Good Luck for us English Examinees

fresh mishmesh

New member
Good Luck for us English Examinees

ומי שלא הבין יהיה מחר במצב קשה
בכל אופן, בזמן שאנשים פה יצעדו להם ברחבי ירושלים בהנאה, אנחנו נשב ונקרא אנסינים, נקשיב לזקנים ברדיו ונכתוב חיבורים... אז לפחות שיהיה לנו בהצלחה...
אל דאגה, זה רק אנגלית מי קובע את צעדת ירושלים על הבגרות באנגלית
אהה, ואל תשכחו- Never ever eat shakshuka in the tahana merkazit (זה טיפ לחיים טובים מאדיבות המורה הדביל שלי...)

מאוו Boaz

New member
וואו וורי ת'נקיו..

באט איים דוינג איט אולרדי אין דה סאמר באט איט גוינג גרייט

s h e e p i t

New member
אימלה... אנשים מפחידים...

וואי אנגלית =\ אני ממש מרחמת עליכם... אם יש משו חוץ מהיסטוריה שאני לא רוצה לעשות בגרות זה אנגלית... אבל שיהיה לכם המון בהצלחה!

THE sky angel

New member
yaii ENGLISH EXAMM!!

my dream is coming true!! LOL it's going to be great (i think!!) come on' let's reharse on our english everyone together!! חחח אני חשה באנגלית :)) אממ אני מדברת עם חברים מאנגליה והם מתקניםלי טעויות חיחי :)) what r u doing to help yourself passing this f%$^&*#$^%g BAGRUT?

מ ו ר ע ל

New member
אז תארי לך מזה

מחר אנגלית וביום חמישי מתכונת בהיסטוריה איזה כייף...

THE sky angel

New member
וביום ראשון מתמטיקה... :)

ספר לי על זה! שכחת שאנחנו באותו מצב?? האמת שכבר לא כי דחו לי ליום ראשון את המתכונת אבל אבל אני הבנתי אותך לזמן ממושך!! לוב יו!!!! :))

מ ו ר ע ל

New member
תושב"ע...!

תורה שבעל פה בשבילך! כי זה עדיף על כל דבר אחר כמו ביולוגיה או ספרות מורחב ברור!?

kedeman

New member
תודה

אני צריך אבל קודם להצליח להגיע לשם!!! יש הסעות של המועצה לכל ישוב שיש בו לפחות עשרה תלמידים... אני אחד!!!! ולא בטוח שתהיה לי מחר מכונית.... נקווה שסבא יחזור בזמן זה יחסוך הרבה סיבוכים!

S a l i t

New member
ונאמר אמן.

יאללה. זובי. יש לי אחלה מגן לא אכפת לי לקבל גם 70 עכשיו

kedeman

New member
את לא תקבלי 70

כי את יודעת אנגלית טוב!!!!!! נבלה!!!! כמה המגן שלך??? שלי 72..... נמוך... אבל המתכונת היתה על הפנים... הייתי צריך לעשות בבגרות חורף!! מאז הציונים שלי כל הזמן יורדים!

מ ו ר ע ל

New member
הייתה שואה!!!

סבלתי מכל שנייה ורגע...! ולא נותר לי אלא להתכונן לקראת השואה הבאה(טרטי משמע) מתכונת בהיסטוריה כבר מחרתיים... Have a nice day

kedeman

New member
אתם מכירים את הקטע שמגיעה ההאזנה

ואז מגלים שמשום מה הטייפ לא היה מכוון לתחנה הנכונה??? כל הכיתות התלוננות ששמו את השיר "יצאת מלך" לפני השידור ורק אנחנו לא שמענו!!!! אז באה מורה במיוחד עם קלטת של אלה שעושים בגרות עם הקלות......

למעלה