שלי
אלבום השבוע של משפחת הקרואוז: אני אקח את הפעם EP קטן ששמו "High As The Moon". עם אותו שם של סיבוב ההופעות דאז 4 השירים של ה-EP הזה שוחררו בתור דיסק בונוס בגרסה של Southern Harmony שיש לי. הם לקוחים מהופעה ביוסטון ב-6 בפברואר 93. השירים שם הם: Remedy Jealous Again Thorn In My Pride Sting Me הכי כיף לשמוע את Remedy במתכונת הארוכה שלו שפעם הייתה. 10 דקות ביצוע עם קטע שקט יותר באמצע השיר וכריס זורק משפטים עד שהלהקה חוזרת לסוף של השיר. גם Thorn בגרסת לייב לא כמו היום, אבל גם כן לא קצרה ונהדרת, עם תוספות באמצע.
שיר השבוע של משפחת הקרואוז: Bad Luck Blue Eyes Goodbye. יש לי לפעמים רגעים שאני חייב לשמוע את השיר ולהתפרק. אני כ"כ מחובר כיום למילים שלו שזה מטורף. הקסם שלו נכנס אלי ישר ללב בכל שמיעה.
ציטוט השבוע של משפחת הקרואוז: הרבה לבחור משם אבל אני אקח את זה -
"Such a simple suicide A second chance never tried And you don't understand I need a helping hand".
תוספת אחרת: קיבלתי השבוע במתנה את Modern Times האחרון של דילן. המשכתי לחרוש על Chroem Dreams הנפלא של יאנג. Gov't Mule העלו לי חיוך גם ב-Halloween וגם בשמיעה נוספת של אלבום הלייב שלהם "Live with a Little Help From Our Friends". ואני מנהל פורום רביעי בתפוז, של אגדות רוק. אז חזרתי ממש חזק לאשכול המוזיקה