אמן מקווה שהחשק יחזור לך
א אורצוק היחידה New member 1/8/06 #31 למי שלא יודע...../images/Emo6.gif במעריב לנוער יש פוסטר מהמםםםםםםםם!!!!!!!!!!! של נינה!!!!! וכתבו עליה משהו עם יודה לוי ב"שםפה" ויש עליה הרבה פירסומים של הסדרה שלה..!!!!!!!חבל שאני לא יכולה לראות!!!
למי שלא יודע...../images/Emo6.gif במעריב לנוער יש פוסטר מהמםםםםםםםם!!!!!!!!!!! של נינה!!!!! וכתבו עליה משהו עם יודה לוי ב"שםפה" ויש עליה הרבה פירסומים של הסדרה שלה..!!!!!!!חבל שאני לא יכולה לראות!!!
ג ג ב ש ו ש New member 1/8/06 #33 באמת??פוסטר?../images/Emo2.gif../images/Emo88.gif יאא אני חייב ללכת לקנות..
ג ג ב ש ו ש New member 1/8/06 #35 אכן הלכתי../images/Emo122.gif../images/Emo88.gif אבל שכחתי שרק בימי רביעי זה מגיע
ג ג ב ש ו ש New member 1/8/06 #42 חחח אכן פאק ענק../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif מזל שהמכולת 5 דק' מהבית שלי...
ה הגר חולה על מאיה New member 1/8/06 #46 וואייייי שכחתי שהיום יום שלישי חחחח אני לא יודעת מה עובר עליי. ירדתי לסלון וראיתי שקיבלנו מעריב לנוער וראיתי את הפוסטר על נינט והייתה מיני כתבה על נינט ויודה שיש להם משבר ודיפדפתי ואפילו בתשחץ התמונה של נינה מופיעה P:
וואייייי שכחתי שהיום יום שלישי חחחח אני לא יודעת מה עובר עליי. ירדתי לסלון וראיתי שקיבלנו מעריב לנוער וראיתי את הפוסטר על נינט והייתה מיני כתבה על נינט ויודה שיש להם משבר ודיפדפתי ואפילו בתשחץ התמונה של נינה מופיעה P:
ג ג ב ש ו ש New member 1/8/06 #48 איזה יופי../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif אני אחכה למחר בסבלנות ואלך לקנות את העיתון