GooD ChaRLoTTe

CrAzY GiRL85

New member
GooD ChaRLoTTe

אנשיםםםםםםםם!!!זה חשובבבבב!!! למישהו יש את האמיילים של חברי להקת גוד שארלוט? בעיקר של בילי... אם למישהו בבקשה שלחו הודעה תודה GC 4 EVER!!!

Young N Hopless

New member
חחחח הרגת אותייי "גנבת שמות" חחח

אבל קרייזי גירל זה לא הכי מקורי בעולם, יש עוד מלא ילדים עם כינוים כאלה..

S m e l l y Cat

New member
לא. ו-../images/Emo32.gifתורידו את השיר הזההההההה

+
זתומרת..הממ.. תשמעו אותו בדרכים חוקיות o_O קיצרררררררר השיר הזה: Hot Action Cop - Fever To The Flava יעעעע נדבקתי אליו לגמרהההההההה. תורידו. וזהו שלום.

nobody175

New member
חיח

זה מדביק ת'תחת! oh heh heh heh heh heh heh heh חח נסחפתי ובאותו עניין להוריד את scotty doesn't know זה של lustra ווהיייי שיררר גדולללל Scotty doesn't know That Fiona and me Doin it in my van Every Sunday She tells him shes in cherch But she doesn't go Still shes on her knees And Scotty doesn't know Scotty doesn't know Scotty doesn't know So don't tell scooty!!!! טוב נו שוב נסחפתי

nobody175

New member
ובאותה נקודה

חיח יש לכם בכלל אי מיילים? מו אה אהההההההההההההה כאילו הם לא נראים לי אנשי אימיילים....... חחחחחחח

Holy Cow4

New member
חחחח

דווקא בילי נראה לי כזה... סנורקה'לה'לה'לה! אהבתי את החתימה שלך! חחחח...

nobody175

New member
תודה בייבילישס

כולנו ביחד נוכל להיות בייב משיןןןןןןןןןןןןן אני וביליייייי בייב משיןןןןןןןןןןןןןןןןןן יאסססססססססססססססססססס כן בילי ואי מיילים "we've been on the internet all day finding wierd stuff about us" מ- ויי אמ איי דיירי אם את זוכרת שהוא נראה שם אגב טוווף מאוד! ושוב מתנצלת בפני חברי הפורום על הודעות הזויות

Holy Cow4

New member
חחחחחחחחח

שכחת להוסיף את ה-"מואאאאאהההה ההההאאאא הההההאאא!" אחרי "אני ובילייי בייב משיןןןןן"!

למעלה