GOODDAY

Aus wizard

New member
GOODDAY

אני בד"כ קורא ומשתתף בפורום של אוסטרליה מקום מגוריי הנוכחי, אבל מצאתי את הפורום הזה ולא ברור לי מה תפקידו? האם הוא לסינגלים באמריקה (כמו שאני מבין מרבית הכותבים בו הם משם), איך בדיוק קובעים דייט בין מישהו ב NY ומישהי ב LA? ומה יש לכם להציע לסינגלים ישראלים במלבורן וסידני? שיהיה לכם שבוע נהדר.

galgal0ne

New member
שלום קוסם

קודם כל החתימה שלך הייתה חתימתי במשך יותר מידי זמן
זה לא אתר הכרויות, זה בעיקר פורום חברתי, לשתף אנשים אחרים בתיסכולים שלך?
אתה בהחלט מוזמן לתרום את חלקך, והאמתי שיש פה כמה וכמה משתתפים שלא באמריקה. בכל מקרה, make yourself at home
ושובע (כמעט) טוב

Aus wizard

New member
היי גלגל

במקום ללכת לישון אני קורא את מה שכתבת לי ואני מבין מזה שאני אמור בפורום הזה לשתף אנשים בתיסכולים שלי, וואלה? משם הפורום אני מבין משהו אחר, אז אולי צריך לשנות את שם הפורום למתוסכלים בחו"ל במקום סינגלס בחו"ל, ומה על אלו שחיים בחו"ל והם לא מתוסכלים בכלל, סתם סינגלים מה הם אמורים לכתוב או לשאול פה? מאיפה את גלגל? לילה טוב.

galgal0ne

New member
לילה טוב, רק קמתי ../images/Emo13.gif

תיסכולים זה לא הכל בחיים,וטוב שכך, נא לסלוח לי על חוש ההומומור הצולע במקצת.... ואני מג'רזי, שיהיה לילה טוב וחלומות פז, ד"א איך המזגאויר אצלכם?

Aus wizard

New member
רואה מה עושים הבדלי השעות

אני סולח לך הפעם על חוש ההומור, המזג אויר מעולה בימים האחרונים באיזור ה 25 מעלות, אבל למעשה עכשיו כבר נכנס הסתיו לחצי כדור הדרומי, את יודעת ברוב העולם (הצפוני) כשמגיע פסח שרים: אביב הגיע פסח בא ורק באוסטרליה שרים סתיו הגיע פסח בא.
CHEERS

snow white 7

New member
ממממממממ ... סתיו .. ../images/Emo183.gif

לטעמי סתיו הוא התקופה הכי יפה

Aus wizard

New member
עוד על עונות...

אני חשבתי ששלגיה מעדיפה את החורף אבל לדעתי אין כמו האביב במלבורן, אומנם ירוק פה רוב השנה אבל באביב הכל עוד יותר ירוק, ומה תגידו על זה שביולי אוגוסט זה שיא החורף פה (קר וגשום), אבל תמיד אפשר לעלות צפונה ל QLD לחופים היפים בעולם ולהנות מה-
.

D a p h n e

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

סינגלס = תסכולים עבורך.... זהו זה? למה העובדה שזהו איננו פורום היכרויות צריכה להפוך אותנו לפורום מתוסכלים? לבינתיים, נראה לי שיש כאן הרבה יותר הודעות ברוח אופטימית וחיובית משלילית.... ולמיטב הבנתי - אנחנו לא פורום היכרויות אלא פורום חברתי... יש הבדל בין הדברים. שיהיה שבוע טוב

Aus wizard

New member
תקראי את מה שגלגל כתבה לי

ותביני אולי למה רשמתי מתוסכלים, אני תמיד מגיע בגישה של חייב להיות טוב או גישה אופטימית.

OrlyNL

New member
טוב, אני מבינה שכבר לא צריכים

אותי ואת האלוף פה...
הפורום, כשמו כן הוא, מיועד לסינגלס בחו"ל (לא "סינגלס בארה"ב"). כולם מוזמנים להשתתף ולכתוב מה שבא להם. ברוך הבא לקוסם מארץ אוז

snow white 7

New member
למה את רק סגנית ../images/Emo12.gif

לדעתי אתם צריכים להיות באותה דרגה

OrlyNL

New member
הסירי דאגה מליבך...

שנינו באותה דרגה. הוא גם הסגן שלי.

newbie2

New member
דאגה זאת לא תחבושת

אי אפשר סתם להסיר אותה, ועוד מהלב.