Good Morning

Free4ever

New member
Good Morning

בוקר דוב לכל האורחים , אורחות בקושי שישנתי בלילה זה ... כמו בכל שאר הלילות ... שירי נוסטלגיה ממסיבות כתה ה-ו ברדיו זה כבר עושה טוב על הלב :) מקווה שהלילה עבר לכם בחלומות ולא בסיוטים אז זהו ... אני כבר מתחיל להתייאש פה ... כאילו אנלא ממש יודע מה להגיד , כולם פה כבר קשורים אחד לשני , אני מרגיש מיותר , הבן הלא רצוי במשפחה ... בכל מקרה שיהיה לכם בוקר נפלא מיוסף המעופף

Mrs.Dvash

New member
עורו הביטו וראו....

שלוש יוסף... רגשי נחיתות Does Not Become You... ילד שלי, יו אר וולקאם, וולקאם, וולקאם. מה אתה בכלל עושה בבית!?!?! [לא היה אמור להתחיל קורס?]. בכל מקרה, תן לזה צ`אנס. יש פה אנשים שכ``כ שווה להשאר בשבילם.... עם הזמן מכירים את כולם. אחלה בוקר שיהייה לך יוספה.

Free4ever

New member
קורס שמקורס ...

תשאלי ותדעי מיכלי ... בכל מקרה איך הייתה הפגישה ? געגועים של פעם ? מקווה שנהנית בכל מקרה ... אז קקה ... בנוגע לצבא , זהו שיצאתי רבעוש , חזרתי יום ראשון במגמה להתחיל תקורס הדפוק אבל אז הם אמרו שהוא לא נפתח ... ככה משכו אותנו 3 ימים עד 5 בערב ואז שלחו אותי לצפון הרחוק ... זה למה התקשרתי אלייך גם אבל לא משנה ... חזרתי יום שלישי השבוע והסתבר לי שבכלל זרקו אותי מהקורס שהייתי אמור ללכת אליו ... מכל ה 20 חבר`ה דווקא את השם שלי הם סימנו בעיגול , מעניין למה , בכל מקרה אמרו לי ללכת הביתה עד יום ראשון הבא , אל תדאגי מיכלוש אנלא יהיה פה איזה שבוע שבועיים אז תרגעי בקרוב אני הולך ... שיהיה לך יום כתום

Mrs.Dvash

New member
יוספה...

אל תוסיף לעצבים של הבוקר.... שנינו יודעים מה מסתתר מאחורי המילים ``תשאלי ותדעי``..., מי שואל ומי מתעניין ומי מתקשר טו דיי. לא רוצה שתלך, לא יכולה להכריח להשאר. חשבתי שתא היודע, כנראה שלא... חשבתי גם שיש אנשים אחרים, עכשיו אני רואה שהלכו מאחורי הגב שלי. מספיק. כל מילה אחרת תוציא את הכל החוצה. לא רוצה שתלך?, לא ברור מספיק? לא יודעת עוד מה לעשות.

למעלה