Good Morning Sunshine

Good Morning Sunshine ../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

מה שלום כל החברים פה
מה מתוכנן לכם בשבוע זה
הערב ערב יום הזיכרון-האם אתם מתכננים לצפות בתוכניות המיוחדות על היקירים שנפלו
האם אתם זוכרים ביחד עם הסיפורים הללו שמוקרנים בטלויזיה, או מעדיפים להימנע מלראות ולהתנתק מזה
שיהיה לכולנו שבוע נהדר
.

שירשולי

New member
האמת גדלתי לתוך זה...

אבא שלי הוא,נכה צהל, שניפצע במילחמת ההתשה... קשה מאוד,היה לו נוא קשה,לדברעל זה. אבל כשגדלנו,הוא נפתח,וסיפר לנו , סיפוריי גבורה,ומלחמה. האמת לי אישית,קשה לצפות,בדברים כאלה,עצוב לי מידיי.

ללוחמים קשה לדבר על הקרבות

כי שהוא מספר זה מחזיר אותו חזרה לקרב, מכירה את זה מאבי ז"ל שהיה פצוע מ48 ולדעתי הוא היה מלום קרב , זה חזר לו בלילות , הוא לא ישן בלילות ועבד בימים רק שאחותי נהרגה דבר עם החיילים שבאו לבקר אותנו על הימים שךלו כלוחם לפעמים הם מעדיפים לשכוח את הקרבות , את כאב הם נושאים בגופם כל העת מעניין שהטראומה של אובדן הבת בשנת 88 שחררה את לשונו לספר לחיילים זרים את מה שהוא לא חלק איתנו , וככה זכיתי לשמוע משהו עליו כלוחם כמדי שנה אני הוכת לאנדרטה בשכונה , שם רשומה גם אחותי ז"ל היום לא יכולתי ללכת , הגב גמור לא יכולה ללכת , שומרת כוחות מחר לבית העלמין להיות ליד קברה של אחותי למעשה מאמינה שאף אחד מהמשפחה לא הגיע, כי אחי נסע ליחידה שלה בצפון ערב משונה ואני בוכה המון יותר מכל שנה , אולי גם כי לא הייתי באנדרטה מרגעשה שפשלתי

מתכוונת להגיע הערב

לטקס "שירים בכיכר" בכיכר רבין. מעבר לזה אני חושבת שאשתדל להתנתק. לא בגלל שאני מזלזלת. פשוט, למרות שלמזלי לא שכלתי אף אחד, היום הזה מאוד קשה לי. מאוד כואב לשמוע על חיילים שנפלו, על משפחות שכולות. אין אפילו מילים שיתארו כמה שזה כואב ושוב, אפילו שאין לי לכאורה נגיעה אישית לנושא.

למעלה