good god yall מה זאת...

gali109

New member
good god yall מה זאת...

מה זאת ההתחכמות של אריק בפרק הזה עד שהוא משיב לנו את ג'ו זה לכמה שניות של מסךךך.... ציפיתי לכמה דיאלוגים שלה ושל דין משו מה זה אמור להיות... רק היי קטן... חוצמזה אחלה פרק המון אקשן אהבתי מה דעתכם עליו???

gali109

New member
עטיפת הDVD של העונה הזאת

כמו שאתם רואות עונת הסיום season finale

HOT SPOT 2008

New member
מזויף

דבר ראשון התמונות של השחקנים הם תמונות מהעונה הראשונה. דבר שני למטה כתוב "מיד אחרי סמולוויל". והחל מהעונה הזו סמולוויל ועל טבעי משודרות בימים שונים. ככה שזה פוסטר מוזיוף. אולי זה הפוסטר לפרק הסיום של העונה הראשונה. אבל זה בטוח לא הפוסטר לסוף הסדרה.

לא מזויף, פשוט לא עטיפת הDVD

התמונה הזאת שימשה בפוסטר לקראת פרק הסיום של העונה הראשונה. season final כלומר פרק הסיום העונה. אם זה היה העטיפה של הDVD והעונה אכן הייתה האחרונה היה כתוב the complete fifth/final season. מכיוון שזה עוד מוקדם לדעת מה תהיה עטיפת הDVD ובנוסף גם לא בטוחים שזו תהיה העונה האחרונה - זאת לא יכולה להיות העטיפה. כמו כן, מופיע בתמונה גם ג'פרי דין מורגן, האבא, והוא לא דמות קבועה כבר שנים ככה שאין ממש סיבה שהוא יהיה על העטיפה.

כןןן../images/Emo58.gif

איזה אכזבה!! ממש ציפיתי ליותר..טוב שלא הראו אותה ל2 דקות בערך בכל הפרק..והיא ודין אמרו רק היי אחד לשניה! מה זה השטות הזאת?! הוא חייב להחזיר אותה לעוד פרק!!! לא פייררררררר מעבר לעניין הזה הפרק היה ממש טוב והסוף עצוב ביותר למרות שאני ממש לא יכולה לדמיין את סאם יושב בשקט וחי חיים רגילים..ואת דין צד לבד
למרות שזה היה יכול להיות הזדמנות מצויינת לצרף לדין את ג'ו ואלן או משהו..(בעצם רצוי רק את ג'ו
) אוף קריפקי כה מעצבןןןן

mor1450

New member
אני כמעט בטוחה שהיא תחזור שוב ../images/Emo58.gif

אין מצב שזה רק הפרק הזה, ואין שום קטע עם דין
וציפיתי לראות בפרק הזה את לוציפוצי XD גם הפרדה הזו של הבנים לא מתאימה בכלל, ולא היה מצחיק ממש, חוץ מהקטע שקאס היה צריך לצלצל אליהם
אבל בכללי אהבתי את הפרק ואת הרעיון שלו

איימן טו דאט../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

לא יודעת אולי קריפקי אוהב להתעלל במעריצי ג'ו!
וגם אלונה כתבה לי אז במסר שלא נצפה לקאמבק גדול או משהו כזה..אז עדיף לא לצפות בכלל.. וכן אהבתי שקאס התקשר אליהם..ושדין חשב לעשות לבובי מסאז' בגב כדי לעודד אותו
קרעת אותי עם הלוציפוצי

גם לי נראה שהיא תחזור.

מה גם שבסוף הפרומו של העונה יש קטע שמע שבו היא אומרת "You set him free", ולמיטב זכרוני (תקנו אותי אם אני טועה) היא לא אמרה את זה במהלך הפרק. אבל לכו תדעו

../images/Emo216.gifכן..../images/Emo58.gif

ממש התבאסתי בשבילה..:/ אני ממש מקווה שהיא תשאר לעוד כמה פרקים העונה.. ובלי קשר..הפרק היה ממש טוב..אהבתי את הטוויסט

elena16il

New member
פרק מעניין.. ../images/Emo58.gif

רק שכרגיל לא הבנתי כמה דברים באנגלית ואפשר היה רק לנחש על מה הם דיברו.. למרות שדווקא הפרק הזה, זה לא היה קשה מדי.. :) רק לא הבנתי מה אומר התצלום רנטגן של בובי. לגבי זה שאחים פנו לכיוונים שונים ( פרק שני רצוף..!!) זה כבר מתחיל להיות מעצבן.. אני בטוחה שהם יהיו בנפרד מקסימום לפרק אחד וגם זה לא בטוח.

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gif

אם הבנתי נכון..זה התצלום רנטגן של דין, רצה לבדוק מה באמת קאסטיאל צרב להם(גם לסאם) על העצמות..מעיין לחש כזה שיסתיר אותם משדים ומלאכים.

A m e l y

New member
../images/Emo58.gif

דין וסאם בנפרד? כן בטח,אני רוצה לראות כמה זמן זה יחזיק מעמד... בגדול פרק נחמד,אבל לא יותר מזה. קצת מזכיר לי את "קרואטון" או וואטאבר מעונה 2 (אם זכרוני אינו מטעה
)

למעלה