות הרעים שעבורו עליי . בך הכוחות להרגיש יותר טוב .אך צריך זמן ,הרבה זמן והמון סבלנות . אל36

אל36

New member
חל איזה טעות בפרצוף

סליחה חל איזה טעות בפרצוף

למעלה