good auto garage in Los Angelesללמ

ndtola

New member
good auto garage in Los Angelesללמ

אני מחפשת מוסך אמין וטוב למכוניות ניסן וטויוטה בלוס אנגלס קליפורניה.

מורןLA

New member
יש לי ... יש לי...

לבנוני - בחור מקסים, מתקן טוב לוקח פחות ואמין בוואלי, בחור קיבוצניק ואמין בשרמן אוקס. אם אקטואלי אלך לחפש לך את הביזנס כארד .

ndtola

New member
Thank you !! It could be great

,מורןקודם כל תודה רבה
שנית שניהם יכולים להיות מצוינים
אני מגיעה ללוס אנגלס מניו יורק בחמש עשרה באוגוסט
וחיבת לקנות רכב דבר ראשון
.היתי רוצה לקנות טויוטה קורולה או ניסן משומשת בכארבעת אלפים חמש מאות דולר
עם פחות מאה אלף מיל
ואני מחפשת מוסך להביא אליו את האוטו לבדיקה שרמן אוקס זה טוב שם אני אעבוד אבל המחיר והאיכות קובעים אז אהיה מוכנה לנסוע

מורןLA

New member
אחלה - קודם כל בהצלחה....

שנית - אני לא בבית כרגע, ואני צרכה להסתכל על הכרטיסי ביקור - אז שלחי לי אימל ל [email protected] תזכירי לי שם כך שאגיע הביתה אני מיד יחזיר לך תשובה אוקה? ואם תצטרכי עוד הפניות לחיפוש דירות וכאלה יש לי הרבה קשרים, אז תרגישי חופשי. מכוניות תוכלי למצוא ב: www.recycler.com - אחלה אתר קניתי משם כבר 7 מכוניות בעבר.

ndtola

New member
sent you an e-mail

הי מורןלא
שלחתי לך אי מיל לתזכורת
הסתכלתי באתר שהמלצת נראה מבטיח
מחכה לשמוע ממך
תודה

מורןLA

New member
בסיידר got it!

אחזור עוד כמה ימים בחזרה לצפון (כי כרגע אני בדרום הארץ )- אשלח לך תשובה באימל בתחילת שבוע הבא...

ndtola

New member
you are amazing!

היי מורן-מוריה
קיבלתי את כל האינפורמציה המצוינת.
נראה לי שאתקשר אפילו מחר. מה את חושבת על קניה בטלפון
מוגזם לא, או
אפשר לסמוך​

מורןLA

New member
לא כדאי

אל תעיזי לקנות בטלפון - תלכי תסתכלי, תתקשרי לאנשים, תשתדלי אנשים פרטיים ולא דילרים סוחרי מכוניות תזהרי מהם - תתרשמי מהאוטו מהרעשים תסתכלי למטה אם משהו נוזל, תנהגי תראי שנוח לך, שהכל תקין, אל תעזי לקנות בטלפון.

ndtola

New member
less than a week for that

את צודקת במאה אחוז! יש לי שבוע על מנת לקנות, אולי חברים יהיו מוכנים לנסות את האוטו, ולקחת אותו לבדיקה בשבילי. לא התכוונתי בכלל לגשת לדילרים, ובאמת באתר אליו שלחת אותי יש הרבה מכוניות של אנשים פרטים בטווח מחירים שאוכל לעמוד בו

roy269

New member
לא כדאי להלחץ עם הקנייה

בשלב הראשון כדאי לך להתארגן עם רכב שכור למשך שבועיים עד חודש העלות תכסה על נפילה עם קנייה מהירה המחירים של רכב משומש היום ברצפה מיניוואן מאמצע שנות התשעים תשיגי בפחות מאלפיים דולר אין טעם לגשת למגרשי מכוניות בכבישים מסתובבות אלפי מכוניות עם תודעות למכירה עליהן אם את נמצאת בשרמן אוקס, גשי לסביבת ה - DMV המקומי יש אחד בשרמן וואי בטראזנה אשר בין כה וכה תצטרכי לגשת על מנת להוציא רשיון נהיגה תמצאי שהרבה אנשים משאירים שם את מכוניתם עם שלטי המכירה שווה לנסות בקשר לבדיקת מוסך אין כאן מכונים כמו בארץ שבודקים ונותנים לך הערכת מצב של הרכב אם אין לך מושג בכלי רכב מוסכניק שאת סומכת עליו אולי יוכל לתת לך הערכה כללית

ndtola

New member
Thanks!!

roy269´
תודה על העיצות
אני אלך לDMV-
ואביא לבדיקה אצל אחד המוסכים LAשמורן המליצה​

מורןLA

New member
אולי ...

תתקשרי לדורון, תגידי לו שמורן אחות של אלדד נתנה לך את הטלפון ואם יש לו מכוניות בסטוק ואם לא תתיעצי איתו מה לעשות. יכולה גם להתקשר לג´ורג´ הוא ישמח לעזור לך, תגידי לו מוריה שלחה אותך ותמסרי לו ד"ש חם, אני לא חושבת שהוא יודע שחזרתי לארץ עדיין. תתיעצי איתו גם.

ndtola

New member
אולי

אולי אני אקנה מדורון או מג´ורג´, אשלם, ואם האוטו לא ימצא חן בעיני, הם יסכימו להחזיר לי את רוב הכסף חזרה אני. אתקשר יותר מאוחר
כשקליפורניה מתעוררת. תודה בכל מקרה

yonis

New member
נדטולה מלאת חיים,

נהנה לקרוא אותך,צרפתית שפה יפה, הצרפתים מעט פחות,יותר מדי מתקפלים לטעמי רק על מנת לשמור את הסטטוס קוו,של מחייה נעימה,ומסרבים לקבל מציאותיות עד שהיא טופחת להם בפנים, בקשר לאוטו נסי להכנס לאתר של e-bay auctions עשיתי כבר בעבר עסקות מצויינות עם רכבים שם בהצלחה יוניס דרום צרפת

ndtola

New member
צרפתית של בלגים

תודה על התגובות
קשה להסיק ממדגם של פחות מעשרה אנשים, אולם מכרי הבלגים, הן הפלמים והן בחלק הצרפתי, שונים משהו מאוכלי רגלי ,הצפרדעים
זוהי הכללה אמנם, אך הם חביבים יותר, בעלי משמעת עצמית פחות גרנדיוזים מאחיהם ברפובליקה, ויותר דייקנים. אגב, באיזו עיר אתה בדרום צרפת
ביליתי כחודש באויניון ויש לי שם מכרים.
תודה גם על העיצה בנוגע למכונית​

yonis

New member
בין ניצה לסט טרופז

לא בדיוק הבנתי את שם העיר בא שהית אולי התכוונת לליון במרכז צרפת מנסיוני מקליפורניה אליה אני טס מספר פעמים בשנה תוכלי למצוא גם שבועונים שנמכרים בהרבה מקומות ומפרסמים מודעות מכוניות למכירה של אנשים פרטיים,

למעלה