GOOD MORNING :p

GOOD MORNING :p

טוב הוא לא כדי כך טוב אבל.... בכל אופן המסיבה אתמול הייתה.....מ-ג-ע-י-ל-ה אבל נהינתי.... היא הייתה מגעילה כי היא חייבת להיות...(בלעעעעעעעעעע) אחרי המסיבה הלכנו ברגל עד לאיזשהו מקום שאפשר לשבת בו.. אני בדרך כמובן שרתי לחברה הדיכאונית שלי.. (היא הרגה אפרוח בטעות-אז היא קצת לא במצב רוח..) מצאנו מקום לשבת והתחלנו סת לדבר על הא ועל דא.. ---------------------------------------------------------------------- לפני מספר ימים גילינו שחברה מאוד טובה שלנו מקיאה. ---------------------------------------------------------------------- דיברנו איתה יום לפני זה והחלטנו לתת לה שבועיים להעלות קצת במשקל ולההראות נכונות...היא נשמעה אחרת..(כלומר מסכימה עם כל מילה...) התחלנו לדבר איתה והיא שינתה את דעתה... היא נשמעה אחרת לגמרי.. ואני שואלת- מה אני יכולה לעשות כדי לשמור שלא תכנס למערבולת הזאת!?!?!? ואם מישהי יודעת על רפאה של קופ``ח כללית אני אשמח מאוד לאינפורמציה.... לא אתאר לכם מה מצבי, סתם אחת.

t@gel

New member
את צריכה לשמור על עצמך

והיא צריכה לשמור על עצמה. זוכרת מה כתבתי לה שם יעלי? כתבתי לה שבמקום לקחת על עצמה אחריות לבריאות של חברות שלה עליה לקחת אחריות על בריאותה. רוצות לסייע לה...זה די קל. היא החלה בהקאות על מנת לראות באיזה מצב את נמצאת... שתיכן תחלו לדאוג שתאכלו מסודר...בצורה מבוקרת במקום לדבר על הקאות תנו כתף אחת לשניה...תעודדו לא להקיא. דברו הרבה על התוצאות של בולמיה, עד כמה קל ופשוט להכנס אליה אבל זו מחלה מגעילה שלא נותנת דבר מלבד אובססיבות מגעילה ללכת להקיא כל מה שאוכלים, אפילו אם זה רק ירק דל קלוריות. יעלי - אני חוזרת ואומרת... שמירת משקל ודיאטה מבוקרת ע``י דיאטנית נותנים תוצאות...לא בולמיה! שמרי על עצמך אוהבת, אמא גולה

בודהא

New member
אוכל זו לא הבעיה, ודיאטה זה לא הפתר

אם משהי מראה סימני הפרעת אכילה חשוב קודם תמיכה נפשית ולא להתעסק בהתחלה עם נושא האוכל כי זה יוצר התנגדויות. זו בכל אופן דעתי וכאן לפעמים יש פספוס גדול כשמתיחסים לבעיה כבעית אוכל. יום מקסים לכולם

t@gel

New member
זהו שאין לה הפרעת אכילה...

חשוב להבין שהפרעת אכילה הינה מצב שבו הפרט מתייחס לפעולת האכילה כאל בעיה. או שהוא לא אוכל או שהוא יותר מידי אוכל. הפרעת אכילה זוהי הפרעה שבה מתייחסים באובססיביות לאוכל. הנערה שעדנה כותבת עליה אינה בעלת הפרעת אכילה. היא לא התייחסה לאוכל כאל פעולה מעיקה וסה``כ רצה לראות מה גורם לצורך להקיא. היא מקיאה זמן מאוד קצר יחסית - חודש. אין לה בעיות ומצוקות נפשיות הדוחפות אותה להקיא. אין צורך לתמוך בה נפשית אלא להבהיר לה שהיא מחוץ למעגל ולסייע ככל הניתן למנוע ממנה להכנס לזה. היא החלה בסקרנות...אני מאוד מקווה שהיא לא תמשיך...כמו שהיא כתבה לי...נמאס לה מההקאות ואין לה שום עיניין להמשיך בהן.

בודהא

New member
הייתי מאוד נזהרת

מלעשות אבחנות באינטרנט. עדיף להתיחס אליה כהפרעת אכילה ולגלות באיבחון שלא, מאשר ההיפך. ובכלל תגל, מה קורה איתך? היית שבורה מאוד לפני כמה ימים ואת נשמעת מצוין, ספרי לנו שגם ניקנה את האבקה הזו... אוהבת ויוםטוב

למעלה