Goobike One-Off

Lady in red2

New member
החיצים מראים לך

איזה צד למעלה ואיזה צד למטה. זאת אומרת שהחצי במראה הוא התחתון והחצי על הרצפה הוא העליון. נסי לחבר אותם ואם לא תצליחי, אני כאן.

Lady in red2

New member
אין בעיה ../images/Emo58.gif

ניסית לחבר את 2 החצאים של הקוד? פשוט תעתיקי על דף את מה שכתוב לך על המראה, זה החלק התחתון של הקוד. אח"כ תעתיקי ממש מעל זה את מה שכתוב לך ליד הגלגל הקדמי, זה החלק העליון של הקוד. קיבלת קוד בספרות דיגיטליות שאותו את מקישה ליד תיבת הדואר. אני נותנת דוגמה שנתנו באתר Nordinho: http://www.nordinho.net/vbull/showpost.php?p=571905&postcount=22 (צריך ללחוץ על "Show" כדי לראות, אבל לשים לב שזאת רק דוגמה - לא הקוד במשחק שאת משחקת, כי הקוד משתנה ממשחק למשחק)

אדומנית

New member
איך הפעלת ואיך הגעת לרדיו?

אני בכלל לא מצליחה להפעיל ומנסה להגיע לרדיו, אבל לא הצלחתי.

Lady in red2

New member
את צריכה ../images/Emo58.gif

ללחוץ על השלט רחוק (נראה כמו רדיו, נמצא בתוך המזוודה שמאחורי המקרר) מרשימת החפצים שיש לך, ואז ללחוץ על מה שנמצא בין הצמיגים.

בלבלית1

New member
ד"א גיליתי ש..../images/Emo58.gif

את הhook שמים ליד השני שיש ליד האופנוע, ב'התחלה' שלו.. בטח צריכים לשים עליהם משהו אבל אני לא יודעת מה

danield

New member
פתחתי את 2 הקודים של הגלגלים...

ואז הוא מראה חלק של קוד שנראה לי מתאים לדוק ליש תיבת הדואר אבל זה לא ברור. משהו הצליח להתקדם?

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

זה אמור להראות לך 2 חצאים של מספרים דיגיטליים - חצי אחד מופיע במראה והחצי השני ליד הגלגל הקדמי של האופנוע.

אדומנית

New member
כבר יש לי 2 קודים באופנוע.

ויש קוד מוזר במראה שלא ברור ולמטה ליד צמיג שהיה קשור כחול וגם קוד מוזר. זה לא מבינה בכלל. נותר לי רק למצוא ת'קוד ליד תיבת דואר.

Lady in red2

New member
כמו שכתבתי לך ../images/Emo58.gif

זה 2 חצאים של הקוד שאותו מקישים ליד תיבת הדואר. החצי התחתון מופיע במראה והחצי העליון מופיע ליד הגלגל.

בלבלית1

New member
אוף אני לא מצליחה להוסיף תמונה

ואני צריכה עזרה בלחבר את הקודים.. אני לא מצליחה

בלבלית1

New member
אמרו ש..../images/Emo58.gif

החלק שבמראה הוא העליון והחלק של הגלגל הוא התחתון.. שני המספרים הראשונים יצאו טוב אבל השניים התחתונים יוצאים לא מובנים.. אני לא יודעת מה לעשות

למעלה