Good Morning Revival in Israel

SainTonix

New member
Good Morning Revival in Israel../images/Emo41.gif

אז האלבום הגיע לחנויות בארץ , וכן , גם לאינטרנט.. מה יש לכם להגיד עליו? התאהבתם מחדש? הצליח להחזיר אתכם לגוד שארלוט הישנים? התאכזבתם מהסגנון החדש? התמכרתם בטירוף? מה דעתכם על האלבום Good Morning Revival? ולסיום: מה השיר האהוב עליכם מהאלבום בשמיעה הראשונה?

RiMiK

New member
אלבום מעולה!

אני חייבת להודות שהיה שווה לחכות! החבר'ה לא איכזבו אותי בכלל!!! אז אחרי כמה ימים שיצא לי לחרוש (לא מעט) על האלבום, הנה מיני סקירה: Misery - שיר נחמד וקליל להתחיל איתו את האלבום. קליל. מזכיר את האלבום השלישי שלהם. The River - אהבתי אותו מאז שהוא יצא! שיר ממש טוב! למרות שאני לא אוהבת כ"כ את המסר של האמונה, אבל אולי זה משהו שהם היו חייבים לעשות בישביל עצמם.. מבחינה ווקלית ומוסיקלית שיר ממש טוב. Dance Floor Anthem - אחד היותר פבוריטים שלי באלבום הזה. מתמכרים לשיר הזה בקלות. במיוחד הפזמון. גורם לכם לרצות לקום ולקפוץ. חחח Keep your hands off my girl - תתפלאו, אבל אחרי החרישות הראשונות שהיו עליו במייספיס ממש התחלתי לאהוב אותו. אז נכון שזה מאוווווווווווווווווווווד רחוק מהסגנון הרגיל של הלהקה, אבל זה שיר מאוד קליט. וזה גם מראה שהם רב גוונים (איך שלא אומרים את זה) Victims Of Love - ההתחלה ממש מזכירה שיר של טאטו חחחח. שיר חביב אבל המילים מדכאות. Where Would We Be Now -שיר איטי, רומנטי (ככל שגוד שארלוט יכולים להגיע). אהבתי Break Apart Her Heart - שיר ט-ו-ב!!! כמה שאני לא הכי מסכימה עם המילים, אבל המוסיקה כ"כ מקפיצה ובכללי שיר טוב! All Black - סטייל שיר הנושא של האלבום השלישי. מתיימר להיות שיר דיכי אבל מוסיקה מקפיצה. למרות שזה מתחיל קצת אפל זה מתחיל להיות קופצני. הבית השני הצחיק אותי Beautiful Place - השיר שהכי פחות אהבתי. למרות שגם הוא פסדר אבל אני צריכה עוד להתרגל אליו Something Else - שיר על כך שכולנו רוצים משהו שאין לנו, שינוי. מזכיר ת'סגנון המקורי של הלהקה. Broken Hearts Parade - שיר ממש טוב! המוסיקה ממש טובה ובכללי אחלה שיר. March On - שיר ממש טוב לסיום האלבום (כי אחריו יש רק בונוסים). איטי, מרגיע, יפה. Face The Strange (בונוס) - שיר ממש גוד שרלוטי. אין לו הגדרה אחרת חחח אממ אני מקווה שזה די מספק.. בתעכלס אלבום ממש טוב!! נהניתי מאוד! מומלץ!

SainTonix

New member
הסקירה שלי ../images/Emo191.gif

Good Morning Revival - פתיחה נחמדה לאלבום, מתחיל רגוע כזה- כמו לפתוח את הבוקר כזה לאט לאט.. Misery - אחד השירים הטובים מהאלבום, אהבתי אותו עוד מאז ההופעות שלו, כזה שיר ממכר ומקפיץ, קצב מעולה, בין הפייבורטים שלי. The River - כבר הספקתי לחרוש, הוא ממש נחמד, המוזיקה בו מעולה, לא התחברתי לליריקס בכלל אבל עדיין שיר טוב מאוד, החיבור עם אוונג'ד פשוט מעולה. Dance Floor Anthem - שיר חמוד מאוד, מקפיץ, לא מהפייבוריטים שלי כרגע אבל אהבתי. Keep your hands off my girl- הכי הרבה האזנות באייפוד והכי הרבה האזנות במחשב אומרות משהו לא? ממש אהבתי את השיר עוד כשהוא יצא, הוא מדבק, מזכיר את IJWL, שיר מגניב ומיוחד. Victims Of Love - ממש ממש מזכיר את טאטו!! בדיוק כמו שRiMiK הזכירה למעלה, אפילו אני זוכר שקראו לשיר not gonna get us משהו כזה, שירים דומים מאוד, שיר נחמד , גוד שארלוטי למדיי ומתחבר מעולה לאלבום. Where Would We Be Now - שיר נחמד, לא רגיל ללהקה, יש בו כלים חדשים שהם לא השתמשו בהם, מעניין לשמוע אותו בהופעה. Break Apart Her Heart - אחד השירים הטובים , ממש אהבתי, הכל, המוזיקה, הליריקס, הקצב , אחלה שיר! All Black - התאהבתי בשיר, מזכיר את the world is black במשמעויות, עם מסרים, אהבתי מאוד, הוא כתוב מגניב. Beautiful Place - שיר שקצת פחות התחברתי אליו, למרות שיש לו אחלה מילים, מעודד ואני בטוח שאני אשמע אותו בהמון הזדמנויות בעתיד, מתאים מאוד לאלבום. Something Else - שיר גוד שארלוטי, סטייל האלבום הראשון, אהבתי. Broken Hearts Parade - אחד "ה"שירים, ממש אהבתי, עוד כששמעתי את ההצצה, החצוצרות ברקע והכל, מזכיר קצת את דה קירלרז, אהבתי אותו מאוד, אחד הפייבוריטים שלי. March On - בנג' הבטיח סטייל הולד און, וזה מה שקיבלנו, דרך מעולה ומעודדת מאוד לסיים את האלבום, אחלה מסרים, מסכם את האלבום מעולה, ליריקס מעולים, אחלה שיר. Face The Strange - אחלה שיר!! המון מסר! אהבתי מאוד, קצב מעולה .. חבל שהוא לא באלבום, טוב שהם הוציאו אותו בסינגל, אם היה בארץ הייתי קונה. לסיכום, אלבום מהנה, מגניב, לא מאכזב בכלל, כייפי כזה, עושה הרגשה טובה , משמח - כמו שהבטיחו =]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מדהים ../images/Emo99.gif

~אממ כן. חדשה פה ^^ תכף פותחת שירשור חדש אומשהו~ קניתי את האלבום בשבת שעברה בלילה.. מישהי אמרה לי שרק בשישי בצהריים הוא הגיע לחנויות ורק בשבת הוציאו את זה למכירה D: מאמינה שאני אחת הראשונים בארץ שקנתה אותו... >< באמת אחד ה-אלבומים שלהם! ויש לי את כולם כבר מלפני יותר משנה.. כמה חיכיתי לאלבום הזה.. כבר איזה שנה וחצי. השיר האהוב - Victims Of Love
שיר כלכך טוב.. גם מדבק וגם אני מתחברת אליו.

Takals

New member
מישהו מוכן להגיד לי...

איפה הוא קנה כי הייתי בצליל בקניון חולון וגם בבת ים ובשניהם לא ידעו על מה אני מדברת תודה מראש!

joelgirl

New member
אחלה אלבום!!

אחלה אלבום, היה שווה לחכות. לא הספקתי הרבה לחרוש אבל בנתים.... Good Morning Revival- פתיחה מדהימה.. חבל שהיא לא ארוכה יותר. Misery - אחד השירים הטובים אני לא יתפלא עם זה יהיה הסינגל הבא. The River - טוב עליו כבר הספקתי לחרוש הרבה שיר טוב מאוד ואחלה קליפ השילוב עם A7X ממש מטורף בעיקר הגיטרה בסוף. Dance Floor Anthem - שיר חמוד ממש מקפיץ מסר טוב, הפתיחה שלו זה כמו הרמיקס של FOB - It's An Arms Race Keep your hands off my girl - שיר נחמד שונה גם עליו דיי חרשתי קצת מתחיל להימאס אבל הרמיקס הרבה יותר נחמד. Victims Of Love - שיר ענק קליט אחד האהובים עליי!!! Where Would We Be Now - שיר שקט רומנטי מאוד חביב. Break Apart Her Heart - שיר טוב המוזיקה ממש ממש טובה. All Black - פתיחה ממש יפה, שיר קופצני וחמוד הרבה חרוזים חמודים קל להתאהב בשיר הזה! Beautiful Place - שיר מדהים! השיר שהכי אהבתי באלבום! Something Else - שיר יפה שמזכיר קצת את ג-ש הישנים עם מסר נכון הבית השני דיי מוזר הוא בעצם מדקלם את המילים ולא ממש שר. Broken Hearts Parade - שיר מקסים אחלה מילים מוסיקה טובה שיר קליט קופצני March On - שיר מאוד טוב ..מן המשך כזה לhold on מהדיסק השני למרות שהגירסה האקוסטית נשמעת הרבה יותר טוב. Face The Strange- אחלה שיר בונוס חבל שהוא לא חלק מהאלבום ... שיר ממש מצויין! שווה לקנות!! 80 שקל בMusic Neto כולל הובלה וב discclub 75 כולל הובלה..........תהנו!

TheRiver

New member
אה!1 קניתי אותו!

וואו האלבום הזה ממש ממש טוב! אהבתי את השירים מאוד!! במיוחד את אול בלאק ואת מיסרי והוא עלה לי רק ₪70 O:

למעלה