GOOD NEWS

GOOD NEWS../images/Emo140.gif

הי בננות, לשם שינוי היום יש חדשות טובות
. הייתי היום אצל הגניקולוגית שלי והיא עשתה לי US וציסטת השוקולד
שצמחה לי מייד לאחר הניתוח למרות זריקות הדקפפטיל סוף כל סוף נעלמה! אומנם לקח לה חמישה חודשי דקפפטיל מלאים אבל בסוף היא נכנעה לדיכוי. יש עוד ממצא ציסטי קטן בשחלה השניה אך לטענת הרופאה שלי הוא קטן ולא נורא. חוץ מזה השחלות הן במבנה פוליציסטי אבל את זה כבר יש לי שנים. אך בגלל שהאנדו' התחיל להראות סימני נסיגה רק לאחר 5 חודשי דקפפטיל, הוחלט שלאחר הזריקה השישית (שאקבל מחר) להמשיך בעוד שלושה חודשי דקפפטיל נוספים. אז כבר קבעתי לי תור לצפיפות העצם לראות אם לא נגרם נזק בתחום הזה. מבחינת כאבי האגן עדיין אין שיפור מקווה שהדקפפטיל תטפל גם בהם עם הזמן. בואינג צדקת כנראה שאכן יש נשים שהאנדו' אצלן מקבל נוקאאוט רק מהזריקה החמישית. אז לכל מי שהתחילה טיפול בזריקות דקפפטיל/ לוקרין ועדיין לא רואה שיפור יש עוד תקווה ובסוף האנדו' יכנע
.

ליאל ד

New member
מזל טוב!

אני נורא שמחה, אלה באמת חדשות טובות!!! מסתבר שלא הכל שחור ותמיד צריך להיות אופטימיים!!!

אכן משמח

אני עם לוקרין, מתחילה את החודש השלישי, בחודשיים הראשונים ללא שינוי ועם כאבי תופת שהחזירו אותי למיון ולזריקת וולטרן שלא הזיזה לי, רק מעכשיו שיפור קל אך עדיין נעזרת במשככי כאבים לפעמים, טוב לשמוע שיש עוד תקווה.... שתרגישי רק טוב

זואילי

New member
יופי. שמעכשיו ה../images/Emo211.gif יהיה רק קינוח טעים...

חשוב לבדוק את נושא צפיפות העצם. תעדכני. והלוואי ועכשיו גם ילכו כל הכאבים

galim29

New member
חדשות מצוינות מייקי../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

את רואה? קורים גם דברים טובים... מאחלת לך שיהיה יותר ויותר קל וכמה שנטול כאבים

נפלא לשמוע ../images/Emo24.gif

איזה יופי שהסבלנות משתלמת. אני מניחה שגם בכאבי האגן תחושי בשיפור. תרגישי טוב

sivic10

New member
איזה יופי

כיף לשמוע חדשות טובות..במיוחד על ציסטות שנעלמות..(הדברים שמצליחים לרגש אותנו בנות האנדו זה לא יאמן)

מצויין מצויין

תבדקי את נושא השלושה חודשים נוספים ....
ואם עם ההצעה של זואלי לגבי ה
נשיקות

למעלה