GOOD MORNING

greenzg

New member
GOOD MORNING ../images/Emo185.gif

מה קורה אנשי הפורום, שעון הקיץ הרג אותכם ?! אני מקווה שהתקלה של אתמול תוקנה ןלכן אמשיך בחידונים הסרט הראשון הוא קלאסיקה מהשנים האחרונות

greenzg

New member
מה קרה היום לפורום - שביתה?

הרגע חזרתי הביתה וכולי פליאה- איפה כולם? טופית אני מאמין שאת צחקת בקשר לדלמטיים- תמשיכי לנסות

greenzg

New member
אוקי ביקשת רמז

סרט מלפני שנים לא רבות שמו לא תורגם מאנגלית פסקול מצויין רמזתי מספיק אני חושב

greenzg

New member
התעייפתי - אני פורש לכמה שעות

מקווה שתפתרו את החידה בינתיים

turrican

New member
בוקר טוב לכולם

אני יודע שזה קצת מאוחר אז אני אומר צהריים טובים לכולם.. יום שישי אני יודע וקצת יבש פה. כולם ישנים אז צהריי שישי טובים ל: טופית,שמש,אלפא,אלדין,טורה,טל-יה,Ice,עדי ענת,Pimpf,סידצ'יפ,Greenzg ולכל שאר החברים התותחים.. שיהיה לכם סופ"ש נפלא..

turrican

New member
אתה צריך להבין שימי שישי

אלו הימים החלשים של הפורום (לא רק שלי) 'תה יודע.. יום קצר והמלאכה מרובה. אנשים מעדיפים להשלים שעות שינה וסידורים אחרונים לפני שבת. אני מודה שגם אני ישנתי חצי יום.

מתפלא שאתם לא מכירים את הסרט

סריינספוטינג . (אבל זה סרט משנות ה-90 , וזה פורום מוסיקה משנות השמונים , אז לא ברור לי מה התמונה עושה פה) .

greenzg

New member
אני רואה שהגיע תגבור מארה"ב ../images/Emo127.gif

יפה אדון סנטנה, סחתיין על התשובה הנכונה , אכן טריינספוטינג אמשיך בעוד סרט שהיה בשנות התשעים נקווה שתצליחו לזהות ללא רמזים

dj80s

New member
Total recall

של מסייה שוורצנגר תרגמו את זה בארץ ל'זיכרון גורלי'.

tofit

New member
אכן אחלה סרט...

וגם פסקול מצויין, אבל משום מה כל הזמן חשבתי שבתמונה יש משאית ולא רכבת...

greenzg

New member
בלבלת בין שני סרטים

שלום לך טופית אני רואה שפתרו גם את טוטל ריקול שמלבד ארנולד האוסטרי יש גם את שרון סטון בתפקיד אישתו- והיא נראית שם טוב..... אתן עוד חידה לסרט, לדעתי די קשה סרט מהתשעים - לא משוברי הקופות

tofit

New member
ניחוש פרוע

אולי סחלב פראי? אני לא ממש מצליחה להבין מה יש בתמונה הזו, זה באמת פרח?

greenzg

New member
תגובה קצת מאוחרת מצידי ../images/Emo128.gif

אבל זה שלילי החידה לדעתי קשה את סוג הצמח יהיה קשה לזהות אבל נסו להבין את הציפוי

greenzg

New member
../images/Emo127.gifאני רומז יותר מדי

מעניין אם היית עולה על מגנוליות מפלדה ללא הרמזים שלי אבל כל הכבוד על הפיתרון אני אתן עוד חידה עבור הפרוטוקול אבל היא קלה ביותר

למעלה