הסקירה שלי ../images/Emo191.gif
Good Morning Revival - פתיחה נחמדה לאלבום, מתחיל רגוע כזה- כמו לפתוח את הבוקר כזה לאט לאט.. Misery - אחד השירים הטובים מהאלבום, אהבתי אותו עוד מאז ההופעות שלו, כזה שיר ממכר ומקפיץ, קצב מעולה, בין הפייבורטים שלי. The River - כבר הספקתי לחרוש, הוא ממש נחמד, המוזיקה בו מעולה, לא התחברתי לליריקס בכלל אבל עדיין שיר טוב מאוד, החיבור עם אוונג'ד פשוט מעולה. Dance Floor Anthem - שיר חמוד מאוד, מקפיץ, לא מהפייבוריטים שלי כרגע אבל אהבתי. Keep your hands off my girl- הכי הרבה האזנות באייפוד והכי הרבה האזנות במחשב אומרות משהו לא? ממש אהבתי את השיר עוד כשהוא יצא, הוא מדבק, מזכיר את IJWL, שיר מגניב ומיוחד. Victims Of Love - ממש ממש מזכיר את טאטו!! בדיוק כמו שRiMiK הזכירה למעלה, אפילו אני זוכר שקראו לשיר not gonna get us משהו כזה, שירים דומים מאוד, שיר נחמד , גוד שארלוטי למדיי ומתחבר מעולה לאלבום. Where Would We Be Now - שיר נחמד, לא רגיל ללהקה, יש בו כלים חדשים שהם לא השתמשו בהם, מעניין לשמוע אותו בהופעה. Break Apart Her Heart - אחד השירים הטובים , ממש אהבתי, הכל, המוזיקה, הליריקס, הקצב , אחלה שיר! All Black - התאהבתי בשיר, מזכיר את the world is black במשמעויות, עם מסרים, אהבתי מאוד, הוא כתוב מגניב. Beautiful Place - שיר שקצת פחות התחברתי אליו, למרות שיש לו אחלה מילים, מעודד ואני בטוח שאני אשמע אותו בהמון הזדמנויות בעתיד, מתאים מאוד לאלבום. Something Else - שיר גוד שארלוטי, סטייל האלבום הראשון, אהבתי. Broken Hearts Parade - אחד "ה"שירים, ממש אהבתי, עוד כששמעתי את ההצצה, החצוצרות ברקע והכל, מזכיר קצת את דה קירלרז, אהבתי אותו מאוד, אחד הפייבוריטים שלי. March On - בנג' הבטיח סטייל הולד און, וזה מה שקיבלנו, דרך מעולה ומעודדת מאוד לסיים את האלבום, אחלה מסרים, מסכם את האלבום מעולה, ליריקס מעולים, אחלה שיר. Face The Strange - אחלה שיר!! המון מסר! אהבתי מאוד, קצב מעולה .. חבל שהוא לא באלבום, טוב שהם הוציאו אותו בסינגל, אם היה בארץ הייתי קונה. לסיכום, אלבום מהנה, מגניב, לא מאכזב בכלל, כייפי כזה, עושה הרגשה טובה , משמח - כמו שהבטיחו =]