Good trainings - who wants to tell?

Pyongwon

New member
Good trainings - who wants to tell?

I must tell all of you - I had the most amazing training I have ever had in my life. I mean - no problems with the diabetes,(which was perfect - first time EVER!!!) and the flexibility was amazing (2 cm from the floor in boy's split) and the power was there, the focus was there, the energy was there.. All fell into place. Including a problem with a kick which I have been having for ever so long. All fell into place. I was so excited - and the training after that (which I taught) also went well. I wanted to know if anyone else has been having such good trainings - and if so - may it continue! Anyone else want to tell about a really good trainiing they had lately? Jess. Sorry for the English - I can read some of the stuff you write, but the other things like leaving a personal message - doesn't work... so I apologize in advance.

אני מקווה שיהיה לי מה לכתוב במוצ"ש

הקרוב על הנושא: אני מתכוון לחזור לאימונים החל משבת הקרובה. אמנם לא לעשות הכל כי עדיין הבעייה בגב מציקה לי (ולרגל ימין שלי), אבל כבר נמאס לי לשבת על הטוסיק בבית ורק לכתוב בפורום על א"ל...

יוסיא

New member
רן.....בהצלחה עם האימונים..

שמח לשמוע שאתה מרגיש יותר טוב... אל תמהר לשוב לאימונים..שלא תפגע בהחלמה שלך..ואז רק תגרור אותה סתם.. עדיף לגמור עם זה פעם אחת ולתמיד מאשר להיות גיבורים ואז לאכול אותה שוב... במיוחד אם יש לך הקרנות לרגל . הייתי מציע להתייעץ עם רופא קודם.. חוץ מזה..אנחנו צריכים אותך בריא לסמינר... :):):)

אני אעשה זאת כמו שקיפודים עושים סקס

לאט ובזהירות (אני מקווה לפחות, אמן כן יהי רצון).

usr

New member
רק בריאות ותשמור על עצמך

תנצל את האימונים לשיפור וליטוש הטכניקות. תתגלגל ותזרום על המזרון ללא כח ותראה שהאימון יחולל נפלאות לגב שלך.

אמן ואמן

אני לא בריא לגמרי. למעשה אני קצת יותר בריא ממה שהייתי לפני חודש, אבל אני חושב שהגיע הזמן לחזור לאט לאימונים, בשאיפה שזה יעזור להחלמה.

marinegirl16

New member
../images/Emo13.gifאימון טוב....

כל אימון עם קריעת תחת הוא אימון טוב! (חוץ מהאימון האחרון שחטפתי התקף קוצר נשימה בגלל אלרגיה מטומטמת ...) משום מה כשכול הגוף מדגדג עם התרגשות וכשרוצים להמשיך למרות שמתים מעיפות אני מתה על זה!! גם כשאני חוזרת הביתה קרועה ומתה לישון אני עדיין קופצת וחוזרת על כל התרגילים שלמדנו. עוד כמה בעיטות לפני המיטה...

א1ט1

New member
כל אימון?

ואם זה אימון שסתם קורעים ת'תחת אבל לא לומדים בו כלום הוא שווה משהו? נכון שזה משפר יכולות לב ריאה וכאלה,אבל בתכל'ס לא למדנו כלום מהאימון,לב ריאה אפשר לעשות גם לבד בבית. אם נגיד עושים בעיטות וכאלה עד שנופלים מעייפות סבבה,כי התאמנו על הבעיטות,אם סתם כוח וריצה בלי להתאמן על שום דבר נראה לי קצת בעסה של אימון...

anush91

New member
אימון טוב בשבילי...

זה אימון שמשלבים בו עבודה על טכניקה, קאטות, עבודה בזוגות, קצת קומיטה+ צחוקים, ואווירה כייפית בכללי

oxide

New member
בשבילי אין אימון יחיד טוב. זה צריך

להיות מערך של אימונים. יותר נכון להגיד "שבוע טוב" מ"אימון טוב". יש את השילוב בין אימון עצים (מלשון עוצמה) עם המון עבודה קשה ומחשלת, ואחריו אימון 'קל' עם יותר עבודת מהירות וטכניקה. כמו ספרינטים (עצים) בהשוואה לריצה קלה ומתונה ('קל'). תירגול מגע מלא בהשוואה לתרגול טכניקה ומהירות בזוגות. וכולה וכדומה וכיוצא בזה. לבצע את *כל* האימונים קורעי תחת זה לרוב לא אפקטיבי כמו מערך של 'סגנונות' שונים של אימונים. זאת מגמה חזקה מאוד בעולם אימוני המשקולות למי שמתעניין בנושא (אתם צריכים להתעניין. זה מסוגל *מאוד* לתמוך בביצועי אומנויות הלחימה, כל עוד לא מגזימים עם אימוני המשקולות לרמה שעדיין לא התאוששתם מאימון בחד"כ כשאתם מגיעים לאימון באומנויות לחימה).

למעלה