good morning !!!!!!!!!!!!

Rtitan

New member
אוי... אני מת על זה!!!!

הבן הקטן שלי עושה את זה כשהוא ישן אצלי... מופיע בערך שעה לפני ההשכמה, אני מניף אותו לצד הפנימי של המיטה, מחבק חזק חזק ונרדם איתו
... ואיזה כיף זה כשהוא הולך לישון, מבקש חיבוק, מחבק אותי חזק חזק וטופח קלות על הגב שלי... ואבא נמס לו בין הידיים...

../images/Emo99.gifאין על הכרבולים האלה../images/Emo23.gif

אתמול הצעיר הגיע לפני השינה לשאול אם הוא יכול להירדם במיטה שלי. קיבל אישו רוהלך לישון. לפני שהלכתי לישון התלבטתי לשנייה וחצי והחלטתי לא להחזיר אותו למיטה שלו. הזזתי אותו וישנתי עם גוף חימום מופלא בכרבול עמוק
בבוקר הם תמיד כאלה חמימים, כמו שתי לחמניות שיצאו מהתנור. כואב לי הלב להוציא אותם מהמיטות. אני עוזרת להם להתלבש מתחת לפוך ורק אז הם יוצאים, רצים לסלון ומתכרבלים שם לעוד כמה דקות לפני היציאה מהבית. קר פה בצורה שלא תיאמן. בימים האחרונים אני מנקה כל בוקר שכבה של קרח מהשמשה של האוטו.

Bubble Girl 27

New member
גם אני קיבלתי ביקור הבוקר

בערך באותה השעה... "אימא אני רוצה במיטה שלך"... מייד הבאתי ת'גוזל להתכרבלות... זה כאילו שהוא הרגיש שאני צריכה את זה. נכנסנו למיטה הוא חיבק אותי כמו גבר פנים מול פנים ואמר "אימא אני התגעגעתי אליך, אני אוהב אותך" כשעניתי שאני אוהבת אותו ומתגעגעת גם... הוא ענה "אני מתגעגע יותר ואוהב יותר" לאאאא למות?! אחרי זה עשינו כפיות ונרדמנו עוד קצת... כל כמה שניות הוא התעורר ונישק אותי... אין אין אין על הגבר שלי פשוט אין... המממ הגמד כאילו... הממממ נו...

אוייי

אין עליהם בעולם זה דבר הכי יקר בעולם.....והכי כייפי והכי מקסים אוהבת את הנסיכה שליייייי

מיתי

New member
בוקר טוב, נקרעת לי הבטן מצחוק../images/Emo6.gif

הבוקר בלכתי מתחנת הרכבת למשרד, שמעתי בתכנית של טל ברמן ואביעד קיסוס איך שהם צוחקים על האקס שלי... בעקבות ידיעה רכילותית שפורסמה בידיעות. אני הולכת לי ברחוב וצוחקת בקול... בטח חשבו שאני משוגעת.

../images/Emo142.gifצהריים טובים

הבוקר התחיל בנסיעה שארכה נצח (או ככה לפחות זה הרגיש) עם אזעקה שמסרבת להיכבות וילד במצב דומה...
נמשך שאבא מהגן הצליח לכבות לי את הקטסטרופה הזאת ובהזדמנות זו ניסה להראות לי איפה פותחים את המכסה מנוע, אבל רק עשיתי את עצמי מקשיבה, כי הראש שלי היה לגמרי לא שם
. אח"כ הלכתי לרופא לגלות שבעצם התור שלי מחר, והלכתי לחשמלאי רכב (לראשונה בחיי
) לגלות שהתענוג יעלה לי 600 ש"ח. ואז הלכתי לתלות כביסה (ששוב לא יצאה משהו, RT
) והגעתי לעבודה רק סביב 12:00, בלי טיפה של חשק לעבוד. אז... לא עובדים
הערב באים אלינו חברים ואני מבסוטית
נראה שהערבים של שנינו "לבד" ארוכים מאוד על שנינו...

Rtitan

New member
אני חושב שאת צריכה...

מכונת כביסה אלחוטית... אז זה הכביסה תצא טוב
שנייה - הולך לתלות - בדיוק הסתיימה...

למעלה