Good Night&Morning

ג ב ש ו ש

New member
Good Night&Morning../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

הלו חבר'ה
הנה עוד יום עבר לו... לי אישית זה היה יום מעייף ביותר
קמתי ב-6 בבוקר כדי לנסוע עם חבר שלי לבאר שבע,אבל לא משנה מצד שני גם היה כייף ומצחיק ביותר
שיהיה לילה טוב,שקט כמה שיותר

עדן גפן

New member
למקרה שלא שמתם לב..../images/Emo190.gif|פיס|

אני לא כותבת פה יותר.. המחשב שלי הרוס
. באסה. עכשיו ראיתי את תחרות הלוגואים.. אני בשוק שהצביעו ללוגואים כ"כ מכוערים [נו אני מצטערת שאני אומרת את זה ככה..] .. וזה לא שמה שאני הכנתי היה מהמם.. אבל בכ"ז.. היו שם הצבעות הזויות.. לא ידעתי שככה זה בתחרויות בפורומים.. טוב נו שיהיה.. לפחות זה שזכה היה נחמד
ביי חבר'ס..

ג ב ש ו ש

New member
היי עדן../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

מקווה שהמחשב שלך ישוב לחיות ואת תשובו לפורום

T A L is here

New member
חחחחחחח האמת? לגמרי הצבעות הזויות.

ואני עוד בהלם.. היה אחד כל כך יפהה.. בקושי הצביעו לו ולאחרים כן.. ואני אובייקטיבית לגמרי, הרי איזה אינטרס יש לי, אני אפילו לא יודעת למי שייך כל לוגו.. וגם הלוגו הקודם היה שלי אז אנלא צריכה ממנו כלום חחחח

לילה טוב ../images/Emo29.gif

אני פה אצל חברה ולא ניראה לי שנלך לישון בקרוב כי היא הולכת לישון באיזה 6 בבוקר חחחחחחחח
היה דווקא סבבה של יום הייתי בקניון [אם אני זוכרת נכון.. חחחחחחחחחחח] וטחנתי מלא אוכל חחחחחח!! וקניתי רייטינג וראיתי בעיתון את יודה ונינט עם אייס של ארומה ואז מה זה היה לי חשק לאייס של ארומה חחחחחחחח אבל בסוף לא קניתי.. היה יקר חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בואנה הייתה בקניון הזה הופעה וחופרו שם על שירים של הפסטיגל של השנה ושל שנה שעברה [עם נינה
] וראיתי את היומן של השיר שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי איזה תמונות יפות של נינה יש שם
וגם של כולם לא רק שלה מדהימות
אממ. והיא אמרה שהיא הכי אוהבת את הדמות של ציון!! ידעתם שהיא הכי אוהבת צבע ירוק? ושהיא אוהבת לאכול הכול? זה מה שהיא אמרה שםם!!! אהה ו.. גם רן הכי אוהב ירוק חחחחח!!!
מדהימה שלי!! חחחחחחחחח מקודם חברה שלי הכינה איזה חתימה של נינה חחח ואני כזה עושה לה טל אני מתה מהשלמות ואז חפרתי לה בשכל על זה חח כל שנייה אני כזה.. טל ראית פעם מישהי כזאת מושלמת ?
XD טוב חפרתי יותר מתמיד ולא ניראה לי שמישהו ייקרא.. אם כןן אז בכיףףף!!
ביי מתוקים!!!!!!!!

ג ב ש ו ש

New member
ברור שקראתי../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

אני אוהב לקרוא ולהגיב לכולם
וואי עשית לי חשק לאייס ארומה...
ארומה זה מרגיע,חחח את נינט זה מאוד מרגיע אגב
לא יצא לי לראות עדיין את היומן של הש"ש...באמת אני צריך לעבור באחת החנויות להסתכל קצת ואם הוא שווה אז גם לקנות. אני לא משתמש בבית ספר ביומנים כאלה חחח
יש לי יומן יותר לגיל שלי וכאלה אבל בשביל שיהיה לי חחח
ידעתי שהצבע שהיא הכי אוהבת זה ירוק..שהיא אוכלת הכל
היא אמרה את זה פעם.. שיהיה לך לילה טוב ותהני אצל חברה שלך

תודה מאמוש!!

כןןןןן גם לי בא עכשיעו אייס ארומה חחחחחח!! דחוףף אבלל אהה ו.. אם אני קונה אין מצב שאני מביאה לבצפר חח זה דיי ילדותי לדעתי אבל כל אחד ודעתוווו.. חחחחחחחחחחחחחחח אהה ו.. יש לי שאלה אלייך..!! אממ.. שמעתי עכשיו שיר שנינה ורן שרו את your song מתי הם שרו את זה ואיפה? אז ניראה לי שאתה יודע?! אתה יודע הכול עלייה!!!!!!!!!

ג ב ש ו ש

New member
חחח אני אסביר לך../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

כשהם שרו את "השיר שלך" בעברית זה היה בתחרות מלכת היופי של לפני שנתיים אם אני לא טועה
את אותו השיר,רק בגירסא אנגלית הם לא ביצעו איפשהו,אם אני לא טועה הם רק הקליטו אותו מבלי לבצע בתכנית או הופעה כלשהי.

ג ב ש ו ש

New member
אני בטוח שיש לי../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

חח אבל יהיה קשה למצוא בין כל התמונות
אני אשתדל להעלות לך אותה..

למעלה