Good Feeling

Good Feeling

תמיד חשבתי שThe Man Who הוא הדיסק הראשון של טראוויס, אבל מסתבר שלא... מישהו כאן מכיר את הדיסק הזה? איך הוא? ואפשר להשיג אותו בחנויות? (כי אני לא ראיתי אותו בשום מקום) ואם אפשר, אז שווה לקנות? תודה מראש

Good Debut Feeling Album

אכן, Good Feeling הוא ה-debut של טראוויס. ההנחה ש-The Man Who הוא אלבום הבכורה של הלהקה - די נפוצה בקרב מאזינים של "חודש-לפני" (אותו הדבר עם Bleach של נירוונה). מדובר באלבום מעניין ומסוגנן. כמו באלבום האפרפר והמצליח של טראוויס, גם באלבום הבכורה תוכל למצוא מלודיות נעימות (לדוגמא More Then Us) לצד שירי רוק בועטים (All I wanna is Rock). אם אהבת את Man Who, אז Good Feeling יהווה עבורך משב רוח רענן - הישר מ-96' העליזה. תוכל "להשרות" על עצמך את Man Who כחורף ואת Good Feeling כימיו הראשונים של האביב. ניתן להזמין את אלבום הבכורה בכל חנות שמכבדת את עצמה (AKA מוזיקה נטו, האוזן השלישית, טוואר רקורדס וכו'). שורה תחתונה - שווה לקנות.

FuNnY ThInG

New member
כדאי בהחלט!

כן... Good Feeling הוא האלבום הראשון של טראוויס, למרות שזה היה The Man Who שבעיקר פירסם אותם... (עם השיר Why Does It Always Rain On Me שנכתב בישראל ד"א"
) אני בהחלט ממליצה לקנות אותו בייחוד אם אתה אוהב מוזיקה בסגנון יותר רוקי
אפשר להרגיש שטראוויס היו צעירים יותר כשהם הקליטו את האלבום... אבל הוא פשוט אלבום כיפי ונהדר שתמיד עושה שמח כשמקשיבים לו. (אני בייחוד אוהבת לשמוע אותו בקיץ לול) קצת קשה להשיג אותו בארץ אבל כן נתקלתי בו בחנויות כמו טאוור או התו השמיני. (בירושלים לפחות) אם זה ממש אבוד אפשר גם להזמין אותו באינטרנט דרך האתר של טראוויס או דרך אמאזון. בינתיים אתה יכול להקשיב לשירים באתר Travisography, שמכיל את כל השירים שטראוויס הקליטו אי פעם! (גם את השירים המעטים שהוקלטו תחת השם הקודם ובלי דאגי על הבס
) מקווה שיצא לך להקשיב גם לשני האלבומים האחרים: The Invisible Band ו- 12 Memories! (לא כדאי שאני אתחיל לפרט גם עליהם אחרת ההודעה לא תגמר לעולם...
)

יצא לי להקשיב לInvisible Band

(יש לי בבית אותו ואת The Man Who). אחלה אלבום, הכי אהבתי את Flowers In The Window, Follow The Light ו The Cage, אבל עדיין אני מעדיף את The Man Who, שם אני אוהב את כל השירים אחד אחד (יש כמה פחות מוצלחים אבל גם הם בסדר). ל12 Memories לצערי עוד לא יצא לי להקשיב, חוץ מלLove Will Come Through (אחד השירים הכי יפים שלהם לדעתי) וBeautiful Occupation. אבל אני דווקא אשמח אם תפרטי על האלבומים האלה. בשביל זה אנחנו כאן, לא?
ו...שם קודם? איזה שם קודם היה להם ומתי?

FuNnY ThInG

New member
אוי אתה חייב!!

חייב חייב חייב להקשיב (ואפילו לקנות) את 12 Memories!
הוא אלבום באמת מדהים! הם הקליטו אותו אי שם בסקוטלנד, במקום ירוק ומלא כבשים (בלי טלוויזיה!) והתוצאה יצאה 'האלבום הכי אמיתי שלהם' כמו שהם מכנים אותו. (אם תיכנס ל- Discography Section תוכל למצוא פרטים נוספים על ההקלטות והאלבום וגם ראיונות ותמונות
) אוקיי אז האלבום פחות אקוסטי מ- The Invisible Band, וגם לא ממש בסגנון של The Man Who... (כמו שבטח הבנת אחד הדברים המיוחדים בטראוויס הוא שאין להם סגנון מוזיקה קבוע אלא הם מפתחים אותו לכיוון אחר בכל אלבום). בדרך כלל מכנים אותו יותר דארק... אבל אני לא יודעת, הוא פשוט אלבום יפה!
אני ממש ממליצה לך לקנות אותו.

FuNnY ThInG

New member
אה בקשר לשם...

בהתחלה הקבוצה נקראה Glass Onion וכללה את אנדי, ניל ועוד שלושה אנשים אחרים על הבס, הקלידים וזמר/ת. אחרי שהזמר עזב הם התחילו בראיונות לזמר חדש... ואליהם הגיע פראן, שהכיר כבר את אנדי ואת ניל מה- Glasgow School of Art. פראן כמובן התקבל והתחיל מיד לכתוב שירים (כמו All I Want To Do Is Rock) ולבסוף הגיע למסקנה ששני האחים שניגנו על הבס והקלידים מפריעים להם מבחינה מוזיקלית אז הוא פשוט העיף אותם...
אז הגיע דאגי, שהיה חברו הטוב של פראן מהלימודים... פראן פשוט נתן לו קלטת ללימוד עצמי והוא למד לנגן על הבס!
אז נוצרה באמת טראוויס, על שם הדמות מהסרט 'פריס טקסס'.

Somwhere Else

New member
הי אור../images/Emo70.gif

מה קורה? סוף סוף מצאת את מי לשאול על הדיסק, הא? מה חדש חוץ מזה?

the afterglow

New member
good feeling

אפשר להשיג בארץ בטאואר או בתו השמיני בירושלים [כמו שאפרת אמרה
] האמת שהוא האלבום שאני הכי פחות אוהבת [בכל זאת הוא האלבום הראשון] הוא יותר צעיר ואמ.. הייתי אומרת שאם אתה אוהב את the man who אז את good feeling תאהב פחות, אבל בכל זאת . הוא נחמד
תנסה את האלבומים האחרים הם יפים ויותר טראוויסים שכאלה.

The Girl Who

New member
בוודאי ובוודאי...

אני לא אחזור שנית על כל מה שנאמר מעליי, אך אוסיף את ההמלצה שלי.
גוד פילינג הוא בהחלט דיסק רוק יותר, למרות שגם בו יש מספר שירים שקטים יותר ומדהימים כמובן. אני זוכרת שאת גוד פילינג הכרתי אחרי האינויזבל בנד, ולכן גם היה לי יותר קשה להתרגל אליו...מאחר והיה שונה לחלוטין. למרות זאת, שמעתי אותו עוד כמה פעמים, והתאהבתי בו. הוא לא רק רוקי, הוא גם מיוחד, ויש בו אווירה מיוחדת ואחרת...אווירה עם אנרגיות משמחות.(?)
לגבי 12 ממוריז, לדעתי אלבום גאוני (!!!), ולכן תחילה נראה לאנשים רבים קצת משונה, או קשה יותר לשמיעה משאר האלבומים של טראוויס, אבל לאחר כמה שמיעות נוספות, הוא מתגלה כאלבום מורכב וגאוני מבחינת המלודיות. המממ..מצטערת אם נסחפתי יותר מדי...אבל בכל זאת, מומלץ מאוד שתקנה אותם (אגב, לא קשה להשיג את גוד פילינג בארץ), ותקשיב להם כמה פעמים לפני שאתה מגבש דעה לגביהם.
מקווה שעזרתי.

Girl From Mars

New member
../images/Emo98.gif

טוב, אמרו כבר הכל...
אבל עדיין אני אוסיף, מה.
אני קניתי את האלבום הזה אחרי the man who ואחרי the invisible band, אז בהתחלה הי לי קצת קשה להתרגל אליו. שמעתי אותו פעם אחת ולא יודעת למה שכחתי ממנו ורק אחרי כמה חודשים נזכרתי בו, שמעתי אותו שוב פעם והתמכרתי ושמעתי אותו הרבה פעמים ברצף.>< (כן, ממש התמכרתי.XD
XD) זה באמת אלבום יותר רועש אפשר להגיד, אני לא יודעת עד כמה הוא יותר שמח, אבל הוא בהחלט מתאים לאווירה של קיץ. הוא שונה מכל שאר האלבומים שלהם, אבל זה משהו שאני מאוד אוהבת בטראוויס - כל אלבום זה סגנון שונה אבל בכל זאת שומעים שזה טראוויס. לפי דעתי זה אלבום מעולה. ממש. אפשר לשמוע אותו גם כשעצובים וגם כששמחים, תמיד הוא יתאים.XD
תקנה אותו!
אתה חייב, מוהאהאהאהאהא.
אבל באמת קשה למצוא אותו בארץ. חפשתי אותו בכל מקום ולא מצאתי. ירדתי לאילת וסתם רציתי לראות איזה דיסקים של טראוויס יש להם בחנות (הרגל נו.
) ופתאום קלטתי את האלבום הזה אחרון וזה היה ממש מפתיע.
אפילו היה עליו אבק מתחת לעטיפה מרוב שזה היה ישן.XDXDXD לעומת זאת חברה שלי התחילה לאהוב אותם בזמן האחרון, הלכה לחנות ומצאה את האלבום הזה בלי בעיות.
אז אם אתה לא מוצא בחנויות הקרובות... אני פשוט ממליצה לקנות דרך אמאזון או דרך האתר הרשמי שלהם (http://www.travisonline.com ).

The Girl Who

New member
אני עדה!../images/Emo6.gif

להתמכרות הקשה של כרמל לגוד פילינג.
אני זוכרת שהיית רושמת את כל המילים בזמן שהיינו מדברות...היהי היה כיף.^_^

Girl From Mars

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

נו חייבים לצרוח לצלילי good day to die.

למעלה