Good Morning from WAN

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
Good Morning from WAN

I am writing on behalf of Wan. Wan would want me to inform you that she is not well and is hospitalised on Wednesday. She is currently stable and is ok She promised that she would return to the forum once she is fully recovered . Happy Passover and may God bless you all. WAN's husband.

תודה לך איש יקר../images/Emo140.gifיקירתי שימרי על

עצמך וחיזרי אליינו במהרה קווה שתרגישי טוב ותבריאי מהר ככל שניתן מאחלת לך שבוע קסום ומלא בריאות אהבה ושמחה שהייה לך לכם שבוע מצויין החלמה מהירה יקירתי

הודפי

New member
רפואה שלמה WAN יקרה.

שובי אלינו מהר בריאה ושלמה. האם זה קשור לאצבע הרגל?

שרונהה

New member
thank you wan's husband../images/Emo140.gif

מסור לה את אהבתנו ואיחולינו לבריאות שלמה, לשמחה ולנחת. חג פסח כשר ושמח

אמרוקאי

New member
Please send our best wishes

for her speedy and full recovery.
לטובת מי שאינו קורא אנגלית אתרגם את הדברים בקצרה: "אני כותב בשם wan. היא רוצה שאיידע אתכם שהיא אינה בקו הבריאות והיא מאושפזת בבית-החולים מיום רביעי. כרגע היא במצב יציב והיא בסדר. היא הבטיחה לחזור לפורום ברגע שתחלים באופן מלא. חג פסח שמח ותבורכו. בעלה של wan." הבא נאחל לה כולנו ברכת רפואה מהירה ושלמה.

לוואן יקירת הפורום

אנו מקווים כולנו יחד, להחלמה מהירה, מאיזיק חתא סי באס, אנא שובי אילינו במהרה בריאה ושלמה. מאחלים שולה ואלי פילו

עלמה 3

New member
וואנוואנה - החלמה מהירה../images/Emo20.gif

ובריאות שלמה. חיזרי אלינו במהרה חזקה ואיתנה
.

Wan, come back soon!!!

I also want to deliver my best regards to our dearest friend, the most warm hearted and friendly forum's member. I wish her to be back soon and fully recovered! Wish you a very Happy Passover and may God bless you too.

הרבה בריאות ל-וואן

בלעדייך אנו כלום דבר...שובי מהר ביתר שאת... הרבה בריאות...

yael757

New member
החלמה מהירה

וואן, עצוב לי לשמוע שאת לא בקו הבריאות, הכרתיך רק לאחרונה ועזרת לי המון עם העיצות למימונה ובכלל שלוחה לך ברכתי לבריאות וחג שמח יעל

למעלה